reklama
Země: Belgie Belgie, Česko Česko, Německo Německo, Francie Francie, Lucembursko Lucembursko

Praha - Paříž

Myslím si,že to bude dlouhá cesta,ale já to nakole určitě ujedu.

[ Zpět ]
Datum: 22.02.2008
Autor: speeds
  • Re: Praha-Paříž

Tam i zpět? Kolik času na to máš?

[ Zpět ]
    Datum: 22.02.2008
    Autor: AV
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • Re: Praha-Paříž

Taky bych si nechal něco podobného líbit, kdybych měl spoustu volného času, resp. dovolené. Denně by se dalo nějakých těch pohodových 150km ujet. I když asi bych volil trasu Praha - jih Francie (Cote d' Azur) nebo tak něco.
    Otázka je, zda nebude problém najít nějaké rozumné silnice 3. třídy, případně zpevněné cesty. Po hlavních silnicích by to asi nebylo to pravé ořechové.

[ Zpět ]
    Datum: 24.02.2008
    Autor: Kubajs
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Do vaší knihovny

Cyklistické maso v české kotlině

Milan Silný
Čtvrtá kniha Milana Silného pojednává o nejdelších, nejdobrodružnějších a možná i nejúchylnějších cyklistických akcích v ČR
Ve světě se jezdí spousta extrémních cyklistických akcí. I u nás se jezdí závody, které dávají lidskému životu jiný rozměr, závody, při …
194 Kč

Na kole ke hvězdám

Jiří Grygar a kol.
Průvodce po hvězdárnách a planetáriích
Co to je EBICYKL Tipy na týdenní cykloputování Průvodce po hvězdárnách a planetáriích Astrofyzika RNDr. Jiří Grygara, CSc. není třeba…
279 Kč
Seznamka

Hledám: Občasné vyjížďky, Nymburk,Jicin,Semily.

Hledám: Občasné vyjížďky, Nymburk,Jicin,Semily.
21.09.2023
Ahoj.Hledam dívku,zenu na občasné cyklovýlety.

Hledám: Ahoj, někdo na kolo, brusle...cokoliv,

Hledám: Ahoj, někdo na kolo, brusle...cokoliv,
01.09.2023
Ahoj, někdo na nějaké to sportování, radost z pohybu je mým pohonem. Ale sám se vybičovat, to už není legrace. A…

Hledám: Chlap chlapa

29.08.2023
Je mi 48 a hledám mladšího chlapa na seznámení. Miluju kolo a výlety.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

266 cyklistů (9 přihlášených)

Východní Balkán - 4. část - Bulharsko - Rodopy

Na pěkné noclehy si člověk rychle zvykne. Prostě jsme ty krásné přístřešky začali brát jako standard, až jsem…
Peggy | 22.09.2023

Východní Balkán - 3. část - Rozžhavený nejjižnější bod

Na úvod jsem zapomněla na pár důležitých informací: - Dětem už je (rok 2021) 12 a 14 let (ano, nočník jsme už…
Peggy | 11.09.2023

Z Čech k moři – Alpe – Adria

PŘÍPRAVY KAM SE VYDAT? Nějaký čas ve mně zrála myšlenka nechat letos, až budou děti na táboře, doma obytňák…
PetrVobo | 11.07.2023