reklama

Cyklistika bez hranic. Horní Rakousko a Jižní Čechy

Na kole Horním Rakouskem (© OÖ Tourismus-Erber)

PR Jarní slunko již vábí oprášit po dlouhé zimě dvoukolé miláčky a jako nadšení cyklisté jistě již přemýšlíte, jaká nová zákoutí letos prozkoumat.

Nenechte si ujít novinky mezi cyklistickými batohy

Cyklistický batoh Trans Alpine 26 (HUDYsport)

PR Oblíbenou síť outdoorových prodejen HUDYsport určitě nemusíme představovat, tak se s námi rovnou podívejte na jejich letošní nabídku cyklistických batohů. Mají opravdu pro každého něco.

Cyklovíkend se Sport Arsenalem a Cykloknihami

 (NaKole.cz)

PR Chcete zažít pohodový víkend na kolech, projet se po parádní cyklostezce kolem Labe, odpočinout si, vykoupat se, pobavit a poznat prima lidi? Máte chuť si poslechnout zajímavá vyprávění známých cyklocestovatelů? Přijeďte na víkend 21.-23. června do Poděbrad.

Na Mistrovství světa BROMPTON jižním pobřežím Anglie 24.7. – 31.7.2013

 (Brompton)

PR Již po páté vyrážíme na Mistrovství světa BROMPTON a opět můžete být u toho! Letošní ročník je nový změnou místa konání. Po několika letech opouštíme krásný park v rodišti Winstona Churchila a přesouváme se na jih Anglie na snad nejznámější závodní okruh Anglie zvaný GOODWOOD CIRCUIT.

Tretry pomohou i rekreačním cyklistům

Rekreační tretry ()

PR V dnešní době by s trochou nadsázky mohlo platit úsloví co Čech, to cyklista. Ovšem zdaleka neplatí, že co cyklista, to uživatel cyklistických treter. Mezi širokou cyklistickou veřejností spíše panuje mylný názor, že cyklistické tretry jsou vhodné pouze pro závodníky. Většina vyznavačů pohybu na dvou kolech se tak připravuje o výhody, které používání speciální obuvi na kolo přináší. Patří k nim vyšší účinnost šlapání a tím menší únava, větší pohodlí i snadné zachování správné pozice nohy na pedálu.

Láska ke kolu je jen jedna

 (Maxbike)

PR Cyklovýlety s přáteli, s rodinou nebo jen tak sám/a jsou úžasným relaxem, ale s jídlem roste chuť. Už Vám nestačí jen kolo za pár korun z hypermarketu (jehož komponenty vydrží maximálně na jednu sezónu), ale zjišťujete, že potřebujete něco lepšího.

Střední Morava: Na kole po stopách minulosti

Na kole po Střední Moravě (Střední Morava – sdružení cestovního ruchu)

PR Střední Morava se v posledních letech stává opravdovým rájem cyklistů. Stačí si jen vybrat trasu a vydat se třeba na cestu po stopách našich předků. Pro milovníky pravěké a středověké historie je připravena cesta do minulosti Moravskou bránou. Spoustu z vás jistě nadchne také trasa po pevnůstkách císařsko-královské olomoucké pevnosti z konce 18. století.

V sedle přes sedla Albánie

 (CK Kudrna)

PR Rok se s rokem sešel a CK Kudrna už má opět namířeno do osvědčeného bikového revíru v Zemi Orlů. Albánie je země, která vás jen tak nepustí. Je to taková ta „kráska se špatnou pověstí”. Kdo ji zažil, zvlášť na kole, nikdy nezapomene na tu divokou pitoreskní krajinu a její bodré obyvatele. Cesty jsou, jak známo, těmi nejhoršími v Evropě. A to je přesně to, co je tou největší výzvou pro každého ryzího bikera či nadšeného cyklistu…

Cyklistům začíná sezona, Plzeňsko a Šumava jsou dobrou volbou

Černé jezero (Plzeňský kraj)

PR Sezona cykloturistiky je za dveřmi. Jarní sluníčko už na sebe nenechá dlouho čekat. Těšíte se už také na první jarní cyklovýlet? Poradíme vám, kam se vypravit.

