Furt tak marně přemýšlím, co je to za místní zlozvyk zakládat témata, jen aby byla založená...
-1
A to je právě to tvoje neštěstí, že furt marně přemýšlíš.
Co to je za zlozvyk komentovat všechny posty ve všech tématech, jen aby byl komentář...
-1
Nezatracuj, dokud to nezkusíš.
To myšlení teda, vytapetovat téma už se ti tuším povedlo ;-)
-3
Jdi ty, marné přemýšlení přenechám tobě, to už je jednou pro vždy tvoje doména ;-)
Tapetoval jsem zcela úmyslně v jiném tématu nesnesitelnou Velkou Hubu, vždy na jeden jeho otravný zasvámcpuMojeVelkéDílo jsem tam recipročně vrazil jeden ifavorit.cz . Zajímavé, že nikdo jiný se tomu nediví, asi to všichni ostatní pochopili. Už je to passé, už o tom marně nepřemýšlej.
-5
Včera jsem potkal svoji klientku v McDonaldu.
Navzájem jsme předstírali, že se nevidíme.
Jsem její výživový poradce.
0
Sděluje lékař pacientovi: „Mám pro vás dvě zprávy – špatnou a ještě horší. Kterou chcete slyšet dřív?“ „Tu špatnou.“ „Zbývá vám už jen 24 hodin života.“ „A jaká je ta horší?“ „Zapomněl jsem vám to říct včera.“
Povídají si dva kamarádi: „Tak jsem se včera nějak zapomněl v hospodě, a abych si to u manželky aspoň trošku vyžehlil, koupil jsem jí květiny. Říkám si, co budeš vysvětlovat, květiny řeknou vše.“
„A co řekly?“
„Nic, ona je vůbec nepustila ke slovu!“
Malý Pepa Roubíček přichází k otci a chce znát rozdíl mezi pojmy "teoreticky" a "prakticky". Pan Roubíček se zamyslí a zavolá manželku: „Sáro, vyspala by ses za půl milionu s úplně cizím chlapem?“ „No,“ přemýšlí Sára, „už jsme spolu dvacet let, věk je přece jenom znát, a půl milionu je hodně peněz, hodily by se. Takže – vyspala.“ Roubíček zavolá dceru: „Žofko, vyspala by ses za půl milionu s cizím mužem?“ „Víš, tati,“ zamyslí se Žofie, „půl melounu je slušnej balík, a když si vzpomenu, kolikrát jsem to dělala zadarmo... Vyspala!“ Roubíček dámy propustí a obrátí se k synovi: „Tak vidíš, chlapče. Teoreticky máme doma milion - prakticky ovšem dvě kurvy.“
„Takže, jestli tomu dobře rozumím,“ ujišťuje se policejní náčelník, „postižená přišla při tom znásilnění o panenství.“ „To ne, pane majore,“ vrtí hlavou podřízení, „o panenství přišla až při rekonstrukci.“
0
Což mi hořce připomnělo, že z kaple na Annaberku u Lobendavy ukradli v devadesátkách právě toho Ježíše.
0
To už poprvé zažili místní v Jeruzalému před dvěma tisíci roky. Asi nějaká tradice... :-)
-7
Do pobavilo i Zaujalo mám zakázaný přístup, tak holt do ftipů.
Socha "Don Colossus" je hotová, zrovna jí pozlacují a výsledek bude asi takový:
-7
Já to viděl už ráno cestou do práce, ale považoval jsem to za fake. Dneska ale člověk nikdy neví.
Shodou okolností je letos kulaté výročí odhalení kultu osobnosti v Sovětském svazu.
XX. sjezd Komunistické strany Sovětského svazu se konal od 14. do 26. února 1956. Známým a průlomovým se stal především vystoupením Nikity Chruščova, který pronesl projev Kult osobnosti a jeho důsledky (zdroj Wikipedie)
-1
Soudruzi dostavěli Frontu na maso, v jejímž čele stál zločinec Džugašvili, v roce 1955. O rok později Chruščov zločince odsoudil a zavrhnul, ovšem našim soudruhům trvalo dalších šest let, než Frontu na maso potupně odstřelili.
Radio Jerevan zjistilo, že dřívější odstřel nebyl možný z důvodu nedostatku dynamitu. Soudruzi plánovali na pětiletky a dynamit na odstřel Džugašviliho nebyl naplánován. Naplánoval se až na pětiletku následující a tak byli pražané nuceni se na zločince dívat o šest let déle než bylo nutné.
Chruščov je populární i svým vystoupením v OSN, kdy mlátil botou do stolečku :-)))
Pozlacená socha se asi zainteresovaným z dnešního pohledu zdá neodstřelitelná :-)))
-7
Neříkalo se mu taky "Kukuřičník"? Podle kukuřice sánzené na celinách, kde nahrazovala telegrafní sloupy. Ne, to byl Leonid, ničitel Aralu. Je toho holt hodně, kdo si to má pamatovat. Už ani nevím jistě, kdo tam první rozdojil kozla.
