reklama

Cyklodovolená v Nizozemsku

Zatímco všude ve světě získávají cyklisti přednost, v Praze mají nově vjezd do centra města zakázaný. V kombinaci s pomalu vznikajícími cyklostezkami a špatným chováním českých řidičů nemá český cyklista na růžích ustláno. Vyrazte radši na cyklodovolenou do země jízdním kolům zaslíbené. Do Nizozemska.

Rovinatá krajina protkaná vodními kanály, mlýny a zelenými pastvinami je přímo stvořená pro výlety na kole. Cyklisti navíc mají v Holandsku absolutní přednost. Hustá síť cyklostezek umožňuje ničím nerušenou jízdu mezi tulipánovými poli, jezery a farmami. Na kole se pohodlně dostanete i do center největších měst.

Holandsko – ráj cyklistů

Není divu, že v této zemi na kole jezdí opravdu každý. Manažeři v oblecích, matky s dětmi i senioři. Zároveň Nizozemí každoročně vyhledávají cyklo nadšenci ze zahraničí. Jedním z nich můžete být i vy.

Objevujte Nizozemí na vlastní pěst

Nespoléhejte se na předražené nabídky cestovních kanceláří – cyklo dovolenou v Nizozemsku zvládnete pohodlně na vlastní pěst. Užijete si volnost, díky které si budete moct přizpůsobovat trasu podle svých potřeb a aktuální situace. Navíc dovolenou pořídíte za mnohem výhodnější cenu.

Kola

Chcete poradit, jak si naplánovat vysněnou cyklo dovolenou v Holandsku?

Cyklodovolená za pár kaček

Před samotným plánováním se zdarma zaregistrujte do nákupního klubu Tipli. Rázem budete moci využít spoustu slev a slevových kupónů na nákup cyklo vybavení a sportovního oblečení nebo na rezervaci ubytování. To ale není vše. Tipli vám z každého online nákupu vrátí část peněz.

Tipli

Nepodceňte přípravu na cyklodovolenou

Důležité je začít plánovat v předstihu a vzít si na dovolenou opravdu vše potřebné. Zvláštní pozornost věnujte vybavení kola a oblečení. Počasí v Holandsku je nevyzpytatelné, takže si před cestou pořiďte funkční sportovní oblečení, ideálně nepromokavé.

Před nákupem cyklo oblečení se nezapomeňte mrknout na Tipli, kde najdete spoustu slev a slevových kódů do vašich oblíbených obchodů.

Jak zajistit přepravu kola?

Nejde o nic složitého. Au­tobusy Eurolines vám za drobný poplatek kolo přepraví. Vaše peněženka to ale nepocítí, protože Tipli vás za nákup jízdenek odmění. Pokud cestujete ve dvou z Prahy do Amsterdamu vrátí se vám příjemných 157 Kč (z ceny zpáteční jízdenky 6 284 Kč). To vše pouze pro členy nákupního klubu Tipli.

Ubytování podle vašich představ – levněji, než myslíte

Sehnat ubytování v Holandsku je hračka. Přejděte z Tipli na rezervační portál Bookin­g.com a vyberte si z tisíce nabídek své vysněné ubytování. Cestujete za málo peněz? Hotely, penziony nebo hostely si můžete snadno seřadit podle ceny. Získat ubytování výhodněji vám pomůže také Tipli. Pro snadnější představu si řekněme, že jste si zarezervovali penzion na týden v Amsterdamu za 8 732 Kč. Tipli vám pošle odměnu ve výši 349,2 Kč.

Holandsko

Cyklodovolená v Holandsku je snem každého cyklisty. Nyní si svůj sen můžete splnit a nebudete na to potřebovat majlant. Nákupní klub Tipli se totiž postará o část vašich nákladů. Chcete i vy přístup k tisícům slevovým kupónům a získávat odměny každým nákupem? Zaregistrujte se na Tipli hned teď a prohlédněte si nejzajímavější slevy.

