reklama
Země: Rakousko Rakousko

Silnice na Grossglockner

Nemáte někdo zkušenost, chtěl bych se tam vypravit.

[ Zpět ]
Datum: 11.07.2005
Autor: Neregistrovaný uživatel (Eda)
  • Re: Silnice na Grossglockner

Ahoj, asi máš na mysli Grossglockner Hochalpenstrasse co? Jeli jsme tam loni, při naší cestě po Rakousku. Kdyžtak se můžeš mrknout na www.klaudy.net v sekci cykloturistika mám o cestě něco napsáno + pár fotek přímo z vysokohorské silnice. Jinak co dodat, pokud vyjde počasí, je to super výlet. Mýtné se samozřejmě za kola neplatí :).

[ Zpět ]
    Autor: Neregistrovaný uživatel (Cody ([email protected]))
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • Re: Silnice na Grossglockner

Ahoj, ze které strany tam chcete jet? My to jeli z Zell am See, dlouhý kopec, skoro čtyřicet kiláků, pokud počítám výjezd na Edelweisspitze a pokračování až na Hochtortunel. Od turniketů ve Ferleiten se cesta zvedla a až nahoru to byla poctivá dvanáctka, jeli jsme to na horácích, na tachometru 8-9km/h. Celý výjezd trval asi tři hodiny včetně focení, ale moc k focení to nebylo-počasí. Napiš mejlovou adresu, pošlu inspirační foto. Podotýkám, že v dané oblasti alp musíte mít štěstí na počasí, zmiňuje to i Michal třetina ve své knížce Jak se jezdí do nebe. My jsme měli napůl štěstí, cestou až na Hochtor byly mraky, mlha a na srpnový tremín docela zima, za tunelem jakoby mávli kouzelným proutkem, rapidní změna počasí, ale i klimatu, bylo to cítit ve vzduchu.
    Ahoj. T.

[ Zpět ]
    Autor: Neregistrovaný uživatel (Toman ([email protected]))
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Do vaší knihovny

Tam, kde cesty končí

Michal Pavlata
Nejkrásnější alpské výjezdy a sjezdyRakousko / Německo / Švýcarsko / Itálie / Lichtenštejnsko Motto: Každý kopec má vlastní příběh,…
239 Kč

Poutnický deník

Jiří Bouda
Tři velké cesty po Evropě na kole
OD SVATÉHO MATĚJE V PRAZE KE SVATÉMU JAKUBU V SANTIAGU DE COMPOSTELA (2003) CESTA ZPÁTKY - Z LISABONU DO PRAHY (2006) JAK JSEM…
249 Kč
Tip na letošní dovolenou

Lago di Garda na kole

(CK Mamut tour)
15.06.2023, 6 dní
12 990 Kč
cyklistický Autobusem

Údolí řeky Gail na kole

(CK Cyklotur)
21.06.2023, 7 dní
13 680 Kč
cyklistický Autobusem

Bavorsko na kole s výlety do Tyrolska

(CK Mamut tour)
01.07.2023, 6 dní
14 990 Kč
cyklistický Autobusem
Seznamka

Hledám: Na elektrokole po Olomoucku

01.06.2023
Hledám parťačku přiměřeného věku na vyjížďky elektrokolem po Olomoucku, Litovelské Pomoraví, Tovačov, Prostějovsko…

Hledám: Parťačka na kolo, hory, cestování, poznává

31.05.2023
Ahojky, hledám parťačku, kamarádku na cyklovýlety, cyklozájezdy, poznávaní jak okolí, tak cizích zemí, tůry či…

Hledám: Praha Rumburk

25.05.2023
Je-li počasí, snažím se o víkendu absolvovat cestu z Prahy do Rumburku na silničním kole. Jezdí-li někdo po této…
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

247 cyklistů (14 přihlášených)

Pár dní na Tour de Baltic

Nezbytný úvod Už nevím přesně jak to začalo, ale podle korespondence jsem někdy na začátku roku 2023 zjistil,…
petrp | dnes

RUNDREISE 2023: De - BeNeLux - Fr

Oblast, kam bychom se mohli jet letos projet, navrhl manžel. Co tam, to už mi neřekl. Plánování jsem nechala…
Quatsch | včera

Bikepacking španělsky 6.část: Z Andalusie přes Extremaduru do Castilla y León

Ronda s ikonickým mostem přes hluboký kaňon, poutnické El Rocío, kde sa naše kola topí v písku, nádherná…
Kristina | 29.05.2023