reklama
Země: Rakousko Rakousko

Rakousko na kole - Salzburg a okolní jezera

Zdravím!

Plánuji na září (druhá polovina) cca 4-denní výlet do Rakouska na kole (hodně na lehko).

Předběžný plán:
1. den - cesta od Lipna k Attersee (cca 130 km)
2. a 3. den - projížďka okolí - jezera Attersee - Traunsee - Wolfgangsee - Mondsee + případně menší turistika
4. den - cesta z ubytování (Attersee a okolí) do Salzburgu (cca 50 km) -
prohlídka města a poté odjezd vlakem zpět do Českých Budějovic (cesta cca 3,5 hod).

Výlet plánuji pojmout rekreačně, takže pohodové tempo bez bláznivého převýšení.
Za ty 4 dny přibližně 300 km. Úpravám trasy či dalším nápadům se nebráním.

Po finanční stránce: ubytování za rozumnou cenu, čím dříve bychom se domluvili tím lépe by to pro nás vyšlo.
Celkovou sumu odhaduji na cca 5 tis.

Přidat se může kdokoli z ČR, výjezd by byl s největší pravděpodobností od Lipna (kvůli ideální vzdálenosti k cílovému místu).

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 07.08.2017
Autor: Michaela00
  • Re: Rakousko na kole - Salzburg a okolní jezera

Plánujeme na druhý týden v září 4denní výlet do oblasti Bad Ischl a okolí. Jsme hasiči z Prahy a jedeme autem. Každý den výlet na kole. Dalo by se uvažovat o kombinaci, nebo propojení našich plánů?
    Pepa

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 13.08.2017
    Autor: pan.jo
    Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Do vaší knihovny
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

255 cyklistů (9 přihlášených)

Východní Balkán - 4. část - Bulharsko - Rodopy

Na pěkné noclehy si člověk rychle zvykne. Prostě jsme ty krásné přístřešky začali brát jako standard, až jsem…
Peggy | 22.09.2023

Východní Balkán - 3. část - Rozžhavený nejjižnější bod

Na úvod jsem zapomněla na pár důležitých informací: - Dětem už je (rok 2021) 12 a 14 let (ano, nočník jsme už…
Peggy | 11.09.2023

Z Čech k moři – Alpe – Adria

PŘÍPRAVY KAM SE VYDAT? Nějaký čas ve mně zrála myšlenka nechat letos, až budou děti na táboře, doma obytňák…
PetrVobo | 11.07.2023