reklama

Léto s koloběžkou

 (Yedoo)

PR Chystáte se na výlet nebo dovolenou a zajímalo by vás, kde všude je možné si v létě zapůjčit koloběžky Yedoo? V článku, který vám přinášíme, najdete nejen seznam partnerských půjčoven, ale i tipy na výlety v jejich okolí.

Rakouský Burgenland: na dvou kolech slunci vstříc

Rodinná cykloturistika v Burgenlandu (Oesterreich Werbung - Rainer Fehringer)

PR (placená inzerce) Pohodové cyklostezky – po rovině nebo v mírných kopcích a množství hodin se slunečním svitem činí Burgenland ideálním cílem pro cyklisty, a to od dětí až po ty dříve narozené. Léto je pro cyklistiku v nejvýchodnější rakouské spolkové zemi, obdařené mírným panonským klimatem, jako stvořené.

Šestnáctý Cyklovíkend se blíží

Z Cyklovíkendu 2013 v Poděbradech (Jiří Říha)

PR Tentokrát pozvou pořadatelské firmy Sport Arsenal a Cykloknihy účastníky do chráněné krajinné oblasti Železné hory na okraji Českomoravské vrchoviny. Do krajiny malebné, mírně zvlněné, hustě zalesněné, řídce obydlené, ve které se jako perla třpytí hladina Sečské přehrady. A přímo na jejím břehu bude mít letošní akce základnu.

4 důvody, proč vyrazit na kole do Jeseníků

Praděd (esennce.cz)

PR Nejvyšší hora Praděd, útulné ubytování, Bike Park Kouty a nejzdravější nadechnutí…

Fox Galaxy maraton Prachatice startuje v sobotu 17. května

 (CykloŠvec)

PR Po úvodním závodu v Tálíně, kde triumfovali Ivan Rybařík a Jana Matlášková, se Galaxy série přesune do Pošumaví, přesněji řečeno do Prachatic. I letos nabídne Fox Galaxy maraton Prachatice tratě dvou délek: 63 a 42 kilometrů s převýšením 1600 respektive 1100 metrů.

Odrážedla – jednoduše geniální vynález

 (Yedoo)

PR Není to tak dávno, co výuka jízdy na kole vyžadovala od rodičů notnou dávku trpělivosti. Dnes se děti díky geniálně jednoduchému vynálezu, jakým odrážedla bezesporu jsou, naučí jezdit na kole téměř sami. Odrážedla však nejsou jen pouhou pomůckou pro výuku jízdy na kole, ale svébytným dopravním a zábavním prostředkem pro děti od 2 let.

Galaxy CykloŠvec maraton Tálín zahájí 3.5. Galaxy sérii 2014

Z loňského ročníku tálínského cyklomaratonu (CykloŠvec)

PR Kalendář Galaxy Série 2014 i letos začíná v jihočeském Tálíně u Písku, ležícího u stejnojmenného rybníka známého z jedné české lidové písně.

Letní chvíle štěstí bez hranic v Horním Rakousku

Odpočinek na cyklotúře po Šumavě (Oberösterreich Tourismus Erber)

PR Objevujte rozmanité krásy léta v Horním Rakousku. Kulturní zážitky v Linci nad Dunajem, radost ze zdolávání horských vrcholů v prázdninovém regionu Pyhrn-Priel, cykloturistiku v Mühlviertelu s přejezdem až do jižních Čech. Mezitím třeba posezení u regionálních specialit, jako jsou například knedlíky & pivo nebo také sladký císařský trhanec.

Přijíždí Kolos. Rozhodněte sami, jak má vypadat.

Městská retro kola Kolos (Citybikes)

PR Na českém cyklistickém trhu se objevuje novinka. Nová značka jízdních kol Kolos nabízí zákazníkovi možnost sestavit si kolo on-line podle svých představ. Černý nebo třeba oranžový rám? A jakou barvu pneumatik? Vysoká řídítka? Počet převodů? Dopředu nosič a na něj proutěný košík. Malý. Ne, radši velký… Je to hra.

