reklama
Země: Česko Česko

Cyklisté vítání v roce 2026-Vaše zkušenosti?

Dobrý den,
pročítal jsem si tu pár vláken s vašimi zkušenostmi ohledně certifikace Cyklisté vítáni. Máte někdo zkušenosti i po těch letech s těmito zařízeními? Vybíráte si místa k ubytování na základě této certifikace? A pokud ano, jak jste s nimi spokojeni, prosím?
Předem díky za vaše zkušenosti a postřehy. :)

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: dnes v 15:25
Autor: OD
  • Re: Cyklisté vítání v roce 2026-Vaše zkušenosti?

Podle dotazu na kole nejezdíš, jinak by si to věděl. Formulace lehce obchodní. Neznám Tě, ale pár bodů zmíním.
    Není to pro cyklisty jako takové, je to mucholapka na výletníky. Bufet bez potřebného počtu přístupných zásuvek třeba a s položením kola do trávy nebo ubytování s uchováváním kol v "kóji" bez věšáků na kola evidentně bez jednoročního úklidu apod.
    V zásadě nic pro cestovatele. Ty bufety se asi změní s počtem důchodců na elektrokolech, ale to ubytování asi zůstane stejné, jen reklamní nálepka jako třeba od Polraicha :-D
    Jako cyklisté vítání a co tam koupíš za potencionální spotřebák nebo náhradní díl na kolo? Můžeš si tipnout...
    Jen a pouze další smysluplná a důležito orientační samolepka. Už jen blikat. Něco jako Odpovědná firma nebo Spolehlivá firma apod. Je to jen placené místo v seznamu s mucholepkovým marketingovým názvem.
    Můj názor se ale nemusí shodovat s myšlením většiny nebo selským rozumem :-D
    Ale jedno plus to má, je větší pravděpodobnost zobrazení toho bufetu či čeho na online mapách. Splachovací záchod a točená sodovka má prostě svoje kouzlo :-D Ale nic víc nečekej ...

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: dnes v 15:55
    Autor: Arnošt905
    Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Do vaší knihovny
Tip na letošní dovolenou

Karvinsko na kole

(CK Cyklotur)
23.04.2026, 4 dny
5 860 Kč
cyklistický Autobusem

České středohoří na kole: Porta Bohemica

(CK Bondo)
22.05.2026, 6 dní
8 940 Kč
cyklistický Vlastní doprava

Šumava na kole: Kvilda

(CK Bondo)
21.06.2026, 6 dní
9 980 Kč
cyklistický Vlastní doprava
Seznamka

Hledám: Cykloexpedice 2026: Polsko – Alpy – Split

Hledám: Cykloexpedice 2026: Polsko – Alpy – Split
26.12.2025
Na začátku června 2026 vyrážím na svou další epickou výpravu do Alp. Pokud vše půjde podle plánu, bude to již…

Hledám: Muže 44-53 let, klasické MTB na cross-country

Hledám: Muže 44-53 let, klasické MTB na cross-country
22.12.2025
Vánoční dárek: poptávám středně aktivního muže k ježdění krajinou 1-2x týdně. Kompatibilní kolo pouze MTB 26/27,5"…
Cyklozájezdy | Dokempu.cz | Cyklobazar | Aktivni dovolená
Perfektní funkční oblečení pro vaše sportovní aktivity, od značky Moira.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

329 cyklistů (12 přihlášených)

Ålandy 2025 – část 1 - Finsko

Souostroví Alandy je tvořeno 6500 ostrovy a ostrůvky a najdeme je v Botnickém zálivu mezi finským Turku a…
kotek | 10.01.2026

Srpnové toulání 2024

Neměl jsem v plánu psát nějaký další blog, ale objevil se tady blog od Quatsch a tu mám spojenou s Černou…
petrp | 27.11.2025

Cyklocestování 2025

Myslela jsem, že s blogy končím. Žádná velká expedice se nekonala a na nakole je velká konkurence, stačí…
Quatsch | 19.11.2025