reklama
Země: Itálie Itálie

Jeden den na ostrůvku Monte Isola 2023/9

Na víkend jsem si zaletěl do Itálie. Letenka tradičně za pár korun, odlet z Brna v pátek večer, návrat do Prahy v neděli. Cílem bylo jezero Iseo poblíž Milána, konkrétně ostrůvek Monte Isola na něm.

Tomu nešlo odolat. Žádnou dovolenou ani krev jsem nepotřeboval.

https://www.rajce.idnes.cz/marin7/album/2023-9...

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 21.09.2023
Autor: Marin7
  • Re: Jeden den na ostrůvku Monte Isola 2023/9

Tvůj způsob cestování se mi hrozně líbí. Takové "na skok" odpovídá mému naturelu, víkend je tak maximum, co mimo svou postel dám. Jak řešils nocleh?

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 21.09.2023
    Autor: bara2
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Tradičně přespávám ve volné přírodě, do hotelu nebo něčeho podobného jsem ještě nepáchl. :-)

To cestování typu Kousni a uteč je super. Můžu si tak dovolit spoustu víkendových cest. A taky ta změna je příjemná. Pro mě to je něco jako svět za zrcadlem.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Datum: 22.09.2023
      Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Když je teplo, nemám v nocí venku problém, to se dá chvíli někde zdřímnout. Stejně v cizím prostředí člověk nespí a nejhezčí jsou časná rána a večerní západy slunka a, jak se setmí, hvězdy. To je vlastně škoda prospat :-)
        Krom letenky bych ještě musela vyčíhnout teplou destinaci a počasí. Zatím jezdím denní kolo, ale s narůstající vzdáleností už musím počítat i s nějakou hodinou odpočinku. Tvůj způsob cestování je další možnost, jak se "na otočku" podívat někam dál.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
        Autor: bara2
        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Levných letenek do tepla je dost. Spíše mám problém s tím, že už jsem skoro všude byl. Myslím ty levné destinace, kde lítá Wizz a Ryan. Naštěstí občas přidají něco nového.

A když je teplo i v noci, neberu spacák ani stan. Proti krátkému dešti stačí kousek folie, kterou pak vyhodím.

Bez stanu je to super, dívat se na hvězdy. Občas jsou taky perseidy nebo drazy od družic.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Do vaší knihovny
Tip na letošní dovolenou

Sardinie na kole

(CK Mamut tour)
16.05.2026, 10 dní
26 490 Kč
cyklistický Autobusem

Sardinie na kole

(CK Frčíme)
29.05.2026, 10 dní
19 900 Kč
cyklistický Autobusem

Lago di Garda: Ráj na kole pro pohodáře i borce

(CK Bondo)
30.05.2026, 9 dní
17 540 Kč
cyklistický Autobusem
Seznamka

Hledám: Parťačku na e-bike do terénu. (Jihlava)

Hledám: Parťačku na e-bike do terénu. (Jihlava)
14.05.2026
Ahoj! Jsme Peter (55) a Dáša (50) a hledáme fajn parťačku na e-bike do přírody. Rádi mezi sebou přivítáme i…

Hledám: Ebajker-ka Praha nebo jih - Tábor, Vlašim, Pacov..

Hledám: Ebajker-ka Praha nebo jih - Tábor, Vlašim, Pacov..
04.05.2026
Hledá se E-biker-ka ideálně z Prahy (nejlépe 4) nebo v Praze žijící, případně okolí Vlašimi, Pacova, Mladé Vožice,…

Hledám: Brno a okoli

Hledám: Brno a okoli
03.05.2026
Najde se partacka na cyklo vylety? Klidne i na vic dni. Pripadne pesky do hor, ferraty, na kajak... Ja VS, 187 cm…
Cyklozájezdy | Dokempu.cz | Cyklobazar | Aktivni dovolená
Perfektní funkční oblečení pro vaše sportovní aktivity, od značky Moira.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

161 cyklistů (3 přihlášení)

Cyklodovolená 2025 – kratičký okruh Balkánem – 4. část

Z Bosny do Srbska a návrat domů 7. denNe že bych si na to zvykla, ale nejednou se stalo, že v průběhu naší…
Peggy | 10.04.2026

Cyklodovolená 2025 – kratičký okruh Balkánem – 3. část

Černá Hora - Durmitor 5. denJadranka ráno smaží palačinky, mažeme si je nutelou a domácí marmeládou, padají…
Peggy | 06.04.2026

Srdce v lomu, tiché místo, které objevíš jen z výšky

Do Českého středohoří jsme tentokrát nejeli jen tak. Nebyl to vandr „kam nás nohy zanesou“. V batohu jsme si…
cenda155 | 02.04.2026