Yedoo zahajuje sezónu s novou kolekcí koloběžek

 (Yedoo)

PR Česká značka koloběžek, odrážedel a dětských kol Yedoo spustila prodej nové kolekce koloběžek pro velké. Na trh uvádí hned tři inovované modely: Yedoo Mezeq New, Yedoo City New a Yedoo Ox New, které o pár týdnů později doplní i koloběžka Yedoo Mezeq Disc New s kotoučovými brzdami.

« Předchozí 1 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 39 Další »
Blogy

Srpen 2023 – okolo Otavy

 ()
Letošní zahraniční výlet nám nečekaně zrušily zdravotní problémy, musely jsme se z cesty vrátit. Po nezbytných vyšetřeních se ukázalo, že celý problém není tak závažný, jak se zdálo. Jen nám s Líbou pro zbytek roku musely na výlety stačit domácí lesy, luhy a háje. Ne, že by to vadilo???? Pro mě…
Aar | 23.03.2024

Dámská 2023 – okolo Ašského výběžku k nejzápadnějšímu bodu ČR a ještě kousek dál

 ()
Letošní Dámská je prémiová, protože tuhle tradici držíme už od roku 2003. Jen jeden rok jsme vynechaly, v roce 2007 jsem si těsně před odjezdem zlomila žebra, když jsem přepadla přes řídítka. Tou ulicí, kde jsem tenkrát spadla, jsem už nikdy nejela. V Aši a v okolních lesích se nám s Lenkou moc…
HMS | 19.03.2024

Jižní hranice

 ()
„Tak jsem tady Panímámo, dřív to nešlo.“ Oblíbený citát můj a mého bratra, mně vytanul na mysli 8. září 2023, okolo desáté hodiny. Stál jsem před nádražím ve Znojmě a byl jsem spokojen. Pak jsem si zašel do stánku na kávu, přesně jako před dvěma měsíci, kdy jsem na tomhle nádraží spolu s manželkou…
Stanley58 | 02.01.2024

Východní Balkán - 8. část - Rumunsko, Maďarsko - ZÁVĚR

 ()
Po probuzení v Transylvánii, nedaleko města Reghin, jsme si na snídani opět dojeli do první vesnice. Oproti Bulharsku jsme tady to kafe do kelímku dostali zdarma. Luděk k tomu obdržel i pivo, takže snídal jogurt a lahváče. Kamarád z Těchonína, když jsem mu poslala fotku, nám tuto stravu pochválil.…
Peggy | 15.12.2023

7. část - Do Rumunska!

 ()
Zastavili jsme hned v další vesnici Zachari Stojanovo, že si tam dáme kafe. Stálo 0,4 leva, takže se cena pořád snižovala. Vypili jsme opět každý dvě. Ani jsme nic kupovat nepotřebovali, jídlo jsme měli, akorát jsme na sluníčko vyskládali usušit pasy a to, co zbylo z lékárničky. Začali jsme si…
Peggy | 01.12.2023

O čem se mluví:

Vyjížďky, srazy, akce Nákolácká Štafeta 2024 před 8 minutami
Technické rady Technické dotazy a poznatky II dnes v 06:27
Trénink a zdraví Jak sportujeme dnes v 03:56
Cestování na kole Zase na cestě včera v 23:15
NEcyklo Co vás vytočilo 152 včera v 22:37
Ukrajina 42 včera v 21:45
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

442 cyklistů (7 přihlášených)

Srpen 2023 – okolo Otavy

Letošní zahraniční výlet nám nečekaně zrušily zdravotní problémy, musely jsme se z cesty vrátit. Po…
Aar | 23.03.2024

Dámská 2023 – okolo Ašského výběžku k nejzápadnějšímu bodu ČR a ještě kousek dál

Letošní Dámská je prémiová, protože tuhle tradici držíme už od roku 2003. Jen jeden rok jsme vynechaly, v…
HMS | 19.03.2024

Jižní hranice

„Tak jsem tady Panímámo, dřív to nešlo.“ Oblíbený citát můj a mého bratra, mně vytanul na mysli 8. září 2023,…
Stanley58 | 02.01.2024