reklama

Solar Tour 2011

Právě jsem se vrátil z první části Solar Tour 2011.
Za šest dní jsme projeli pěti státy a ujeli 1100km.
Kluci pokračují dál.
Jejich osudy můžete sledovat zde : http://www.solar-tour.eu
Držíme jim palce !

[ Zpět ]
Datum: 08.07.2011
Autor: WeWerk
  • Re: Solar Tour 2011

1100 km za 6 dní? A já si lámu hlavu s tím jestli mne bude stačit 17 dní na 1500 km do Litvy abych si to užil :D

[ Zpět ]
    Autor: zdendazzz
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Celou dobu jsem vám držel palce. Cože nepokračujete? Já myslel, že to pojedete společně celé.

[ Zpět ]
    Autor: snilard
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Dík. Prostě jsme se domluvili, že dáme dohromady to nejlepší co máme, aby alespoň jeden tým dokončil cestu ( panely, baterky atd.). Během těch dní jsme zjistili, co je funkční a ostatní muselo pryč. Tak jsme dali dohromady bohužel už jenom jedno kolo s jednou posádkou.

[ Zpět ]

Škoda, že se tolik závad ukázalo až během jízdy.
        Stejně to je úžasné, taková monstra poháněná lidskou silou a sluneční energií.

[ Zpět ]

Tak jsem si dal s klukama pár kilometrů před Prahou a jsem z toho docela hotovej. Po rovině a z kopce jim to jelo fakt dobře. Do kopce už trošku hůř. Když už jsme byli skoro v Praze, tak jsem začal trošku odpadávat. Naštěstí přišel kopeček a tak jsem je dojel.

http://karelsebela.ontheroad.to/show/v-unhosti...

[ Zpět ]
    Datum: 13.07.2011

Zajímavý projekt.
    Nejdřív jsem tedy podle jména myslel, že je to jízda od jedné prudce ekologické nově postavené dotované fotovoltaické elektrárny na zemědělské půdě ke druhé a tak dokola, ale tohle se mi líbí mnohem víc.

[ Zpět ]
    Datum: 13.07.2011
    Autor: HonzaT

Doufám, že tam pak najdu více technických dat :-D Ani sem o tom nevěděl.

[ Zpět ]
    Datum: 15.07.2011
    Autor: Arnošt905
  • Solar Tour 2011 v rozhlase.

V neděli bude Karel o naší výpravě povídat v rádiu :-)

http://www.facebook.com/pages/Casablanca...

[ Zpět ]
    Datum: 16.07.2011
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Do vaší knihovny

Každý kopec bere … DECH

Milan Silný
Výborná inspirace k výletům na nejzajímavější české a příhraniční kopce.
Pátá kniha autora a volné pokračování jeho knih: Každý kopec má své ... NEJ Každý kopec stojí za ... TO Každý kopec se zvedá ... VÝŠ Víte…
279 Kč

Cyklotoulky s dětmi, vozíkem a nočníkem

Markéta Hroudová a Luděk Zigáček
Po cyklostezce ODRA-NISA k moři na Rujanu a Polskem zpět domů
První knižní přiblížení krásné, ale lehce opomíjené dálkové cyklostezky lemující hraniční řeky mezi Německem a Polskem. Tento cestopis i …
207 Kč
Tip na letošní dovolenou

Lago di Garda na kole

(CK Mamut tour)
15.06.2023, 6 dní
12 990 Kč
cyklistický Autobusem

Údolí řeky Gail na kole

(CK Cyklotur)
21.06.2023, 7 dní
13 680 Kč
cyklistický Autobusem

Bavorsko na kole s výlety do Tyrolska

(CK Mamut tour)
01.07.2023, 6 dní
14 990 Kč
cyklistický Autobusem
Seznamka

Hledám: Na elektrokole po Olomoucku

01.06.2023
Hledám parťačku přiměřeného věku na vyjížďky elektrokolem po Olomoucku, Litovelské Pomoraví, Tovačov, Prostějovsko…

Hledám: Parťačka na kolo, hory, cestování, poznává

31.05.2023
Ahojky, hledám parťačku, kamarádku na cyklovýlety, cyklozájezdy, poznávaní jak okolí, tak cizích zemí, tůry či…

Hledám: Praha Rumburk

25.05.2023
Je-li počasí, snažím se o víkendu absolvovat cestu z Prahy do Rumburku na silničním kole. Jezdí-li někdo po této…
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

249 cyklistů (12 přihlášených)

Pár dní na Tour de Baltic

Nezbytný úvod Už nevím přesně jak to začalo, ale podle korespondence jsem někdy na začátku roku 2023 zjistil,…
petrp | dnes

RUNDREISE 2023: De - BeNeLux - Fr

Oblast, kam bychom se mohli jet letos projet, navrhl manžel. Co tam, to už mi neřekl. Plánování jsem nechala…
Quatsch | včera

Bikepacking španělsky 6.část: Z Andalusie přes Extremaduru do Castilla y León

Ronda s ikonickým mostem přes hluboký kaňon, poutnické El Rocío, kde sa naše kola topí v písku, nádherná…
Kristina | 29.05.2023