reklama

Chorvatsko na kole

 (AGM Travel)

PR Chorvatsko, nejčastější zahraniční turistický cíl českých cestovatelů, otevřelo další sezonu. Pro ty, kteří mají panickou hrůzu z bohapustého ležení na dece na rozpáleném písku u moře je určen tento článek.

Největší půjčovna elektrokol v České republice

STEVENS Carpo (PREkolo)

PR Začalo to v roce 2010 třemi elektrokoly, v sezóně 2013 je v půjčovně PREkolo rekordních 24 typů elektrokol. Jedná se tak o největší půjčovnu elektrokol v České republice.

For Bikes 2013 – jarní svátek cyklistiky v Praze

 (NaKole.cz)

PR Letošní cyklistickou sezonu už po čtvrté za sebou odstartuje jarní veletrh For Bikes. A letos se v Praze milovníci kol a aktivního způsobu trávení volného času, mají na co těšit.

Galaxy Skylab 29"

 (Cyklošvec)

PR Nemít dnes velké obruče v katalogu je bráno jako faux pas, doba si to žádá a komu se to nelíbí… ať si výrobu zařídí. „Jihočeské kolárny“ Galaxy pro budoucí rok nasadily hned dva zástupce této ostře sledované kategorie. Oba budou jistě zajímavým oživením produkce a zatraktivní tak celkově značku Galaxy.

Kvalitní cyklistické oblečení za super ceny

 (Eleven sportswear)

PR Eleven sportswear je tradičním, uznávaným výrobcem funkčního cyklistického oblečení, který šije kromě cyklistického oblečení také pro vaše volnočasové aktivity. A právě nyní přichází s celou řadou novinek, které potěší nejen fanoušky cyklistiky, ale také všechny, kteří mají rádi pohodlí, kvalitu a to vše za příjemné ceny.

Novinky Catlike 2013

Catlike Mixino (www.cyklosvec.cz)

PR Značka pocházející z jihošpanělského města Yecla funguje již šestnáctým rokem, její teritorium již dávno není jen Evropa, ale přilby a brýle exportuje do více jak padesáti zemí světa. Catlike je oblíbená jak u závodních týmů, tak i u hobby cyklistů a turistů. Přilby jsou pověstné svou lehkostí, komfortem nošení a osobitým designem, který ke Španělsku patří. V České republice jí zastupuje písecká společnost CykloŠvec.

Novinky odpružení Fox 2013

 ()

PR Na výstavě Bike Brno na stánku CYKLOŠVEC byly představeny vidlice a tlumiče zcela přepracované modelové řady 2013 světového leadera v odpružení, americké firmy FOX.

Cyklotrasy 2.29: aplikace pro plánování tras

 (cyklotrasy.info)

PR V září 2012 vyšla nová verze aplikace Cyklotrasy. Přináší lepší GPS-export trasy, dokáže ukládat grafy z deníku jako obrázky, obsahuje novou funkci „stejnou cestou zpět“, při hledání trasy zvýhodňuje cyklostezky před cyklotrasami a další novinky.

Jak vybrat a poskládat kolo, ze kterého budete prostě nadšení?

 (MAXBIKE)

PR Návod „jak vybrat jízdní kolo“ je relativně častým tématem různých časopisů a serverů zabývajících se cyklo tematikou, avšak dokázali jste po jejich přečtení skutečně poznat který typ a model které značky je to pravé?

Přilby a brýle Catlike

Catlike Vacuum R308 (CykloŠvec)

PR Na poli cyklistických přileb patří značka Catlike jednoznačně k lídrům na trhu, a to nejen technologiemi, ale i šířkou sortimentu od levných přileb až po špičkové modely, které můžete vidět na hlavách profesionálů různých disciplín. Kromě přileb najdete v katalogu značky produkty jako jsou sluneční brýle, ponožky a další doplňky.

« Předchozí 1 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 39 Další »
Blogy

Z Linze do Budapešti přes Alpy

 ()
Linz - Budapešť, 2. - 14. 7. 2023 Po velkém úspěchu s cestou z Bratislavy do Splitu a mém sólu kolem Polska, bylo potřeba se podívat po další výzvě. Koukám do mapy, vzpomínám, jaké že to mám cyklo sny, až mě z toho vytrhne Peťa s dotazem, jestli jsme vůbec byli v Budapešti s kolama?No vida, na kole…
Monolema | 16.04.2024

Podél sobích plotů a přes březové lesy až do nitra bažin

 ()
Evropská dálková trasa E1 Evropská dálková trasa E1, nebo jen E1, je jednou z evropských dálkových tras vyhlášených Evropskou asociací pro pěší turistiku. Její celková délka je přibližně 7 100 km. Začíná v Norsku na Severním mysu /Nordkapp/, vede Skandinávií k jihu a trajektem překračuje Kattegat…
šíp | 14.04.2024

Srpen 2023 – okolo Otavy

 ()
Letošní zahraniční výlet nám nečekaně zrušily zdravotní problémy, musely jsme se z cesty vrátit. Po nezbytných vyšetřeních se ukázalo, že celý problém není tak závažný, jak se zdálo. Jen nám s Líbou pro zbytek roku musely na výlety stačit domácí lesy, luhy a háje. Ne, že by to vadilo???? Pro mě…
Aar | 23.03.2024

Dámská 2023 – okolo Ašského výběžku k nejzápadnějšímu bodu ČR a ještě kousek dál

 ()
Letošní Dámská je prémiová, protože tuhle tradici držíme už od roku 2003. Jen jeden rok jsme vynechaly, v roce 2007 jsem si těsně před odjezdem zlomila žebra, když jsem přepadla přes řídítka. Tou ulicí, kde jsem tenkrát spadla, jsem už nikdy nejela. V Aši a v okolních lesích se nám s Lenkou moc…
HMS | 19.03.2024

Jižní hranice

 ()
„Tak jsem tady Panímámo, dřív to nešlo.“ Oblíbený citát můj a mého bratra, mně vytanul na mysli 8. září 2023, okolo desáté hodiny. Stál jsem před nádražím ve Znojmě a byl jsem spokojen. Pak jsem si zašel do stánku na kávu, přesně jako před dvěma měsíci, kdy jsem na tomhle nádraží spolu s manželkou…
Stanley58 | 02.01.2024

O čem se mluví:

Elektrokola Elektro fatbike na dlouhé trasy dnes v 19:03
Technické rady Springer vidlice na fatbika dnes v 18:57
NEcyklo Ukrajina 43 dnes v 17:23
Technické rady Nový gravel dnes v 14:23
NEcyklo Co pobavilo, potěšilo 192 dnes v 12:24
Elektrokola E Fatbike, výdrž baterky dnes v 10:51
Cestování na kole Velikonoce za polárním kruhem 3/2024 včera v 21:12
NEcyklo Ukrajina 42 včera v 19:23
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

337 cyklistů (16 přihlášených)

Z Linze do Budapešti přes Alpy

Linz - Budapešť, 2. - 14. 7. 2023 Po velkém úspěchu s cestou z Bratislavy do Splitu a mém sólu kolem Polska,…
Monolema | 16.04.2024

Podél sobích plotů a přes březové lesy až do nitra bažin

Evropská dálková trasa E1 Evropská dálková trasa E1, nebo jen E1, je jednou z evropských dálkových tras…
šíp | 14.04.2024

Srpen 2023 – okolo Otavy

Letošní zahraniční výlet nám nečekaně zrušily zdravotní problémy, musely jsme se z cesty vrátit. Po…
Aar | 23.03.2024