reklama
Země: Finsko Finsko, Norsko Norsko, Švédsko Švédsko

Lofoty-Vestfaly kombinovane

Ahojte chystáme se v červenci projet si Lofoty a Vestfály na kole. Planujem dojet autem přes Polsko, Litvu, Lotyšsko, Estonsko, Finsko, Švédsko do Norského Narviku. Pak kolečko na kolech a hurá někudy zpět. Hledáme druhý pár co by se chtěl přidat. Nebyl by problém se v Narviku rozdělit a mít vlastní program, třeba si zajet na Nordkapp a pak se zas sejit. My jsme na Nordkapu už byli :)

[ Zpět ]
Datum: 01.05.2007
Autor: Neregistrovaný uživatel (Libor ([email protected]))
  • Re: Lofoty-Vestfaly kombinovane

Ahoj, snad nebudu vypadat jako škarohlíd, ale zarazily mě ty "Vestfály": myslíte Vesterály, že jo? Nechci vám brát elán, ale takovouhle trasu autem bych nedělal. To už je lepší to vyjet ze Stockholmu nahoru a jinudy dolů, jenom do Oulu pojedete autem min. 3 dny a budete na hadry... a z toho, co projedete cestou buď nebudete nic mít a nebo se budete zdržovat a na Vesterály zbyde málo času a to je škoda (Finsko je docela nuda).

[ Zpět ]
    Datum: 02.05.2007
    Autor: Neregistrovaný uživatel (jeník)
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Hups, překlep. Nevim na co jsem myslel. No uz jsme jak ve Finsku a Svedsku byli a nejak nas Stockholm a okoli nelaka. Taky se podivame po pobaltskych zemich do mist, kde jsme jeste nebyli.

[ Zpět ]
      Datum: 03.05.2007
      Autor: Neregistrovaný uživatel (Libor)
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Kolik vas je? A jakym autem to chcete jet? s kolama a takovou dalku...- to je tak na mesic a obytnym autem k tomu

[ Zpět ]
    Datum: 24.05.2007
    Autor: Neregistrovaný uživatel (Antes)

aha, 2+ dalsi 2, ale s vecma a 4 kola k tomu...

[ Zpět ]
      Datum: 24.05.2007
      Autor: Neregistrovaný uživatel (Antes)
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Do vaší knihovny

PR články:

Cyklozájezdy | Dokempu.cz | Cyklobazar | Aktivni dovolená
Perfektní funkční oblečení pro vaše sportovní aktivity, od značky Moira.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

415 cyklistů (6 přihlášených)

Cesta do Prahy (podruhé) a tentokrát úspěšně

Pročítám si své staré blogy a zjišťuji, že jsem Vám něco dlužen. Na začátku roku 2021 jsem napsal blog s…
Stanley58 | 13.11.2024

RUNDREISEN 2024: Dunajec - Wisla - Saalach - Soča - Kwisa ... + Hel

Protože se přece jen trochu cítím součástí zdejšího společenství, rozhodla jsem se opět přispět, i když jsem…
Quatsch | 04.11.2024

Bikepacking přes Slovensko pokračuje: Z Čachtic do Gaderské doliny

Poté, co jsme se dvěma dětmi úspěšně projeli Malé Karpaty a zjistili, že náš syn Oskar je schopen ujet až 50…
Kristina | 03.10.2024