reklama

Tour de France 2023 se pomalu blíží

Tour de France, největší svátek světové rychlostní cyklistiky, už bude brzy tu. Mezinárodně sledovaná a velmi populární soutěž je jistou zárukou zhlédnutí vrcholných sportovních výsledků za účasti známých jmen, také ukázkou atraktivního prostředí a získání celkově silného prožitku. Není proto náhodou, že je tato soutěž také lákavým cílem pro sázkaře. Tour de France se pomalu blíží, jak si závod osvěžit online sázkou?

Tour de France 2023

Letos se pojede již 110. ročník nej­známějšího etapového závodu v cyklistice. Těšit se na něj můžete již tradičně v červenci, konkrétní termín je od 1. července do 23 července 2023. Start se letos poprvé uskuteční ve španělském Bilbau. Baskická oblast bude hostit hned první tři etapy a patří mezi neobvyklé starty. Je to dáno tím, že oblast je hodně kopcovitá, čemuž se pro starty jiných ročníků snažili pořadatelé vyvarovat.

Další průběh trasy

Peloton postupně opustí Španělsko a přesune se do francouzského pohoří Pyrenejí a následně do Alp. Letošní ročník přináší nebývale málo časovek, prostor tak bude pro taktiku a správnou volbu kol.

Ráj pro sázkaře

Napínavá soutěž dává velké pole působnosti pro sázkaře. Sázkové kurzy se vyvíjí již nyní a velký posun se dá čekat právě v průběhu závodu. Není proto divu, že se v této době těší nebývalé oblibě nejrůznější sázkařské společnosti, které svými kurzy navyšují hladinu adrenalinu i pasivním fanouškům. A prim pak mají především online sázky.

Nejlepší online sázky

Jednou z opravdu solidních online sázkových společností u nás je Sazkabet. Patří pod značku Sazka a na pole internetu přešla v roce 2009. V současné době patří mezi největší sázkové kanceláře u nás. Sazkabet ovšem nenabízí jenom online sázky na sportovní utkání, jako je právě Tour de France, ale také možnost přepínat mezi volnočasovými hrami, jako jsou loterie, casina, stírací losy apod.

Etapový závod jako možnost vsadit si

Tím, že se vývoj závodu může měnit každý den a že jej ovlivňuje celá řada faktorů, je o to napínavější. U­místěním na Tour de France jezdci získávají nejvíce bodů. I proto je tento závod doslova vrcholem cyklistického roku. Navíc se soutěží hned o několik trikotů:

  • žlutý trikot - je pro vítěze, tedy průběžného lídra celkového hodnocení – času,
  • puntíkovaný trikot - je pro nejlepšího vrchaře podle bodů,
  • zelený trikot - získává nejlepší sprinter podle bodů,
  • bílý trikot - má nejlepší mladý jezdec do 25 let podle času.

Široká nabídka online kurzů a her

Co se týče sportovních událostí, jako jsou nejrůznější zápasy, ligy, soutěže nebo závody, nabízí velmi zajímavé uživatelské prostředí a bohatou nabídku kurzů také sázková kancelář Betano. U nás se řadí mezi nejmladší poskytovatele sázek, ale to jí nejde k tíži. Naopak. Je zřejmé, že se inspirovala kvalitou a eliminovala chyby, proto jsou Betano sázky i oceňované v rámci Evropy.

Nabídka Betano

Betano se zaměřuje na všechny typy sázek, které jsou u nás využívány. Vsadit si je možné prakticky na cokoli. V rámci Tour de France na denní starty, denní vítěze, stejně tak jako na výsledky týmů nebo konečné hodnocení. Mimo to ale nabízí i celou řadu dalšího vyžití. Můžete se připojit na live stream, vsadit na probíhající zápas, cílit na méně známé sporty nebo si dokonce užít i nějaké hazardy v oblasti online casina. Vše samozřejmě za daných podmínek a ve věku od 18 let.

