reklama

Nová edice skladácích kol Brompton 2016 v luxusním provedení

Edice Brompton NIKL 2016.JPG (Cyklospeciality.cz)

PR Anglický výrobce oblíbených skládacích kol BROMPTON uvádí v letošním roce na trh limitovanou edici v luxusním elektrolytickém poniklování rámu.

Chorvatskem na lodi a na kole nebo relax – Tip na letní dovolenou 2016

 (AGM Travel)

PR Kombinace plavby lodí a cyklovýletů po vnitrozemí malebných dalmatských ostrovů je tím nejlepším řešením pro Vaši příští dovolenou.

Tandemový seskok Vám vžene adrenalin do krve

 ()

PR Tandemový seskok bezesporu patří mezi adrenalinový zážitek, který není pro žádnou citlivou povahu. Výhled z nebes na okolní krajinu ale stojí za to a většina dobrodruhů kouzlu tandemových seskoků podlehne. Na co se připravit, než s Vámi instruktor vyskočí z letadla a co Vás čeká za letu?

Galaxy Pioneer 27,5" 2015 Deore/Alivio a Acera

Galaxy Pioneer 27,5" 2015 (CykloŠvec)

PR Biky 27,5" s nápisem Pioneer na horní trubce jsou ve stáji značky Galaxy celkově čtyři, odlišují se od sebe použitými komponenty, jinak mají hodně společného. Shodný je především rám z třikrát zeslabované alu slitiny řady 6061.

Podzimní kolekce Direct Alpine cíli na turisty i profesionály

Bundy Direct Alpine ()

PR To, že existují české výrobky, které mají špičkové, ba přímo světové parametry není až tak samo sebou a je trochu s podivem, že se i v tak konkurenčním prostředí, jako je outdoorové oblečení, dostala do popředí ryze česká značka Direct Alpine.

Větru dešti neporučíte, ale…!

Cyklistický komplet Calhoun a bunda Nokomis (DoDeste.cz)

PR …můžete v něm klidně jezdit na kole bez rizika promoknutí, profouknutí nebo sražení autem v důsledku zhoršené viditelnosti. Jak? Samozřejmě díky kvalitnímu membránovému oblečení s trvalou nepromokavostí, odolností proti profouknutí a zároveň vysokou prodyšností. Jistě, takové oblečení Vám dnes nabízí desítky výrobců, tak které si vybrat? Optimální je porovnat hodnocení uživatelů a poměr užitných vlastností k ceně oblečení.

Dvě novinky z obou konců sortimentu

Odrážedlo a dětské kolo z produkce značky EARLY RIDER (Cyklospeciality.cz)

PR Blíží se konec roku, s ním i Vánoce a vybírání a nakupování dárků. Britská firma Early Rider nejen pro tuto příležitost připravila několik zajímavých novinek, které se dotýkají obou konců jejich sortimentu.

Novinka: Turistické kolo na míru v on-line konfigurátoru Kolos!

 (Citybikes)

PR Výsledkem několika minut strávených v on-line konfigurátoru Kolos je kolo, jaké byste jinak hledali hodiny a možná ani tak nenašli. Kolos funguje jako stavebnice – stačí navolit v několika krocích veškeré preference a komponenty a budete se divit, jak se vaše nové kolo přímo rodí před očima. Co vše si můžete zvolit? Prakticky vše – barvu, typ pneumatiky, brzdy a řazení, osvětlení, blatníky, odpružení kola, sedlo i typ řídítek.

Majitelé Bromptonů měli svůj den

 (Cyklospeciality.cz)

PR Nevíme o jiné značce jízdních kol, která by měla svůj svátek. Poněkud jinak je tomu u legendárních skládacích kol Brompton. Majitelé a vyznavači této značky mají jak své světové mistrovství, konané v Londýně, ale i regionální akce.

