reklama

Čtveřice nových knih o cyklistice, které by neměly uniknout vaší pozornosti

 ()

PR Uprostřed léta nezaškodí několik tipů na dobré čtení. Pro cyklisty a příznivce cyklistiky vyšlo v poslední době knížek několik, ale tyto čtyři všechny ostatní převyšují svoji kvalitou.

Léto na kole. Proč ne na skládacím?

 (Azub Bike)

PR Přichází léto, čas horkých dní, dlouhých teplých večerů, čas dovolených a odpočinku. Nejeden z nás rád tráví svůj volný čas projížďkami na kole v přírodě. Kolo je ale také dobrým společníkem na cestě do práce, do restaurace anebo na dovolené u moře nebo u rybníka. Hledáte-li takové kolo, které můžete využít ve všech zmíněných situacích, poohlédněte se po kole skládacím.

Jaké je vhodné kolo do města a výhody městských kol

 (Cyklospeciality.cz)

PR Pomalu dozrává informovanost o městské a dopravní cyklistice i u nás. Doba „postkomunistického cykloextrémismu“ v zúžení sortimentu kol pouze na kola horská či treková je naštěstí za námi.

Anglické elektrokolo Wisper 905 Classic – recenze

 (Cyklospeciality.cz)

PR Vzali jsme si do parády k vyzkoušení nový model u nás již zavedené anglické značky Wisper. Wisper je znám především pro svoji vysokou nosnost a velký dojezd díky silným bateriím. Tak nás zajímalo, jak na tom bude model 2013, který se pyšní zejména novým japonským motorem DAPU. Výrobce uvádí kroutivý moment motoru 45 Nm. Chtěli jsme se tedy přesvědčit, zda je to jenom obchodní trik nebo se to skutečně projeví na jízdních vlastnostech kola?

Střední Morava: Vyzkoušejte nové cyklotrasy a poznejte krásy regionu!

 (Střední Morava – sdružení cestovního ruchu)

PR Před pár dny nám začaly letní prázdniny a spousta z Vás si určitě plánuje nejeden výlet na kole. Jedním z nejoblíbenějších cílů milovníků cyklistiky a cykloturistiky je Střední Morava, která přichází se stále novými trasami. Stačí si jen vybrat. Připravili jsme pro Vás pár tipů, kam vyrazit.

Městské kolo v retro stylu Brugge

 (Citybikes)

PR „Nahé ženské koleno je druhé jméno ducha svatého.“ Touto krásnou větou z Menzelovy adaptace Postřižin je komentován průjezd paní sládkové na bicyklu, která právě podlehla módě zkracování. Jízda na kole může mít svůj neodolatelný půvab a to nejen ve dvacátých letech minulého století.

Vylepšete si svoji skládačku užitečnými doplňky

Tern Trolley Rack (Azub Bike)

PR K létu patří dovolená, cestování a dlouhé vyjížďky do přírody. Pořiďte proto svému skládacímu kolu Tern několik doplňků, které oceníte zejména během dovolené, ať už ji trávíte na chalupě, v kempu nebo u moře.

Nejlepší cyklovýlety v Českém Švýcarsku připravila Cyklopujcovna.com

Na výletě do Českosaského Švýcarska (cyklopujcovna.com)

PR Milovníci cykloturistiky si v Labském údolí přijdou letos na své. Nové služby, které nabízí Cyklopujcovna.com totiž mohou využít i příležitostní cyklisté, nebo rodiče s dětmi. Firma byla založena v roce 2012 a její služby jsou zaměřeny zejména do oblasti NP České Švýcarsko a jeho okolí.

Do třetího desetiletí i s novým logem

 ()

PR Společnost JUREK S+R s.r.o. vyrábí a na našem trhu prodává své výrobky už více jak 20 let.