0
Ano, Leonid o tom napsal knihu Celina. I když je to vlastně propaganda, tak je to místy dost tristní. Třeba to, když tam řeší, že u nějakého kolchozu hnijí obrovské hromady kukuřice či obilí jen proto, že kolchozníci nemají naftu do náklaďáků, kterými by to mohli odvézt.
Byla doba, kdy jsem přečetl vše, co se mi dostalo pod ruku (holt nebyly internety kde by člověk marnil čas), takže jsem přečetl i tu Celinu.
0
Nebyl on ten Nikita Sergjejevič tím, kdo "daroval" Ukrajině Krym, byť nebyl jeho?
0
Tohleto "darování" Krymu Ukrajině byl vlastně celkem racionální správní krok. Veškeré spojení se zbytkem SSSR přes Ukrajinu, včetně zásobování vodou a elektřinou. Taky Rusové, jak si Krym přivlastnili, začali budovat most, aby se na něj vůbec dostali. Jak to mají s pitnou vodou po zničení přehrady Kachovka netuším.
-2
Chtěl jsem to dát do "Pobavilo" a pak jsem si vzpomněl, že tam má PepíkW zakázaný přístup. Narazil jsem v článku na Idnes na líčení prvního československého olympijského hockeyového utkání od Ondřeje Sekory:
O slavné porážce československých „hockeyistů“ 0:30 s Kanadou 28. ledna si čtenáři mohli 2. února přečíst od Sekory následující: „Nechci přehánět, ale dívali jsme se na ně tak, jak se dívá divoch, když najednou uvidí vlaky, parolodi a aeroplany. Kanaďané lítali po hřišti a naši za nimi jen klopýtali. Obyčejně to vypadalo tak, že Kanaďan byl již dávno pryč, než se náš hráč rozmyslil proti němu jít s holí a hockeyovka opsala vždy tak nejapný pohyb do prázdna, že to vzbuzovalo u obecenstva veselý smích.“
Zdroj: https://www.idnes.cz/oh/milan-cortina-2026...
0
Krásný retro! Díky.
Hele, ale číst tam můžu, takže to dávej kam ti to sedí.
-7
Jsou jen dvě pohlaví, jedno chodí na urologii a druhé chodí na gynekologii, všichni ostatní ať chodí na psychiatrii!
0
Gynekologii prosím, ale na urologii chodí obě pohlaví. (Ale pravda, v době, kdy jsem byla v jejich péči, pánové v čekárně výrazně početně převyšovali.)
0
To je ale úplně normální. Ještě jsem neslyšel, že by se některé z vás porouchala prostata.
0
Já v té době byla poměrně mladá holka, teda něco přes čtyřicet. Takže jsem v tenkrát říkala, že je to tam v čekárně sice fajn - prakticky samej chlap - ovšem věkový průměr je tak pětasedmdesát.
No, pravda, dnes mi pánové kol pětasedmdesátky přijdou jako v nejlepších letech. :-)))
(A porouchala se mi tenkrát ledvina. Až tak, že si ji tam nakonec nechali.)
0
A co takhle aby jsme chodili na ornitologii?
0
Učitelka dala za úkol dětem přednést nějakou rýmovačku. Děti se pochlubily a přišla řada na Pepíčka.
Tak, Pepíčku, řekni nám svou rýmovačku.
Na břehu stál kokrhel, voda mu sahala až po kolena.
Ale Pepíčku, to se přece nerýmuje.
Pančelko, až ta voda stoupne, tak se to bude rýmovat.
0
Tvojí paměť bych chtěl mít! Určitě si pamatuješ i její jméno ...
-4
Recyklace
Pražan klidně pojídá v bistru na Václaváku svoji snídani, když se k němu posadí typický Američan žvýkající žvýkačku.
Pražák ho ignoruje a tak Američan, kterého to netěší, začne rozhovor: "Sníte celý ten chléb?"
Pražák rozmrzele: "Samozřejmě".
Američan: "My ne, my jíme jen to, co je uvnitř, kůrky sbíráme do kontejneru, recyklujeme je, vyrábíme z nich croissanty a vyvážíme do Evropy."
Pražák dál tiše přežvykuje snídani.
Američan pokračuje: "Jíte s chlebem džem?"
Pražák: "Samozřejmě."
Američan: "My ne, my jíme k snídani jen čerstvé ovoce, potom sbíráme všechny šlupky a zbytky do kontejneru, vyrobíme z nich džem a prodáváme ho do Čech."
Pražák se zeptá: "A co děláte s použitými kondomy?"
Američan: "Vyhazujeme je samozřejmě."
Pražák: "My ne, my je sbíráme do kontejneru, recyklujeme je, vyrábíme z nich žvýkačky a prodáváme do Ameriky.
0