reklama

Pozvánka na Tour de Brdy – 8. závod Galaxy série 2013

 ()

PR Závod Tour de Brdy je každoročním rozloučením s cyklistickou sezónou a jsou připraveny i nové trasy pro kategorie MTB, kde se již nyní registrováno na 200 startujících.Tradiční trasa pro MTB a silničáře je na 67 km a kratší trasa je pouze pro MTB kola a měří 28 km.

Nová řada brašen Ortlieb obdržela nejvyšší ocenění Eurobike Gold Award 2013

Cyklistické brašny Ortlieb Back-Roller High Visibility (Azub Bike)

PR Hned na začátku letošního ročníku mezinárodního veletrhu Eurobike v německém Friedrichshafenu získala nová řada brašen na kolo Ortlieb Back-Roller High Visibility nejvyšší ocenění – EUROBIKE GOLD AWARD.

SmartMaps Navigator – offline navigace pro Android, využitelná v autě, na kole i pro pěší

 ()

PR Najít si trasu zpět, když zabloudíte, cíleně jezdit podle mapy a objevovat nové cesty v okolí, navigovat se na dovolené v neznámé krajině, porovnávat trasy s ostatními bikery nebo podle mapy vyrazit na pěší výlet nebo se nechat navigovat v autě. Všechny tyto úkoly zvládne multifunkční mobilní aplikace SmartMaps Navigator.

Novinky a fotogalerie z výstavy Eurobike 2013

Eurobike 2013 (Cyklošvec)

PR Prohlédněte si foto nejen ze stánků značek dovážených firmou CYKLOŠVEC s.r.o. do ČR na výstavě Eurobike 2013 – FOX Racing Shox, KENDA, CATLIKE, RODI a BLACK JACK, DEDA ELEMENTI, RSP, CROPS aj.

Žena a kolo opět na scéně

 ()

PR Cyklistický kalendář 2014 sestavený z reklamních plakátů z 19. a 20. století již v prodeji.

Biologic: Vybavení na kolo nejen pro jablíčkáře

Držák na řídítka Biologic pro iPhone 5 (Azub Bike)

PR Značka cyklistických doplňků Biologic přináší spoustu chytrých řešení pro chytré cyklisty. A nezáleží, jestli jezdíte na klasickém kole, skládačce nebo lehokole.

CYKLOŠVEC otevřel novou prodejnu

CYKLOŠVEC, U Hřebčince 2509, Písek (Cyklošvec)

PR Novou prodejnu i nový velkoobchodní sklad společnosti CYKLOŠVEC najdete v Písku, U Hřebčince 2509, na křižovatce hlavních silnic - Praha, Česká Budějovice, Tábor.

Rady, jak v pohodě zvládnout cyklodovolenou: Vyberte hotel, který je na cyklisty připravený

Na dovolenou na kolech vyráží stále více Čechů – a chtějí větší komfort než dříve. (OREA HOTELS)

PR Češi propadli cykloturistice! Každý pátý tráví na kole podstatnou část volného času. O dovolené v sedle kola je stále větší zájem, nicméně ne každý penzion nebo hotel je na cyklisty připravený a ne každá cyklostezka je kvalitní. Předejděte problémům a mrkněte, kam vyrazit. Máme pro vás tipy – jak poznat hotel, kde jsou turisté vítáni, a kde jsou ty nejlepší cyklolokality.

Cyklisté! Především vy se do zahraničí pojistěte

 (NaKole.cz)

PR Chystáte-li se letošní dovolenou pojmout aktivně v sedle svého kola a přitom ještě vyrážíte do zahraničí, je na místě se kvalitně připojistit. Především některé cyklisticky přívětivé destinace se „chlubí“ smutnou statistikou silničních úrazů. Rekreační cyklistika navíc obvykle spadá do základní pojistné sazby a nemusíte se tedy obávat, že kvůli své zodpovědnosti proděláte kalhoty.

O čem rozhoduje oblečení na kolo?

