Polsko
Ty orlí hnízda jsou hrady postavené na obranu proti čechům. Vzal jsem ji trochu bokem kvůli koupání. Je to fajn projížďka.
https://www.rajce.idnes.cz/marin7/album/2026-7...
Nádhera. Také bych se tam chtěla podívat, ale to už asi neklapne...
Ovšem "nikdy, neříkej NIKDY" :o)))
0
Před pár lety jsme ji projeli na kole natěžko. Ostrava, Krakow, Čenstochová, Kutná Hora. Byla to supr dovolená. A Iva se tam, díky protivětru v polských rovinách, naučila jezdit v háku.
0
Moje drahá se to naučila díky trvalému protivětru na německých a polských rovinách letos. Pro pobavení - do interkomu mi hlásila když nestíhala a odpadala vzdálenosti ve stupnici: kuchyň, obývák, xy, xz, ... kde ta x byla jména sousedů tak, jak bydlí směrem od našeho obýváku.
0
Já jsem zažil kdysi v Polsku vítr do zad. Na pobřeží Baltu, kdy jsem jel po písku na plážích Na tom písku byla krusta, takže se dalo jet. Občas jsem se propadl, ale to nebyla jízda, ale let. Ten vítr do zad byl pořádně silný.
0
Hezké, dosti neuvěřitelné. Myslel jsem, že vítr do zad neexistuje.
Připoměl si mi první cestu s potomkem na kole k moři, když jsem se těšil, jak mu ukážu, že mokrý písek udrží jedoucí kolo, ale když zastaví tak se propadne.
0
Teď už makám v Tatře, tak cestování ve zkušební době omezuji, abych je nedráždil. Zato se učím filipínský tagalog, protože Filipínců je tam většina. A je to sranda.
Vymyslel jsem vychytavku. Přes týden se nevracim domů, ale spím v poli u přehrady nebo v lese. Od neděle večer do pátku.
Ze začátku jsem nepotreboval nic. Lehl jsem si do neuklizene slámy, bez stanu, karimatky nebo spacáku. Pak dali slámu do balíků, tak jsem vytáhl karimatku. A nakonec se ochladilo, tak teda spacák.
Jednou přišel po půlnoci zajíček, se ohřát. To jsem byl bez spacáku, tak se přitlačil k chodidlům.
Ráno slezu dolů do Tatry, dám si sprchu, vyperu a je to. :-)
0
Tomu říkám nízkonákladové bydlení :o)))
-1
Ve finále bydlení stejně platim a dopravu z Ostravy taky, protože kupón ODIS se nedá zrušit. Další měsíc budu chytřejší a vůbec ho nekoupím.
Když jezdím z Ostravy, vstávám ve tři. A když spím na poli, tak 4:20 nebo i později.
0
Ještě se dívám po nějaké chatičce v blízkosti Kopřivnice. Ale ty ceny jsou astronomické. Bych ji přes víkend pronajimal pro zážitkové bydlení a občas v ní přespal.
Nebo aspoň kousek pozemku na pěkném místě. Bych zkusil, co snesou úřady a postavil tam něco jako posed.
0
OT - co vlastně tvůj bunkr?
0