reklama
Země: Polsko Polsko

Polsko, Stezka orlích hnízd 7/26

Ty orlí hnízda jsou hrady postavené na obranu proti čechům. Vzal jsem ji trochu bokem kvůli koupání. Je to fajn projížďka.

https://www.rajce.idnes.cz/marin7/album/2026-7...

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 11.07.2026
Autor: Marin7
  • Re: Pollsko, Stezka orlích hnízd 7/26

Jako vždy, tupátko dolů.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 11.07.2026
    Autor: Pepíček
    Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • Re: Polsko, Stezka orlích hnízd 7/26

Nádhera. Také bych se tam chtěla podívat, ale to už asi neklapne...
    Ovšem "nikdy, neříkej NIKDY" :o)))

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 22.07.2026
    Autor: radka
    Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Taky ji mám zahrnutou v rámci cesty z Přemyšle do Zhořelce, ale mám podobný pocit, že to zůstane v šuplíku.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Autor: petrp

Před pár lety jsme ji projeli na kole natěžko. Ostrava, Krakow, Čenstochová, Kutná Hora. Byla to supr dovolená. A Iva se tam, díky protivětru v polských rovinách, naučila jezdit v háku.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Autor: mildakh

Moje drahá se to naučila díky trvalému protivětru na německých a polských rovinách letos. Pro pobavení - do interkomu mi hlásila když nestíhala a odpadala vzdálenosti ve stupnici: kuchyň, obývák, xy, xz, ... kde ta x byla jména sousedů tak, jak bydlí směrem od našeho obýváku.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Já jsem zažil kdysi v Polsku vítr do zad. Na pobřeží Baltu, kdy jsem jel po písku na plážích Na tom písku byla krusta, takže se dalo jet. Občas jsem se propadl, ale to nebyla jízda, ale let. Ten vítr do zad byl pořádně silný.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
        Datum: 27.07.2026
        Autor: Marin7
        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Hezké, dosti neuvěřitelné. Myslel jsem, že vítr do zad neexistuje.

Připoměl si mi první cestu s potomkem na kole k moři, když jsem se těšil, jak mu ukážu, že mokrý písek udrží jedoucí kolo, ale když zastaví tak se propadne.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
          Datum: 28.07.2026

pěkný fotky

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 04.08.2026
    Autor: perk
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Do vaší knihovny
Tip na letošní dovolenou

Polsko na kole

(CK Extrem Tour)
08.08.2026, 7 dní
12 400 Kč
cyklistický Autobusem

Polsko na kole

(CK Mamut tour)
14.08.2026, 10 dní
23 990 Kč
cyklistický Autobusem

Podél Baltu na kole

(CK Cyklotur)
07.09.2026, 7 dní
14 740 Kč
cyklistický Autobusem
Seznamka

Hledám: 2-3 cykloturisty, Lužická jezera, 19-23.srpen

06.08.2026
Pro doplnění skupiny (max.8 osob) hledáme/nabízíme 2-3 volná místa na kolování v krajině Lužických jezer (D) v…

Hledám: Kamarádka na kolo

01.08.2026
Hledám parťačku na občasné pohodové jízdy na kole v Kolíně a okolí. Nerada jezdím sama. Jsem postarší ale stále…

Hledám: Kamarádku na cyklovýlety

Hledám: Kamarádku na cyklovýlety
31.07.2026
Ahoj, hledám kamarádky či kamarády na cyklovýlety na gravelu / MTB. Je mi 42 let, VŠ, jsem z Berounska a ráda…
Cyklozájezdy | Dokempu.cz | Cyklobazar | Aktivni dovolená
Perfektní funkční oblečení pro vaše sportovní aktivity, od značky Moira.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

262 cyklistů (1 přihlášený)

Dámská Králický Sněžník

Dámská 2026Králický Sněžník a pramen Moravy Druhá desítka Dámské dávno začala, ale teprve letos jsme v plném…
HMS | 21.07.2026

Kolem Lužických jezer

Už celkem tradičně se s kamarádkou Líbou vydáváme na nějaký týdenní „etapový" výlet. Loni to bylo Polsko,…
Aar | 17.07.2026

Polské kolečko 2026

Blog původně vznikl pro rodinu aby věděli kde zrovna jsme. I jsem si kvůli tomu pořídil klávesnici k mobilu,…
petrp | 15.07.2026