reklama
Země: Norsko Norsko

Norský mikrovíkend (5/2019)

O víkendu jsem zaletěl do Norska. Opravdu jen na víkend, bez dovolené a bez kola.

Je tam krásně:

https://marin7.rajce.idnes.cz/2019_5_Norsky...

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 30.05.2019
Autor: Marin7
  • Re: Norský mikrovíkend (5/2019)

Ty jsi prostě neskutečný: -))

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Autor: Bruca
    Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

https://marin7.rajce.idnes.cz/2019_5_Norsky...

Bez spacáku? :-) Jako vím že jsi pěkný pošuk (jen v dobrém), ale klepat celou noc kosu a vůbec se nevyspat? Tedy alespoň já – být mi v noci zima – neusnu. To jsi nějakému zviřátku zabral noru a přikryl se mechem a jehličím? Jinak výlet super, jako vždy. :-)

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Měl jsem žďárák a karimatku :-)

Na jednu noc to bohatě stačí.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Datum: 31.05.2019

Tak to potom jo, já myslel žes jel úplně bez ničeho. Před dávnými léty jsem párkrát takhle bez ničeho zanocležil – slovenské seníky jsou pěkné a hlavně obrovské, a když se zavrtáš do správné hloubky, spacáku netřeba. :-)

[ Reagovat ] [ Zpět ]
        Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Děkuji.
    Doufám, že tě "hříchy mládí" k stáru nebudou trápit

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Autor: AV
    Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Tak to byla slušná nálož fotek z norské přírody :o)))
    Pěkný výpad za hranice.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Autor: radka

No tohle mi hlava nebere (v dobrém :-)

Letět do Norska a tam rovnou od letiště vyrazit na malý, bezvýznamný a ničím nevybočující ostrůvek. Přespat a valit zase na éro.
    Teda, ty vážně nejdeš s proudem :-)

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Autor: ronda
    Hodnocení: +7 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1

Jistě, zatímco vyrazit si na kolo a dát 2x tolik výškových metrů než vzdálenostních, to je naprosto normální :o)))

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Autor: radka
      Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1

Tak on tentokrát dal taky víc výškových, než vzdálenostních :-)

[ Reagovat ] [ Zpět ]
        Autor: ronda

Marine, raport je pěkný, ostatně jako vždy.
    Ale letět jeden den tam a druhý den zpátky? Chápu, mikrovíkend, ale dává to smysl?
    Vždyť u nás tady doma, přímo za humny je taky hezky. Nebo ne?

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Autor: Lanna
    Hodnocení: +3 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Hm, důkaz, že to jde, jen tak se na chvilku i do Norska podívat :)

K posl. poznámce od Lanny: Někdy mi stačí obejít barák a opravdu vidím, že i doma je hezky.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Autor: Quatsch
    Hodnocení: +3 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Aby mě takový krátký výlet zaujal, musí se sejít více příznivých okolností.

Dostatečně zajímavé místo, hodně levné letenky, žádná dovolená a blízké letišťě. A to se nestává často. Ale pokud k tomu dojde, proč takový výlet neuskutečnit?

U nás je samozřejmě nejlépe. Naše země je taková krásná zahrádka, ať už zajedeme kamkoli. :-)

Ale myslím, že by byla chyba nepodívat se do světa a získat trochu nadhled. To je, jako bych jedl pořád jenom svoje nejoblíbenější jídlo a nechtěl nic jiného.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Datum: 01.06.2019
      Hodnocení: +8 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Každému, co jeho jest:-))
        Jak jsi jel do a z Katovic?

[ Reagovat ] [ Zpět ]
        Datum: 01.06.2019
        Autor: Lanna
        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Normálně autem. My ostraváci to máme kousek - asi hodinu a půl.

Když jsem auto neměl, tak jsem jel vlakem a autobusem. Se zabaleným kolem je to docela horor.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
          Datum: 03.06.2019

Já myslel, že to máš nákupní košík :))

[ Reagovat ] [ Zpět ]
            Datum: 03.06.2019
            Autor: Bruca

Pravdu máš a umíš to, proto jsi obdivuhodný. Dokud to jde, cestuj, řekla by babička.
        Často si připomeneme výrok sousedky: U moře jsem nebyla a taky žiju.
        Doma se mi líbí nejvíce, když mám někam jet.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
        Datum: 02.06.2019

Smyslem cestování není ani tak vidět něco novýho venku, jako vidět něco novýho po návratu dom.

Krásně je to zfilmovaný ve "Slunce seno", jak se jezeďáci vrátěj domů z Itálie, koukaj se na ten b*rdel po dědině a jeden z nich říká:

"Taky se vám zdá, že vidíte věci, co jste předtím neviděli?"

[ Reagovat ] [ Zpět ]
          Autor: Radler
          Hodnocení: +5 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Třeba zarostlé pole :D
            Je to tak.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Do vaší knihovny
Seznamka

Hledám: cykloparťačku

24.03.2023
Ahoj, jsem z Prahy 8 a hledám kamarádku na kolo. jezdím na crossovým kole na pohodu, pauzy na svačinky, pivko atd…

Hledám: Cyklistku na Kudy chodil Karel IV

19.03.2023
Přidá se nějaká cyklistka na letošní ročník akce Kudy chodil Karel IV na jednu z cyklotras se startem v Radotíně?…

Hledám: Na kole z Prahy

19.03.2023
Ahoj, našla by se tu aktivní cykloparťačka pro jarní cyklistiku z Prahy směrem ven? na pohodu
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

191 cyklistů (15 přihlášených)

Bikepacking španělsky 5.část: Andalusie – Přes Sierru Nevadu do Granady

Z pouště se přesouváme ke stoupákům Sierry Nevady. Čeká nás nejvýše položená cyklostezka Evropy bez…
Kristina | 02.01.2023

Jak jsem jel okolo Čech

Závod Okolo republiky je další z cyklistických ultra-šíleností, do které jsem se po letošním Toulání pustil.…
JohnyB | 23.10.2022

Bikepacking španělsky 4.část: Andalusie – z pouště Gorafe na pláž v Cabo de Gata

Bláto z lesa vymění naše kola za písek z pouště Gorafe a pobřeží v Cabo de Gata. Část čtvrtá. Vyrážíme z…
Kristina | 07.09.2022