reklama
Země: Česko Česko

Jižní morava - Baťův kanál

Chtěl bych v září jet na jižní moravu podél Baťova kanálu. Měl jsem to v plánu ještě když jsem mohl jezdit na kole, bohužel to nevyšlo.
Pojedu na svém inv. vozíku s připojným pohonem.
Původně jsem zamýšlel využít železniční spojení z valmezu do kromclu ale zřejmě se s tím vozíkem nedostanu do vlaku.
Nezbývá než jet po vlastní ose a využít vhodné ubytování někde na trase po ujetí zhruba 100km.
Uvítám jakékoliv rady kudy jet a kde by bylo bezbarierové ubytování včetně bezpečného uložení mého dopravního prostředku.
Pokud o něčem víte poraďte.
https://mapy.cz/s/2Mv35
Ubytování někde v okolí cíle:-)

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 26.06.2018
Autor: Bobbob
  • Re: Jižní morava - Baťův kanál

Ja by som siel po cykloceste popri Becve az do Tovacova a potom po Moravskej cykloceste. je to sice dlhsia trasa, ale prijemna bez kopcov. S ubytovanim vsak bohuzial neporadim.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Autor: Jaroslav
    Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

To co mám uvedeno je celkem taky rovina.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

V Otrokovicích to máš trasované přes most, kde jsou nepříjemné schody. Dá se to ale objet:
    https://mapy.cz/s/2MCDB

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Díky, jsou tam sice nájezdové rampy ale asi bych se v nich nevytočil.
      Teď jsem si všimnul že to je jinde.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Neporadím, ale držím palce, ať to klapne :o)))

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Autor: radka

Díky, snad to tentokrát vyjde:-)

[ Reagovat ] [ Zpět ]

Je taky možnost jet z Hulína do Kroměříže.Přejedeš v Kroměříži most na pravý břeh,v pohodě přejedeš po cyklostezce město a najedeš na novou širokou kvalitní cyklostezku a pohodlně dojedeš podél řeky do Otrokovic.O mnoho se ti cesta neprodlouží a užiješ si pohodovou cestu kolem řeky.Po cyklostezce z Hulína do Kroměříže jsem nejel,ale je to úplná rovina a kdybys měl zájem tak bych trasu projel aby ses nedostal do problémů.
        Přeji ať se plán podaří a pěkně si to užiješ.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
        Autor: jarpal
        Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Z Hulina do KM je to v pohodě prujezdne, jen se člověk nesmí zamotat v Bilanech - tam to není zrovna dvakrát dobře značené.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
          Datum: 27.06.2018
          Autor: Bruca

Toho bych se nebál, navigace a mapa v mobilu mně ještě nikdy nezklamala:-)

[ Reagovat ] [ Zpět ]

Asi to vezmu na kromcl někde tam dobouchám baterie a pojedu dále. Snad se možná i domluvím s ČD že mně naloží do toho modrého blesku va valmezu a vyloží v kroměříží. To bych to mohl zvládnout za jeden den. Bohužel oni ty vlaky neustále mění a tak nemám jistotu že se dostanu zpět. Jinak díky za přání a doufám že to ještě zvládnu.

[ Reagovat ] [ Zpět ]

Jezdí tam Žraloci, ti mají skládací nájezdové lyžiny a Reginy mají plošinu. S invalidním vozíkem by nemél být problém. Jen nevím, jak se bude líbit tvůj poháněcí přídavný stroj. Řekla bych, že by to mohlo klapnout. ;-)

[ Reagovat ] [ Zpět ]
            Autor: plusjedna
            Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Zajedu se poptat přímo na nádraží k vlaku a uvidím jak se bude průvodči tvářit. Ta jízda bude po prázdninách a tak doufám že to klapne.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Do vaší knihovny

Každý kopec má své … NEJ - 2. vydání

Milan Silný
Druhé vydání úspěšné knihy, která byla oceněna v mezinárodní soutěži TOURMAP.
Celkem 54 vrcholů Čech, Moravy a Slezska soustřeďuje tento první díl trilogie, kterou je možno považovat za netradičního cykloturistického…
239 Kč

Cyklotoulky s dětmi, vozíkem a nočníkem

Markéta Hroudová a Luděk Zigáček
Po cyklostezce ODRA-NISA k moři na Rujanu a Polskem zpět domů
První knižní přiblížení krásné, ale lehce opomíjené dálkové cyklostezky lemující hraniční řeky mezi Německem a Polskem. Tento cestopis i …
207 Kč
Tip na letošní dovolenou

Jižní Čechy na kole – Veselí nad Lužnicí

(CK Cyklotur)
31.08.2023, 4 dny
5 620 Kč
cyklistický Autobusem

Vinařské stezky – Poysdorf

(CK Cyklotur)
22.09.2023, 3 dny
5 460 Kč
cyklistický Autobusem
Seznamka

Hledám: Na elektrokole po Olomoucku

01.06.2023
Hledám parťačku přiměřeného věku na vyjížďky elektrokolem po Olomoucku, Litovelské Pomoraví, Tovačov, Prostějovsko…

Hledám: Parťačka na kolo, hory, cestování, poznává

31.05.2023
Ahojky, hledám parťačku, kamarádku na cyklovýlety, cyklozájezdy, poznávaní jak okolí, tak cizích zemí, tůry či…

Hledám: Praha Rumburk

25.05.2023
Je-li počasí, snažím se o víkendu absolvovat cestu z Prahy do Rumburku na silničním kole. Jezdí-li někdo po této…
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

237 cyklistů (10 přihlášených)

Pár dní na Tour de Baltic

Nezbytný úvod Už nevím přesně jak to začalo, ale podle korespondence jsem někdy na začátku roku 2023 zjistil,…
petrp | včera

RUNDREISE 2023: De - BeNeLux - Fr

Oblast, kam bychom se mohli jet letos projet, navrhl manžel. Co tam, to už mi neřekl. Plánování jsem nechala…
Quatsch | 08.06.2023

Bikepacking španělsky 6.část: Z Andalusie přes Extremaduru do Castilla y León

Ronda s ikonickým mostem přes hluboký kaňon, poutnické El Rocío, kde sa naše kola topí v písku, nádherná…
Kristina | 29.05.2023