reklama
Země: Německo Německo

Vozík za kolo Croozer vs Adventure

Vozík za kolo Croozer vs Adventure
Ahoj všichni, chci koupit vozík za kolo, klasika je Bob Yak ale objevil jsem "Adventure CT1 Folding Cargo Trailer", který od pohledu vypadá velice podobně a stojí necelých 6tis Kč (oproti cca 9tis za Bob Yak). Nemáte někdo, prosím, osobní zkušenost s tím od Adventure? Na netu jsem našel jediné hodnocení (kladné). Ušetřené 3tis Kč nejsou úplně málo. Díky všem.

[ Zpět ]
Datum: 27.05.2009
Autor: Pivos
  • Re: Vozík za kolo Croozer vs Adventure

Ahoj ja mam ct1, taky jsem puvodne koukal po Yak ale cena rozhodla jak jinak. Jakej je vnich rozdil ti nepovim akorat vaha po smontovani byla 6.8 kg. Jinak je to super kara, litam snim kolem 150 km za den a na rovinach a z kopce ti ani neprijde za mas kolem 40 kilo za sebou a kam ze se snim chystas? Zatim zdarek

[ Zpět ]
    Datum: 17.06.2009
    Autor: Neregistrovaný uživatel (Miki7373)
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Do vaší knihovny

Cyklotoulky s dětmi, vozíkem a nočníkem

Markéta Hroudová a Luděk Zigáček
Po cyklostezce ODRA-NISA k moři na Rujanu a Polskem zpět domů
První knižní přiblížení krásné, ale lehce opomíjené dálkové cyklostezky lemující hraniční řeky mezi Německem a Polskem. Tento cestopis i …
207 Kč

Tam, kde cesty končí

Michal Pavlata
Nejkrásnější alpské výjezdy a sjezdyRakousko / Německo / Švýcarsko / Itálie / Lichtenštejnsko Motto: Každý kopec má vlastní příběh,…
239 Kč
Seznamka

Hledám: Občasné vyjížďky, Nymburk,Jicin,Semily.

Hledám: Občasné vyjížďky, Nymburk,Jicin,Semily.
včera
Ahoj.Hledam dívku,zenu na občasné cyklovýlety.

Hledám: Ahoj, někdo na kolo, brusle...cokoliv,

Hledám: Ahoj, někdo na kolo, brusle...cokoliv,
01.09.2023
Ahoj, někdo na nějaké to sportování, radost z pohybu je mým pohonem. Ale sám se vybičovat, to už není legrace. A…

Hledám: Chlap chlapa

29.08.2023
Je mi 48 a hledám mladšího chlapa na seznámení. Miluju kolo a výlety.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

185 cyklistů (6 přihlášených)

Východní Balkán - 3. část - Rozžhavený nejjižnější bod

Na úvod jsem zapomněla na pár důležitých informací: - Dětem už je (rok 2021) 12 a 14 let (ano, nočník jsme už…
Peggy | 11.09.2023

Z Čech k moři – Alpe – Adria

PŘÍPRAVY KAM SE VYDAT? Nějaký čas ve mně zrála myšlenka nechat letos, až budou děti na táboře, doma obytňák…
PetrVobo | 11.07.2023

Rytířská cyklotoulka

Podmínky pro zahraniční výjezdy nebyly to léto zrovna příznivé, a tak jsme pro další vícedenní cyklotoulku s…
JohnyB | 02.07.2023