reklama

Památky a zajímavosti Karlovarského kraje

 ()

PR Karlovarský kraj je známý nejenom díky filmovému festivalu, na který se sjíždí české a zahraniční hvězdy. Jde především o jedinečnou oblast České republiky protnutou spoustou památek a přírodních zajímavostí. Jestliže v tomto směru plánujete poznat Karlovarský kraj do detailu, přinášíme vám několik zajímavých tipů. Ty vám určitě přijdou vhod.

Projeďte si Jeseníky i Rychlebské hory

 (zdroj: Unsplash)

PR V horském ráji na severu Moravy se vyžijí nároční cykloturisté, začátečníci i rodiny s dětmi. Četné cyklotrasy vás během dovolené v Jeseníkách provedou známými zákoutími i opuštěnými místy nejkrásnějších českých hor.

Vybavení na kolo, bez kterého se neobejdete: cyklodresy a kalhoty jsou základ

 (TORWAISTUDIO / Shutterstock.com)

PR Milujete trávit celé léto v sedle svého kola? To určitě máte veškeré potřebné vybavení, včetně funkčního oblečení a bot. Ale pojďme si přeci jen vyjmenovat, které věci by ve skříni každého cyklisty neměly chybět. A nebojte se, pokud jste teprve začátečníci, následující řádky přijdou vhod i vám.

Cestovní pojištění na kolo

 ()

PR Možná se vám zdá, že cyklistická sezóna je ještě daleko. Opak je ale pravdou. Kolo je narozdíl od jiných sportů asi to jediné, co s jistotou budete moci hned na jaře využít. Pokud se navíc rozjedete za hranice, nezapomeňte si sjednat cestovní pojištění online.

Dovolená s nápadem? Vydejte se na cyklovýlety po naší republice

Milotice (m-ARK)

PR Hledáte aktivní dovolenou nebo jen program na víkend? Vydejte se na cyklovýlety. Díky nové ediční řadě Dovolená s nápadem od olomoucké agentury m-ARK dostanete ověřené a zároveň atraktivní tipy, kam vyrazit.

Stoneman Miriquidi. Žádné zaklínadlo, ale jedinečná trasa po hřebenech Krušných hor

 (Zdroj: Unsplash)

PR Oblast jako dělaná pro túry na horských kolech. Čedičové sloupy, vonící lesy, památky po sopečné činnosti s bohatými výskyty kovových rud a léčivých pramenů. Germánské hrdinské ságy popisují ten Krušnohoří jako neproniknutelnou výzvu.

Cyklotoulky národními parky: který bude přesně pro vás?

 (zdroj: Unsplash)

PR Na území České republiky najdete 4 národní parky: Podyjí, České Švýcarsko, Šumavu a Krkonoše. Některý jste už určitě navštívili, projeli jste je ale i na kole?

Nechce se vám na kolo? 4 sporty, které vás dokonale vyšťaví

 ()

PR Nemáte možnost jít na kolo, protože silnice klouzají a vy nechcete riskovat? Existuje spousta sportů, díky kterým večer padnete do postele a do pár minut usnete. My pro vás připravili 4 sporty.

5 beauty rituálů před spaním. Vaše tělo za ně poděkuje!

 ()

PR Po namáhavém pracovním dni často nechceme nic jiného, než se brzy svalit do postele. I tak (nebo právě proto) byste neměly zapomínat na magické večerní rituály krásy!

Cyklistika je pro každého

 (sittipun punpang / Shutterstock.com)

PR Cyklistika je každým rokem stále populárnější. Na kolech jezdí všichni, včetně celebrit. Je to činnost, která se stává nedílnou součástí našeho života a v létě také každodenním dopravním prostředkem. Je to nesmírně prospěšná činnost pro naše zdraví.

« Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 40 Další »
Blogy

Bikepacking přes Slovensko pokračuje: Z Čachtic do Gaderské doliny

 ()
Poté, co jsme se dvěma dětmi úspěšně projeli Malé Karpaty a zjistili, že náš syn Oskar je schopen ujet až 50 km denně, pokračovali jsme v cestě na střední Slovensko. Oskarovy schopnosti se každým dnem zlepšovaly. Tažné lano zůstalo hezky odpočívat a Oskar se stal pro nás plnohodnotným cyklistickým…
Kristina | 03.10.2024

Centrální stezkou od západu na východ_3

 ()
Úterý 23. červenceKdyž pominu stále trvající vedra, začal dnešek příjemně. Ráno jsme měly poměrně brzy sbaleno, stihly jsme i promazat kola (a vyloudit u paní ubytovatelky nový hadr na jejich utření) a vyjet chvilku před devátou. Asi 5 km se mírně stoupavá cesta zdála příjemná, ale za přístřeškem…
Aar | 02.10.2024

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 11. část

 ()
Kolečko se uzavírá Ještě v Kazachstánu jsme byli tak trochu celebrity. „Zdrastě, jak se máte? Viděl jsem vás před třemi dny za Tarazem," pozdravil nás chlapík kdesi na benzínce. „To je docela dobře možné." „Nebyli jste tuhle kousek za Almatou?" zase jiný chlapík jinde. „Asi měsíc nazád? To jsme…
Peggy | 24.09.2024

Dámská 2024 – jezero Milada, Děčínský Sněžník, Ploučnice, Husí cesta a z Roudnic

 ()
Začínáme další desítku naší tradiční Dámské, dlouho jsme nevěděly kam vlastně pojedeme a kdy pojedeme. Radka měla naplánovanou dovolenou v Itálii, my s Lenkou zájezd do Alp, ale nakonec jsme Dámskou odjely v tradičním termínu. Letos máme 13 jako šťastné číslo, 13.června jsme jely s Lenkou do…
HMS | 18.09.2024

Slovinsko – Rakousko – relax v lázních Zreče 13.6. až 18.6. 2024

 ()
Letos opět s Mamutem, líbí se nám precizní připravenost tras i znalost místa, kde vedou trasy po cyklo i neznačených cestách. V únoru vybíráme zájezd, vzácně se shodneme na termínu a místu. Původně jsme chtěly ve složení Helena, Lenka a já zdolat Grossglockner, ale bohužel zájezd byl již koncem…
HMS | 18.09.2024

O čem se mluví:

Cestování na kole Do Montpellieru dnes v 00:12
Vyjížďky, srazy, akce Jarní sraz 2025 Beroun 7.5. až 11.5. včera v 22:10
Cestování na kole Pobaltí na kole včera v 21:07
Ostatní – cyklo Co vás pobavilo, potěšilo 193 včera v 21:00
NEcyklo Co vás zaujalo 282 včera v 19:56
Ukrajina 47 včera v 19:06
Ostatní – cyklo Jaké to bylo? - 152 včera v 13:51
Lehokola Tak jsem viděl lehokolo - VII. 20.10.2024
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

348 cyklistů (2 přihlášení)

Bikepacking přes Slovensko pokračuje: Z Čachtic do Gaderské doliny

Poté, co jsme se dvěma dětmi úspěšně projeli Malé Karpaty a zjistili, že náš syn Oskar je schopen ujet až 50…
Kristina | 03.10.2024

Centrální stezkou od západu na východ_3

Úterý 23. červenceKdyž pominu stále trvající vedra, začal dnešek příjemně. Ráno jsme měly poměrně brzy…
Aar | 02.10.2024

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 11. část

Kolečko se uzavírá Ještě v Kazachstánu jsme byli tak trochu celebrity. „Zdrastě, jak se máte? Viděl jsem vás…
Peggy | 24.09.2024