Cyklistická sezóna s novými koly Galaxy

Galaxy Perseus XT 2013 (Cyklošvec)

PR Pro sezonu 2013 připravila značka Galaxy mnoho horkých novinek, zejména mezi topmodely. Zcela zásadním počinem se stal vstup značky do světa velkých (myšleno 29") kol. Z nabídky si vyberou jak nejnáročnější závodníci, tak ekonomičtěji smýšlející víkendoví jezdci.

« Předchozí 1 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 39 Další »
Blogy

Srpen 2023 – okolo Otavy

 ()
Letošní zahraniční výlet nám nečekaně zrušily zdravotní problémy, musely jsme se z cesty vrátit. Po nezbytných vyšetřeních se ukázalo, že celý problém není tak závažný, jak se zdálo. Jen nám s Líbou pro zbytek roku musely na výlety stačit domácí lesy, luhy a háje. Ne, že by to vadilo???? Pro mě…
Aar | 23.03.2024

Dámská 2023 – okolo Ašského výběžku k nejzápadnějšímu bodu ČR a ještě kousek dál

 ()
Letošní Dámská je prémiová, protože tuhle tradici držíme už od roku 2003. Jen jeden rok jsme vynechaly, v roce 2007 jsem si těsně před odjezdem zlomila žebra, když jsem přepadla přes řídítka. Tou ulicí, kde jsem tenkrát spadla, jsem už nikdy nejela. V Aši a v okolních lesích se nám s Lenkou moc…
HMS | 19.03.2024

Jižní hranice

 ()
„Tak jsem tady Panímámo, dřív to nešlo.“ Oblíbený citát můj a mého bratra, mně vytanul na mysli 8. září 2023, okolo desáté hodiny. Stál jsem před nádražím ve Znojmě a byl jsem spokojen. Pak jsem si zašel do stánku na kávu, přesně jako před dvěma měsíci, kdy jsem na tomhle nádraží spolu s manželkou…
Stanley58 | 02.01.2024

Východní Balkán - 8. část - Rumunsko, Maďarsko - ZÁVĚR

 ()
Po probuzení v Transylvánii, nedaleko města Reghin, jsme si na snídani opět dojeli do první vesnice. Oproti Bulharsku jsme tady to kafe do kelímku dostali zdarma. Luděk k tomu obdržel i pivo, takže snídal jogurt a lahváče. Kamarád z Těchonína, když jsem mu poslala fotku, nám tuto stravu pochválil.…
Peggy | 15.12.2023

7. část - Do Rumunska!

 ()
Zastavili jsme hned v další vesnici Zachari Stojanovo, že si tam dáme kafe. Stálo 0,4 leva, takže se cena pořád snižovala. Vypili jsme opět každý dvě. Ani jsme nic kupovat nepotřebovali, jídlo jsme měli, akorát jsme na sluníčko vyskládali usušit pasy a to, co zbylo z lékárničky. Začali jsme si…
Peggy | 01.12.2023

O čem se mluví:

NEcyklo Ukrajina 42 před 8 minutami
Vyjížďky, srazy, akce Nákolácká Štafeta 2024 dnes v 07:00
Technické rady Technické dotazy a poznatky II dnes v 06:27
Trénink a zdraví Jak sportujeme dnes v 03:56
Cestování na kole Zase na cestě včera v 23:15
NEcyklo Co vás vytočilo 152 včera v 22:37
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

417 cyklistů (6 přihlášených)

Srpen 2023 – okolo Otavy

Letošní zahraniční výlet nám nečekaně zrušily zdravotní problémy, musely jsme se z cesty vrátit. Po…
Aar | 23.03.2024

Dámská 2023 – okolo Ašského výběžku k nejzápadnějšímu bodu ČR a ještě kousek dál

Letošní Dámská je prémiová, protože tuhle tradici držíme už od roku 2003. Jen jeden rok jsme vynechaly, v…
HMS | 19.03.2024

Jižní hranice

„Tak jsem tady Panímámo, dřív to nešlo.“ Oblíbený citát můj a mého bratra, mně vytanul na mysli 8. září 2023,…
Stanley58 | 02.01.2024