 ()

PR Cyklo oblečení nerozhoduje o tom, zda je někdo dobrý jezdec, ale může pomoct. Jak? Dobré oblečení rozhoduje především o tom, jestli si jízdu na kole užijete v pohodlí a zda ovlivní váš výkon. Důležité je také být vidět. Především při jízdě na silnici.

« Předchozí 1 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 39 Další »
Blogy

Srpen 2023 – okolo Otavy

 ()
Letošní zahraniční výlet nám nečekaně zrušily zdravotní problémy, musely jsme se z cesty vrátit. Po nezbytných vyšetřeních se ukázalo, že celý problém není tak závažný, jak se zdálo. Jen nám s Líbou pro zbytek roku musely na výlety stačit domácí lesy, luhy a háje. Ne, že by to vadilo???? Pro mě…
Aar | 23.03.2024

Dámská 2023 – okolo Ašského výběžku k nejzápadnějšímu bodu ČR a ještě kousek dál

 ()
Letošní Dámská je prémiová, protože tuhle tradici držíme už od roku 2003. Jen jeden rok jsme vynechaly, v roce 2007 jsem si těsně před odjezdem zlomila žebra, když jsem přepadla přes řídítka. Tou ulicí, kde jsem tenkrát spadla, jsem už nikdy nejela. V Aši a v okolních lesích se nám s Lenkou moc…
HMS | 19.03.2024

Jižní hranice

 ()
„Tak jsem tady Panímámo, dřív to nešlo.“ Oblíbený citát můj a mého bratra, mně vytanul na mysli 8. září 2023, okolo desáté hodiny. Stál jsem před nádražím ve Znojmě a byl jsem spokojen. Pak jsem si zašel do stánku na kávu, přesně jako před dvěma měsíci, kdy jsem na tomhle nádraží spolu s manželkou…
Stanley58 | 02.01.2024

Východní Balkán - 8. část - Rumunsko, Maďarsko - ZÁVĚR

 ()
Po probuzení v Transylvánii, nedaleko města Reghin, jsme si na snídani opět dojeli do první vesnice. Oproti Bulharsku jsme tady to kafe do kelímku dostali zdarma. Luděk k tomu obdržel i pivo, takže snídal jogurt a lahváče. Kamarád z Těchonína, když jsem mu poslala fotku, nám tuto stravu pochválil.…
Peggy | 15.12.2023

7. část - Do Rumunska!

 ()
Zastavili jsme hned v další vesnici Zachari Stojanovo, že si tam dáme kafe. Stálo 0,4 leva, takže se cena pořád snižovala. Vypili jsme opět každý dvě. Ani jsme nic kupovat nepotřebovali, jídlo jsme měli, akorát jsme na sluníčko vyskládali usušit pasy a to, co zbylo z lékárničky. Začali jsme si…
Peggy | 01.12.2023

O čem se mluví:

Vyjížďky, srazy, akce Nákolácká Štafeta 2024 dnes v 11:42
Technické rady Technické dotazy a poznatky II dnes v 10:07
Cestování na kole Zase na cestě dnes v 09:55
Trénink a zdraví Jak sportujeme dnes v 09:18
NEcyklo Ukrajina 42 dnes v 08:18
Co vás vytočilo 152 včera v 22:37
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

576 cyklistů (7 přihlášených)

Srpen 2023 – okolo Otavy

Letošní zahraniční výlet nám nečekaně zrušily zdravotní problémy, musely jsme se z cesty vrátit. Po…
Aar | 23.03.2024

Dámská 2023 – okolo Ašského výběžku k nejzápadnějšímu bodu ČR a ještě kousek dál

Letošní Dámská je prémiová, protože tuhle tradici držíme už od roku 2003. Jen jeden rok jsme vynechaly, v…
HMS | 19.03.2024

Jižní hranice

„Tak jsem tady Panímámo, dřív to nešlo.“ Oblíbený citát můj a mého bratra, mně vytanul na mysli 8. září 2023,…
Stanley58 | 02.01.2024