reklama
Země: Itálie Itálie

2021/10 Sicílie

Vyrazili jsme s kamarádem na Sicílii a pokusili se o zdolání Etny:

https://marin7.rajce.idnes.cz/2021_10_Sicilie/

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 25.11.2021
Autor: Marin7
  • Re: 2021/10 Sicílie

Hezké. Vzpomněla jsem si, jak jsme byli v roce 2000, tehdy ještě s malými dětmi na Sicílii. Nejen na Etně, ale taky na Stromboli a celých Liparských ostrovech.
    Z Etny si pamatuji, že páchla sírou. Můj syn se tehdy nahnul nad fumarolu a stal se z něj dočasný blonďák. Dcera stoupla do fumaroly a sežralo ji to celou podrážku ze surové gumy.
    Pravda, tehdy byla Etna hodně aktivní.
    Ale ten "čuchový" vjem jste nejspíš taky zachytili.
    Pamatuji si, že když jsem vybalila šatstvo v koupelně na praní, páchlo to tam po síře jak v pekle:-))

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 27.11.2021
    Autor: Lanna
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Hezký, já už se bál, že jste na cizí krajiny zanevřeli :-)
    Mě se minulý týden taky krásně připomněla Itálie, když mi přišla moc hezká obálka s dodejkou. Ale do 5 dní "jen" 80e, takže jsem fofrem zaplatil a nový Kindle si koupím jindy :D

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 29.11.2021
    Autor: Bruca
    Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1

Nezanevřeli, doba zanevřela na nás. :-(

Mám tam další letenku přes svátky, protože nikde jinde mě nechcou, nebo je to drahé. Tentokrát bude víc času, tak se chcu podívat i na ostrovy.

A čtečku už taky mám, ale Onyx. Tam je výhoda, že se dají půjčovat knížky z knihovny.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Datum: 30.11.2021
      Autor: Marin7
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Měli jste problémy s jazykem? Italové zřejmě nejsou v angličtině příliš dobří. Ptám se, protože mě zajímá, zda se vyplatí takový hlasový překladač kupovat: https://vasco-electronics.cz/prekladace/vasco...

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 09.02.2022
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -9

Pokus o neplacenou reklamu. Vyskytuje se ve více tématech.
      PetrPetrovy je majitelem zmíněného webu.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Autor: ckp13
      Hodnocení: +6 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1

Pěkný výjezd...
    Už jsem si říkala, že si nějak dlouho nikde nebyl Nebo si o tom alespoň nedal vědět :o)))

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Autor: radka
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Do vaší knihovny
Tip na letošní dovolenou

Jižní Tyrolsko na kole

(CK Mamut tour)
23.07.2025, 5 dní
14 990 Kč
cyklistický Autobusem

Sardinie na kole

(CK Frčíme)
30.07.2025, 10 dní
24 900 Kč
cyklistický Autobusem

Dolomity na kole

(CK Extrem Tour)
01.08.2025, 10 dní
12 890 Kč
cyklistický Autobusem
Seznamka

Hledám: Spolujízdy

16.07.2025
Hledám parťáka, partačku na pravidelné ( 3 x týdně) MTB ježdění ve dvou v okolí Brna. Bydliště ideálně Brno –…

Hledám: Výstup na horské průsmyky na kole

16.07.2025
Ahoj Cyklisté! Jsem 76letý maďarský cyklista. Rád bych zdolal určitá menší stoupání v Česku během 2-8 dnů .a…

16.07.2025
Ahoj Cyklisté! Jsem 76letý maďarský cyklista. Rád bych zdolal určitá menší stoupání v Česku během 2-8 dnů .a…

PR články:

Cyklozájezdy | Dokempu.cz | Cyklobazar | Aktivni dovolená
Perfektní funkční oblečení pro vaše sportovní aktivity, od značky Moira.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

179 cyklistů (3 přihlášení)

Hellenic Mountain Race – nekonečná stoupání v řeckých horách

Řecko si většina lidí představí jako dovolenkovou destinaci. Teplo, pláže a pohodička. Já jsem tam vyrazil na…
Fabulator | 12.07.2025

Odra - Nisa, cesta mezi dvěma světy

Podnikl jsem na konci června 2025 cestu z Prahy do Štětína podél Lužické Nisy a Odry na kole natěžko se…
Brahma | 30.06.2025

Vítr ve vlasech, víno po cestě a Vídeň na dohled

Víkend na kole jsme s kamarádem chtěli udělat trochu jinak než obvykle - žádný klasický okruh kolem chalupy,…
Mirila | 21.06.2025