Online sázení je bezpečné, když si pečlivě nastudujete pravidla, ta dodržujete a ideálně si i nastavíte vlastní limity. Jedná se o legální zábavu, která je pod dohledem Ministerstva financí ČR a podléhá tak přísným parametrům. Výhodou je absolutní soukromí, a především možnost zúčastnit se prakticky kdykoli a kdekoli, kde máte internetové pokrytí.

- inzerce -, 28.03.2023
Blogy

Jižní hranice

 ()
„Tak jsem tady Panímámo, dřív to nešlo.“ Oblíbený citát můj a mého bratra, mně vytanul na mysli 8. září 2023, okolo desáté hodiny. Stál jsem před nádražím ve Znojmě a byl jsem spokojen. Pak jsem si zašel do stánku na kávu, přesně jako před dvěma měsíci, kdy jsem na tomhle nádraží spolu s manželkou…
Stanley58 | 02.01.2024

Východní Balkán - 8. část - Rumunsko, Maďarsko - ZÁVĚR

 ()
Po probuzení v Transylvánii, nedaleko města Reghin, jsme si na snídani opět dojeli do první vesnice. Oproti Bulharsku jsme tady to kafe do kelímku dostali zdarma. Luděk k tomu obdržel i pivo, takže snídal jogurt a lahváče. Kamarád z Těchonína, když jsem mu poslala fotku, nám tuto stravu pochválil.…
Peggy | 15.12.2023

7. část - Do Rumunska!

 ()
Zastavili jsme hned v další vesnici Zachari Stojanovo, že si tam dáme kafe. Stálo 0,4 leva, takže se cena pořád snižovala. Vypili jsme opět každý dvě. Ani jsme nic kupovat nepotřebovali, jídlo jsme měli, akorát jsme na sluníčko vyskládali usušit pasy a to, co zbylo z lékárničky. Začali jsme si…
Peggy | 01.12.2023

Premiéra na Bohemia Divide

 ()
Bohemia Divide je název jednoho z dnes už asi kultovních cyklistických ultra-závodů bez podpory. 750-800 km napříč Českem od jihu k severu po cestách i necestách, nonstop a bez podpory. Mezi vyznavači tohoto podivného odvětví cyklistiky má závod své věhlasné jméno, pro mě to je ale letos…
JohnyB | 28.10.2023

6. část - Bulharsko – k moři!

 ()
Naše děti už dávno vědí, že když k moři, tak si k němu musí dojet na kole. Těšily se, ale to horko tyhle poslední dny bylo opravdu těžko snesitelné. Dvacátý pátý den mě přestalo bavit i to ranní slunce, které jsem ještě jakžtakž tolerovala, protože osušilo noční rosu a tedy i stany. Na tu blankytně…
Peggy | 18.10.2023

O čem se mluví:

NEcyklo Co vás vytočilo 152 před 11 minutami
Ukrajina 42 dnes v 07:47
Vyjížďky, srazy, akce Návrhy na jarní sraz 2024 dnes v 06:04
Cestování na kole Zase na cestě dnes v 05:50
NEcyklo Co pobavilo, potěšilo 192 včera v 23:48
Ostatní – cyklo Jaké to bylo 145 včera v 21:21
Vyjížďky, srazy, akce Nákolácká Štafeta 2024 včera v 18:35
NEcyklo LIDL pro cyklisty VIII včera v 15:41
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

280 cyklistů (9 přihlášených)

Jižní hranice

„Tak jsem tady Panímámo, dřív to nešlo.“ Oblíbený citát můj a mého bratra, mně vytanul na mysli 8. září 2023,…
Stanley58 | 02.01.2024

Východní Balkán - 8. část - Rumunsko, Maďarsko - ZÁVĚR

Po probuzení v Transylvánii, nedaleko města Reghin, jsme si na snídani opět dojeli do první vesnice. Oproti…
Peggy | 15.12.2023

7. část - Do Rumunska!

Zastavili jsme hned v další vesnici Zachari Stojanovo, že si tam dáme kafe. Stálo 0,4 leva, takže se cena…
Peggy | 01.12.2023