Tak jsem zase po dlouhé době vyrazil na kole:
https://www.rajce.idnes.cz/marin7/album/2025-7...
Zaletěl jsem do Memminghenu (Bavorsko) a odtud pokračoval na kole přes Bodamské jezero, Rakousko, Lichnštejnsko a Švýcarsko do Itálie, do Bergama. Tam jsem nechal kolo a to čeká na další cestu .
Byla to úžasná cesta, takže si ji zopakuji v září, opačným směrem na původním kole. Jinou trasou samozřejmě, ale opět přes Alpy.
Tak jsem to proklikal, ale je to nálož. Koukám, že si umíš vybrat trsy, vypadá to tam jako v pohádce, a poklonu před Tvými fotkami, nemáš tady konkurenci. Držím i nadále nejen palce.
Doufám, že si přivezeš nový plášť na to zadní kolo ..
Jasně, kdo je připraven, není překvapen.
Sranda byla, jak mě tam jedna krasavice v Italii zachraňovala. Jsem jenom tlačil kolo do dalšího městečka, ale ona me bez velkých diskuzí naložila do auta i s kolem a provedla okružní záchrannou jízdu po cyklo-auto-moto servisech. Všechny byly zavřené.
Ahoj, krasne fotky a velmi zaujimava inspiracia. Len ma zaujima, ci na tom alpskom priesmyku (Spludgen pass) nejazdilo vela aut. Tam totiz ina cesta ako ta hlavna nevedie. Na Tvojich fotkach je cesta prazdna, nesiel si nahodou velmi skoro rano?