Závěrečný díl série závodů Bikeclinic Cup 2015 vyvrcholí o víkendu v pražských Letňanech

 ()

PR Bikeclinic Cup 2015 se schyluje ke svému konci. V sobotu 26. září se v pražském Lesoparku Letňany uskuteční poslední závodní den této desetidílné cyklistické série závodů pro děti a mládež do šestnácti let věku.

« Předchozí 1 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 39 Další »
Blogy

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 1. část

 ()
Sen o krajině s jurtami a divokými koni 1. část - Cesta do budoucnosti Na úvod... Naše první cesta s koly letadlem. Jiní cykloturisté se takto přepravují dávno a běžně, já ale měla z létání strach. Nemám celoživotně ráda výšky a otevřené prostory, ale jednoho dne jsem si řekla: nemládneme, síly a…
Peggy | včera

Z Linze do Budapešti přes Alpy

 ()
Linz - Budapešť, 2. - 14. 7. 2023 Po velkém úspěchu s cestou z Bratislavy do Splitu a mém sólu kolem Polska, bylo potřeba se podívat po další výzvě. Koukám do mapy, vzpomínám, jaké že to mám cyklo sny, až mě z toho vytrhne Peťa s dotazem, jestli jsme vůbec byli v Budapešti s kolama?No vida, na kole…
Monolema | 16.04.2024

Podél sobích plotů a přes březové lesy až do nitra bažin

 ()
Evropská dálková trasa E1 Evropská dálková trasa E1, nebo jen E1, je jednou z evropských dálkových tras vyhlášených Evropskou asociací pro pěší turistiku. Její celková délka je přibližně 7 100 km. Začíná v Norsku na Severním mysu /Nordkapp/, vede Skandinávií k jihu a trajektem překračuje Kattegat…
šíp | 14.04.2024

Srpen 2023 – okolo Otavy

 ()
Letošní zahraniční výlet nám nečekaně zrušily zdravotní problémy, musely jsme se z cesty vrátit. Po nezbytných vyšetřeních se ukázalo, že celý problém není tak závažný, jak se zdálo. Jen nám s Líbou pro zbytek roku musely na výlety stačit domácí lesy, luhy a háje. Ne, že by to vadilo???? Pro mě…
Aar | 23.03.2024

Dámská 2023 – okolo Ašského výběžku k nejzápadnějšímu bodu ČR a ještě kousek dál

 ()
Letošní Dámská je prémiová, protože tuhle tradici držíme už od roku 2003. Jen jeden rok jsme vynechaly, v roce 2007 jsem si těsně před odjezdem zlomila žebra, když jsem přepadla přes řídítka. Tou ulicí, kde jsem tenkrát spadla, jsem už nikdy nejela. V Aši a v okolních lesích se nám s Lenkou moc…
HMS | 19.03.2024

O čem se mluví:

Komentáře k blogu Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 1. část před 2 minutami
NEcyklo Ukrajina 43 před 17 minutami
Elektrokola Elektro fatbike na dlouhé trasy dnes v 20:52
Ostatní – cyklo Jaké to bylo 146. dnes v 19:37
Vyjížďky, srazy, akce Návrhy na jarní sraz 2024 dnes v 15:30
Rada při výběru kola Jaké by jste doporučili? dnes v 14:33
Cestování na kole Lago do Garda na koloběžce - poradí někdo? dnes v 13:11
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

392 cyklistů (17 přihlášených)

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 1. část

Sen o krajině s jurtami a divokými koni 1. část - Cesta do budoucnosti Na úvod... Naše první cesta s koly…
Peggy | včera

Z Linze do Budapešti přes Alpy

Linz - Budapešť, 2. - 14. 7. 2023 Po velkém úspěchu s cestou z Bratislavy do Splitu a mém sólu kolem Polska,…
Monolema | 16.04.2024

Podél sobích plotů a přes březové lesy až do nitra bažin

Evropská dálková trasa E1 Evropská dálková trasa E1, nebo jen E1, je jednou z evropských dálkových tras…
šíp | 14.04.2024