reklama

Cyklistická vesnice vyroste na veletrhu Regiontour v Brně

 (Jitka Vrtalová, NaKole.cz)

Série cestovatelských festivalů a veletrhů cestovního ruchu začíná každoročně v Brně na GO/Regiontour. Historicky poprvé se na takovém veletrhu objeví také „cyklistická vesnice“ se soustředěnou nabídkou pro milovníky cykloturistiky. Pokud se na GO/Regiontour chystáte, navštivte pavilon P, kde bude mít svůj stánek i NaKole.cz.

Fotoreportáž z veletrhu Bike Brno 2011

Na veletrhu Bike Brno 2011 jsou k vidění především nové modely jízdních kol pro příští sezónu. (Jitka Vrtalová, NaKole.cz)

Přinášíme vám fotoreportáž z prvního dne veletrhu Bike Brno.

Veletrh Bike Brno 2011

Bike Brno 2010 (Jitka Vrtalová, NaKole.cz)

Ve čtvrtek otevře brány návštěvníkům podzimní veletrh cyklistiky Bike Brno. Na brněnském výstavišti si už tradičně dávají dostaveníčko nejen výrobci a dovozci kol, ale také servisy, prodejci doplňků, cyklistické kluby a významné osobnosti ze světa cyklistiky.

Stávka dopravců se kol netýká, do práce můžete jet po vlastní ose

Změní se Praha na jeden den v město cyklistů? (Jitka Vrtalová, NaKole.cz)

Chystaná stávka, která ve čtvrtek ochromí provoz na železnici a veřejnou dopravu ve větších městech, se dotkne asi každého. Pravidelní cyklisté si možná vydechnou, stávka pro ně bude jen příležitostí opět vytáhnout své miláčky, tentokrát na cestu do práce. Pro ty ostatní, kteří nejezdí na kole zcela pravidelně, se může hodit pomoc. (Aktualizováno 15.6. 2011)

For Bikes dnes otevřel svoje brány prvním návštěvníkům

Zahájení druhého ročníku veletrhu For Bikes 2011 - symbolickou pásku přestřihl Zdeněk Štybar (reprezentant v cyklokrosu) společně s Petrem Břízou (zástupce hl. m. Prahy) (NaKole.cz)

Pražský veletrh cyklistiky, který dnes odstartoval v pražských Letňanech, potrvá až do neděle. S fotoaparátem jsme se byli podívat, jak se vydařil v pořadí druhý ročník akce a co připravil pro své návštěvníky.

Odstartovala kampaň Do práce na kole

 (Jitka Vrtalová, NaKole.cz)

„Jezdit na kole do práce je normální“ – to je hlavní motto nové kampaně, kterou dnes představilo pražské sdružení Auto*Mat. V jejím rámci budou firemní týmy soutěžit o nejvyšší počet najetých kilometrů, přihlášené firmy se zase budou snažit o vytvoření nejlepších podmínek pro své zaměstnance.

Veletrh For Bikes odstartuje za dva týdny

 (NaKole.cz)

Pouhé dva týdny zbývají do spuštění veletrhu For Bikes. Úspěch prvního ročníku, který proběhl vloni, překvapil nejen pořadatele, ale i nejednoho vystavovatele. V pořadí druhý ročník startuje v pátek 25. března na výstavišti v Praze-Letňanech. Oproti loňsku se veletrh rozrostl, k vidění tu budou expozice od 120 vystavovatelů. Nahlédli jsme do zákulisí příprav For Bikes... (Aktualizace 21. 3. 2011)

Praha slibuje nové stezky pro cyklisty

 (Jitka Vrtalová)

Do konce letošního roku přibudou v Praze možnosti pro výlety na kole i pro každodenní cesty do práce. Pražský magistrát slibuje investovat do výstavby cyklostezek 30 milionů Kč, dalších 35 milionů je určeno na údržbu. Do konce letošního roku by mělo být zprovozněno 11 km nových cyklostezek. (aktualizováno 7. března 2011)

Vratislav Filler: Učíme lidi, jak se chovat v nedokonalých podmínkách

 (archiv V. Fillera)

S Vratislavem Fillerem ze serveru Prahounakole.cz jsme si povídali o tom, co se musí naučit cyklista v Praze a jak se z kartografa stane propagátor cyklistiky.

