reklama

Barcelona na kole

Termín: 11.04.2024 - 14.04.2024, 4 dny
Cena od: 15 900 Kč

cyklistický Letecky
Foto: CK Frčíme

Moře, památky a příroda v jednom

Úchvatná Barcelona se dá projet velmi pohodlně na kole. Během tří dnů navštívíme všechny důležité památky stavitele Gaudího, stihneme se okoupat v moři, navštívit olympijské městečko i fotbalový stadion Camp Nou. Užijeme si večerní atmosféru města i cyklistiku na vrchol El Tibidabo. Barcelona na kole tě chytne za srdce, stejně jako chytla nás.

Program zájezdu

1. den: ranní odjezd z nástupních míst na Moravě do Vídně. Odlet do Barcelony. Metrem do centra města. Ubytování a zajištění půjčení kol. První kratší vyjížďka podél moře s možností koupání. Výjezd do parku a na vrchol Montjuic s pevností, výhledy na Barcelonu. Návštěva olympijské vesničky a sjezd na večerní projekci magické fontány Montjuic. Večerním městem s atmosférou návrat do hostelu.

2. den: Gaudího okruh. Návštěva mrakodrapu Agbar, paláce Casa Batllo a Casa Míla od Gaudího. Navštívíme úžasnou katedrálu Sagrada Família i její interiér a kryptu. V okolí využijeme některou z mnoha levných restaurací na oběd a vyrazíme do kopce. Kolem nemocnice a kláštera Saint Pau až do impozantního parku Guell s úžasným výhledem na město a katedrálu. Cestou zpět si počkáme na krásně osvětlenou Sagradu a užijeme si muzikanty večerních křivolakých uliček starého města s večeří.

3. den: to bude více o cyklistice. Cílem je vrchol Tibidabo, kde se nachází neuvěřitelný zábavný park. Výhledy na město a pobřeží středozemního moře berou dech, stejně jako samotný svatostánek Sagrat Cor. Budeme potkávat vysportovaná těla místních borců na dokonalých silničkách. Budeme hrdí, že jsme jedni z nich :-). Čeká nás krásný sjezd až k fotbalovému stadionu Barcy Camp Nou. Pro nejednoho fanouška se jedná o nezapomenutelný zážitek. Znovu si užijeme arénu na náměstí Catalanya a také nejrušnější ulici La Rambla se sochou Kryštofa Kolumba. Udiví nás barevný trh Boqueria i malebná náměstí starého města, kde opět svůj den zakončíme dobrou večeří. 4. den: procházka po starém městě. Možnosti nákupů suvenýrů či koupání v moři na písečné pláži. Zájemci si mohou prodloužit půjčení kola a vyrazit na individuální projížďku. Odpolední transfer na letiště metrem. Odlet do Vídně. Transfer dodávkou CK do nástupních míst na Moravě.

Ubytování

je zajištěno v hostelu v centru města. Hostel mívá pokoje pro větší množství osob, postele jsou často patrové. Pokoje mohou být smíšené nebo oddělené zvlášť pro muže a ženy. Hostel bývá vybaven také malou kuchyňkou, vhodnou pro přípravu nenáročných pokrmů (ohřívání). V hostelu budeme mít uloženy také naše kola a zavazadla v den příletu a odletu. Za příplatek lze zajistit i komfortnější ubytování pro dvojice či jednotlivce (na vyžádání e-mailem). Vždy se snažíme, aby ubytování bylo co nejvíce v centru starého města. Vzhledem k sezóně se to ale nemusí vždy podařit a můžeme být ubytování také v pěším nebo cyklo dosahu starého města.

Cena zahrnuje

  • letenku Vídeň - Barcelona - Vídeň s jedním palubním zavazadlem
  • transfer na letiště ve Vídni a zpět
  • metro z letiště v Barceloně do centra města
  • půjčovné horského kola nebo elektrokola na 3 dny
  • 3x ubytování v městském hostelu
  • práci průvodce a organizátora
  • DPH, pojištění cestovní kanceláře proti úpadku, poplatky

Nástupní místa

Odletové letiště je Vídeň. Na letiště organizujeme svoz mikrobusem/minibusem. Nabízíme nástupní místa po celé Moravě, od Ostravy až po Brno (některá za příplatek). Vlastní doprava na letiště je také možná.

CK Frčíme
Cestovní kancelář:
CK Frčíme
Náročnost: Co to znamená?
nízká

Vhodné pro kolo: Co to znamená?
trekingové, horské

Detaily zájezdu
cyklistický Letecky
Navštívené země:
Španělsko Španělsko

Podobné zájezdy

Andalusie na kole

 (CK Extremtour)
18.05.2024, 9 dní
17 670 Kč
cyklistický Letecky

Barcelona na kole

 (CK Frčíme)
27.09.2024, 4 dny
15 900 Kč
cyklistický Letecky

Andalusie na kole

 (CK Extremtour)
23.10.2024, 8 dní
17 900 Kč
cyklistický Letecky
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

231 cyklistů (11 přihlášených)

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 1. část

Sen o krajině s jurtami a divokými koni 1. část - Cesta do budoucnosti Na úvod... Naše první cesta s koly…
Peggy | 24.04.2024

Z Linze do Budapešti přes Alpy

Linz - Budapešť, 2. - 14. 7. 2023 Po velkém úspěchu s cestou z Bratislavy do Splitu a mém sólu kolem Polska,…
Monolema | 16.04.2024

Podél sobích plotů a přes březové lesy až do nitra bažin

Evropská dálková trasa E1 Evropská dálková trasa E1, nebo jen E1, je jednou z evropských dálkových tras…
šíp | 14.04.2024