reklama
Země: Švýcarsko Švýcarsko

Přes Alpy na kole 2025/7

Tak jsem zase po dlouhé době vyrazil na kole:

https://www.rajce.idnes.cz/marin7/album/2025-7...

Zaletěl jsem do Memminghenu (Bavorsko) a odtud pokračoval na kole přes Bodamské jezero, Rakousko, Lichnštejnsko a Švýcarsko do Itálie, do Bergama. Tam jsem nechal kolo a to čeká na další cestu .

Byla to úžasná cesta, takže si ji zopakuji v září, opačným směrem na původním kole. Jinou trasou samozřejmě, ale opět přes Alpy.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 25.08.2025
Autor: Marin7
  • Re: Přes Alpy na kole 2025/7

Tak jsem to proklikal, ale je to nálož. Koukám, že si umíš vybrat trsy, vypadá to tam jako v pohádce, a poklonu před Tvými fotkami, nemáš tady konkurenci. Držím i nadále nejen palce.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 25.08.2025
    Autor: Pepíček
    Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Díky za super pochvalu. :-)

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Datum: 26.08.2025
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Krásný fotky.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Datum: 27.08.2025
      Autor: choura
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Doufám, že si přivezeš nový plášť na to zadní kolo ..

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Autor: Karel-ch

Jasně, kdo je připraven, není překvapen.

Sranda byla, jak mě tam jedna krasavice v Italii zachraňovala. Jsem jenom tlačil kolo do dalšího městečka, ale ona me bez velkých diskuzí naložila do auta i s kolem a provedla okružní záchrannou jízdu po cyklo-auto-moto servisech. Všechny byly zavřené.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Pěkný!

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 27.08.2025
    Autor: perk

Ahoj, krasne fotky a velmi zaujimava inspiracia. Len ma zaujima, ci na tom alpskom priesmyku (Spludgen pass) nejazdilo vela aut. Tam totiz ina cesta ako ta hlavna nevedie. Na Tvojich fotkach je cesta prazdna, nesiel si nahodou velmi skoro rano?

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 10.09.2025
    Autor: Jaroslav
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Do vaší knihovny
Seznamka

Hledám: Kamarádku na celoroční vyjížďky a kulturu.

Hledám: Kamarádku na celoroční vyjížďky a kulturu.
včera
Ahoj, jezdím celoročně silnice / gravel. Mám rád památky, kulturu, literaturu, rád zajdu do kina....

Hledám: Parťáka na kolo

17.09.2025
Cyklistka s e-kolem hledá prima parťáka -+ 60 let na pohodové společné vyjížďky do okolí Prahy.

Hledám: Kamarád /ka na kolo.

14.09.2025
Ahoj. Přidej se. Plán ....Stezka Českem (původně Cesta Českem[ ]) turistická trasa v Česku. Více na Email…
Cyklozájezdy | Dokempu.cz | Cyklobazar | Aktivni dovolená
Perfektní funkční oblečení pro vaše sportovní aktivity, od značky Moira.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

274 cyklistů (7 přihlášených)

Slovinsko na kole - 2. část

Na cestu jsme se vydali 1. července 2024 autem. Já to tak mám nejradši, protože nejsem limitovaná žádným…
Peggy | dnes

Slovinsko na kole - 1. část - úvod

Slovinsko pro nás bylo vždycky opomíjenou zemí, sloužilo vlastně jen jako tranzit na (pro nás) mnohem…
Peggy | 08.10.2025

Silk Road Mountain Race – Kyrgyzstán je krásný, ale tvrdý

Tohle se lišilo od všeho, co jsem kdy na kole podnikl. Vydal jsem se do Střední Asie, do Kyrgyzstánu, abych…
Fabulator | 07.10.2025