Bike Brno 2010 startuje příští týden

 (Michaela Kulíšková)

Již tento čtvrtek otevírá své brány cyklistický veletrh Bike Brno. Kromě jízdních kol čekají na brněnském výstavišti na návštěvníky testovací dráhy pro klasická kola i elektrokola, dětské cyklistické závody, zvučná jména světové i domácí cyklistiky a další doprovodný program. Pokud se zajímáte o novinky v cyklistice, určitě byste neměli tuto událost sezóny vynechat.

« Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 Další »
Blogy

Bikepacking přes Slovensko pokračuje: Z Čachtic do Gaderské doliny

 ()
Poté, co jsme se dvěma dětmi úspěšně projeli Malé Karpaty a zjistili, že náš syn Oskar je schopen ujet až 50 km denně, pokračovali jsme v cestě na střední Slovensko. Oskarovy schopnosti se každým dnem zlepšovaly. Tažné lano zůstalo hezky odpočívat a Oskar se stal pro nás plnohodnotným cyklistickým…
Kristina | 03.10.2024

Centrální stezkou od západu na východ_3

 ()
Úterý 23. červenceKdyž pominu stále trvající vedra, začal dnešek příjemně. Ráno jsme měly poměrně brzy sbaleno, stihly jsme i promazat kola (a vyloudit u paní ubytovatelky nový hadr na jejich utření) a vyjet chvilku před devátou. Asi 5 km se mírně stoupavá cesta zdála příjemná, ale za přístřeškem…
Aar | 02.10.2024

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 11. část

 ()
Kolečko se uzavírá Ještě v Kazachstánu jsme byli tak trochu celebrity. „Zdrastě, jak se máte? Viděl jsem vás před třemi dny za Tarazem," pozdravil nás chlapík kdesi na benzínce. „To je docela dobře možné." „Nebyli jste tuhle kousek za Almatou?" zase jiný chlapík jinde. „Asi měsíc nazád? To jsme…
Peggy | 24.09.2024

Dámská 2024 – jezero Milada, Děčínský Sněžník, Ploučnice, Husí cesta a z Roudnic

 ()
Začínáme další desítku naší tradiční Dámské, dlouho jsme nevěděly kam vlastně pojedeme a kdy pojedeme. Radka měla naplánovanou dovolenou v Itálii, my s Lenkou zájezd do Alp, ale nakonec jsme Dámskou odjely v tradičním termínu. Letos máme 13 jako šťastné číslo, 13.června jsme jely s Lenkou do…
HMS | 18.09.2024

Slovinsko – Rakousko – relax v lázních Zreče 13.6. až 18.6. 2024

 ()
Letos opět s Mamutem, líbí se nám precizní připravenost tras i znalost místa, kde vedou trasy po cyklo i neznačených cestách. V únoru vybíráme zájezd, vzácně se shodneme na termínu a místu. Původně jsme chtěly ve složení Helena, Lenka a já zdolat Grossglockner, ale bohužel zájezd byl již koncem…
HMS | 18.09.2024

O čem se mluví:

Cestování na kole Do Montpellieru dnes v 00:12
Vyjížďky, srazy, akce Jarní sraz 2025 Beroun 7.5. až 11.5. včera v 22:10
Cestování na kole Pobaltí na kole včera v 21:07
Ostatní – cyklo Co vás pobavilo, potěšilo 193 včera v 21:00
NEcyklo Co vás zaujalo 282 včera v 19:56
Ukrajina 47 včera v 19:06
Ostatní – cyklo Jaké to bylo? - 152 včera v 13:51
Lehokola Tak jsem viděl lehokolo - VII. 20.10.2024
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

338 cyklistů (2 přihlášení)

Bikepacking přes Slovensko pokračuje: Z Čachtic do Gaderské doliny

Poté, co jsme se dvěma dětmi úspěšně projeli Malé Karpaty a zjistili, že náš syn Oskar je schopen ujet až 50…
Kristina | 03.10.2024

Centrální stezkou od západu na východ_3

Úterý 23. červenceKdyž pominu stále trvající vedra, začal dnešek příjemně. Ráno jsme měly poměrně brzy…
Aar | 02.10.2024

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 11. část

Kolečko se uzavírá Ještě v Kazachstánu jsme byli tak trochu celebrity. „Zdrastě, jak se máte? Viděl jsem vás…
Peggy | 24.09.2024