reklama
Země: Česko Česko

Rozhledna u Repech

Rozhledna u Repech uz je skoro hotova. Otvirat by se mela 1.5.2018. Snad z ni bude hezky vyhled na okoli a Jeseniky.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 02.04.2018
Autor: Maska
  • Re: Rozhledna u Repech

Jj. Jeli jsme okolo ní v pátek. :-)

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Na prezentačních snímcích vypadá pěkně. Ale nebude z ní vidět vlastně to samé, jako když tam nebyla? Mě to přijde jako nevhodné místo pro rozhlednu - jsem asi staromilec a rozhledny mám nejraději na pořádných kopcích. Už proto, že si člověk musí ty výhledy zasloužit nějakou tou námahou :o)))

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Autor: PepikW
    Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1

S tim vyhledem mas asi pravdu, o moc lepsi nez drive asi nebude. Nechame se prekvapit. Snad rozhledna nedopadne jako ta na Velkem Kosiri - po chvili provozu je uzavrena.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Autor: Maska
      Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Tu jsme na srazu ještě stihli otevřenou.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
        Autor: Grille
        Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

....jistě velmi dobře minuté nemalé peníze...:-(((

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Datum: 03.04.2018
      Hodnocení: +3 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Do vaší knihovny

Cyklotoulky s dětmi, vozíkem a nočníkem

Markéta Hroudová a Luděk Zigáček
Po cyklostezce ODRA-NISA k moři na Rujanu a Polskem zpět domů
První knižní přiblížení krásné, ale lehce opomíjené dálkové cyklostezky lemující hraniční řeky mezi Německem a Polskem. Tento cestopis i …
207 Kč

Každý kopec bere … DECH

Milan Silný
Výborná inspirace k výletům na nejzajímavější české a příhraniční kopce.
Pátá kniha autora a volné pokračování jeho knih: Každý kopec má své ... NEJ Každý kopec stojí za ... TO Každý kopec se zvedá ... VÝŠ Víte…
279 Kč
Tip na letošní dovolenou

Jižní Čechy na kole – Veselí nad Lužnicí

(CK Cyklotur)
31.08.2023, 4 dny
5 620 Kč
cyklistický Autobusem

Vinařské stezky – Poysdorf

(CK Cyklotur)
22.09.2023, 3 dny
5 460 Kč
cyklistický Autobusem
Seznamka

Hledám: Na elektrokole po Olomoucku

01.06.2023
Hledám parťačku přiměřeného věku na vyjížďky elektrokolem po Olomoucku, Litovelské Pomoraví, Tovačov, Prostějovsko…

Hledám: Parťačka na kolo, hory, cestování, poznává

31.05.2023
Ahojky, hledám parťačku, kamarádku na cyklovýlety, cyklozájezdy, poznávaní jak okolí, tak cizích zemí, tůry či…

Hledám: Praha Rumburk

25.05.2023
Je-li počasí, snažím se o víkendu absolvovat cestu z Prahy do Rumburku na silničním kole. Jezdí-li někdo po této…
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

209 cyklistů (14 přihlášených)

Pár dní na Tour de Baltic

Nezbytný úvod Už nevím přesně jak to začalo, ale podle korespondence jsem někdy na začátku roku 2023 zjistil,…
petrp | dnes

RUNDREISE 2023: De - BeNeLux - Fr

Oblast, kam bychom se mohli jet letos projet, navrhl manžel. Co tam, to už mi neřekl. Plánování jsem nechala…
Quatsch | včera

Bikepacking španělsky 6.část: Z Andalusie přes Extremaduru do Castilla y León

Ronda s ikonickým mostem přes hluboký kaňon, poutnické El Rocío, kde sa naše kola topí v písku, nádherná…
Kristina | 29.05.2023