- inzerce -, 14.05.2018
Vyzkoušejte
 (CK Bondo)

Holandsko na kole: Rovinkami za větrnými mlýny

Nizozemsko
07.06.2024 - 10 dní
cyklistický
Letecky
17 840 Kč
 (CK Extrem Tour)

Holandsko na lodi a na kole – střed

Nizozemsko
25.07.2024 - 10 dní
plavba na lodi
Autobusem
22 900 Kč
 (CK Extrem Tour)

Holandsko na lodi a na kole – střed

Nizozemsko
01.08.2024 - 10 dní
plavba na lodi
Autobusem
22 900 Kč
 (CK Frčíme)

Severní Holandsko na lodi a na kole

Nizozemsko
08.08.2024 - 10 dní
plavba na lodi
Autobusem
24 900 Kč
 (CK Cyklotur)

Holandsko na kole

Nizozemsko
12.08.2024 - 7 dní
cyklistický
Autobusem
17 480 Kč
Do vaší knihovny
Blogy

Jižní hranice

 ()
„Tak jsem tady Panímámo, dřív to nešlo.“ Oblíbený citát můj a mého bratra, mně vytanul na mysli 8. září 2023, okolo desáté hodiny. Stál jsem před nádražím ve Znojmě a byl jsem spokojen. Pak jsem si zašel do stánku na kávu, přesně jako před dvěma měsíci, kdy jsem na tomhle nádraží spolu s manželkou…
Stanley58 | 02.01.2024

Východní Balkán - 8. část - Rumunsko, Maďarsko - ZÁVĚR

 ()
Po probuzení v Transylvánii, nedaleko města Reghin, jsme si na snídani opět dojeli do první vesnice. Oproti Bulharsku jsme tady to kafe do kelímku dostali zdarma. Luděk k tomu obdržel i pivo, takže snídal jogurt a lahváče. Kamarád z Těchonína, když jsem mu poslala fotku, nám tuto stravu pochválil.…
Peggy | 15.12.2023

7. část - Do Rumunska!

 ()
Zastavili jsme hned v další vesnici Zachari Stojanovo, že si tam dáme kafe. Stálo 0,4 leva, takže se cena pořád snižovala. Vypili jsme opět každý dvě. Ani jsme nic kupovat nepotřebovali, jídlo jsme měli, akorát jsme na sluníčko vyskládali usušit pasy a to, co zbylo z lékárničky. Začali jsme si…
Peggy | 01.12.2023

Premiéra na Bohemia Divide

 ()
Bohemia Divide je název jednoho z dnes už asi kultovních cyklistických ultra-závodů bez podpory. 750-800 km napříč Českem od jihu k severu po cestách i necestách, nonstop a bez podpory. Mezi vyznavači tohoto podivného odvětví cyklistiky má závod své věhlasné jméno, pro mě to je ale letos…
JohnyB | 28.10.2023

6. část - Bulharsko – k moři!

 ()
Naše děti už dávno vědí, že když k moři, tak si k němu musí dojet na kole. Těšily se, ale to horko tyhle poslední dny bylo opravdu těžko snesitelné. Dvacátý pátý den mě přestalo bavit i to ranní slunce, které jsem ještě jakžtakž tolerovala, protože osušilo noční rosu a tedy i stany. Na tu blankytně…
Peggy | 18.10.2023

O čem se mluví:

NEcyklo Co vás vytočilo 152 dnes v 08:42
Ukrajina 42 dnes v 07:47
Vyjížďky, srazy, akce Návrhy na jarní sraz 2024 dnes v 06:04
Cestování na kole Zase na cestě dnes v 05:50
NEcyklo Co pobavilo, potěšilo 192 včera v 23:48
Ostatní – cyklo Jaké to bylo 145 včera v 21:21
Vyjížďky, srazy, akce Nákolácká Štafeta 2024 včera v 18:35
NEcyklo LIDL pro cyklisty VIII včera v 15:41
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

172 cyklistů (7 přihlášených)

Jižní hranice

„Tak jsem tady Panímámo, dřív to nešlo.“ Oblíbený citát můj a mého bratra, mně vytanul na mysli 8. září 2023,…
Stanley58 | 02.01.2024

Východní Balkán - 8. část - Rumunsko, Maďarsko - ZÁVĚR

Po probuzení v Transylvánii, nedaleko města Reghin, jsme si na snídani opět dojeli do první vesnice. Oproti…
Peggy | 15.12.2023

7. část - Do Rumunska!

Zastavili jsme hned v další vesnici Zachari Stojanovo, že si tam dáme kafe. Stálo 0,4 leva, takže se cena…
Peggy | 01.12.2023