V Česku a na Slovensku vznikla síť cykloprodejen s označením Tern Point

Logo Tern Point ()

PR Výrobce skládacích kol Tern představil sedm specializovaných prodejen, v nichž zákazníci naleznou široký výběr modelů, odborné poradenství a také prvotřídní servis. Prodejny jsou rozesety po celé České republice a jednu najdete i na Slovensku v Bratislavě.

« Předchozí 1 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 39 Další »
Blogy

Z Linze do Budapešti přes Alpy

 ()
Linz - Budapešť, 2. - 14. 7. 2023 Po velkém úspěchu s cestou z Bratislavy do Splitu a mém sólu kolem Polska, bylo potřeba se podívat po další výzvě. Koukám do mapy, vzpomínám, jaké že to mám cyklo sny, až mě z toho vytrhne Peťa s dotazem, jestli jsme vůbec byli v Budapešti s kolama?No vida, na kole…
Monolema | 16.04.2024

Podél sobích plotů a přes březové lesy až do nitra bažin

 ()
Evropská dálková trasa E1 Evropská dálková trasa E1, nebo jen E1, je jednou z evropských dálkových tras vyhlášených Evropskou asociací pro pěší turistiku. Její celková délka je přibližně 7 100 km. Začíná v Norsku na Severním mysu /Nordkapp/, vede Skandinávií k jihu a trajektem překračuje Kattegat…
šíp | 14.04.2024

Srpen 2023 – okolo Otavy

 ()
Letošní zahraniční výlet nám nečekaně zrušily zdravotní problémy, musely jsme se z cesty vrátit. Po nezbytných vyšetřeních se ukázalo, že celý problém není tak závažný, jak se zdálo. Jen nám s Líbou pro zbytek roku musely na výlety stačit domácí lesy, luhy a háje. Ne, že by to vadilo???? Pro mě…
Aar | 23.03.2024

Dámská 2023 – okolo Ašského výběžku k nejzápadnějšímu bodu ČR a ještě kousek dál

 ()
Letošní Dámská je prémiová, protože tuhle tradici držíme už od roku 2003. Jen jeden rok jsme vynechaly, v roce 2007 jsem si těsně před odjezdem zlomila žebra, když jsem přepadla přes řídítka. Tou ulicí, kde jsem tenkrát spadla, jsem už nikdy nejela. V Aši a v okolních lesích se nám s Lenkou moc…
HMS | 19.03.2024

Jižní hranice

 ()
„Tak jsem tady Panímámo, dřív to nešlo.“ Oblíbený citát můj a mého bratra, mně vytanul na mysli 8. září 2023, okolo desáté hodiny. Stál jsem před nádražím ve Znojmě a byl jsem spokojen. Pak jsem si zašel do stánku na kávu, přesně jako před dvěma měsíci, kdy jsem na tomhle nádraží spolu s manželkou…
Stanley58 | 02.01.2024

O čem se mluví:

Trénink a zdraví Jak sportujeme dnes v 01:37
NEcyklo Ukrajina 44 dnes v 00:14
Technické rady Springer vidlice na fatbika včera v 22:17
NEcyklo Ukrajina 43 včera v 21:30
Elektrokola Elektro fatbike na dlouhé trasy včera v 19:03
Technické rady Nový gravel včera v 14:23
NEcyklo Co pobavilo, potěšilo 192 včera v 12:24
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

288 cyklistů (4 přihlášení)

Z Linze do Budapešti přes Alpy

Linz - Budapešť, 2. - 14. 7. 2023 Po velkém úspěchu s cestou z Bratislavy do Splitu a mém sólu kolem Polska,…
Monolema | 16.04.2024

Podél sobích plotů a přes březové lesy až do nitra bažin

Evropská dálková trasa E1 Evropská dálková trasa E1, nebo jen E1, je jednou z evropských dálkových tras…
šíp | 14.04.2024

Srpen 2023 – okolo Otavy

Letošní zahraniční výlet nám nečekaně zrušily zdravotní problémy, musely jsme se z cesty vrátit. Po…
Aar | 23.03.2024