reklama
Země: Norsko Norsko

Skandinávie - Norsko - nepřidá se někdo ?

Ahojte. Tak jsem si dal na červenec na 3 týdny rezervačku na dovolenou. Rád bych se podíval do Norska. Zatím jsem to nijak zvlášť detailně nepromýšlel. Říkal jsem si že by nebylo špatné nejet sám. Tak se chci zeptat jestli by se někdo nepřidal - pohodové slečny mají přednost. Může jet klidně i víc lidí. Rád bych cestoval nízkonákladové - tzn. využívat možnosti volného táboření. Rád bych viděl památky, národní parky, nasál atmosféru, zažil půlnoční slunce a hlavně si užil 3 týdny bez práce :-)

Něco o mě: 25let, VŠ, pracující. Pohodář, kliďas. Odhadem 80 - 120km za den - zkrátka šlapu dokud to jde, žádný lámání přes koleno.

Tak budu rád, když by se někdo ozval.

[ Zpět ]
Datum: 27.03.2010
Autor: Thompson
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Do vaší knihovny
Tip na letošní dovolenou

Norsko na kole

(CK Mamut tour)
23.07.2026, 11 dní
28 900 Kč
cyklistický Autobusem

Velká skandinávská pouť na kole

(CK Bondo)
16.07.2027, 17 dní
64 440 Kč
cyklistický Letecky

Lofoty na kole

(CK Bondo)
22.07.2027, 11 dní
51 910 Kč
cyklistický Letecky
Seznamka

Hledám: Severní Thajsko v lednu 2026

Hledám: Severní Thajsko  v lednu 2026
05.11.2025
Ahoj cyklisté! Rád cestuji a jezdím na kole. V poslední době se zaměřuji na horské průsmyky. Jedu k úpatí hory a…

Hledám: Kamarádku na celoroční vyjížďky a kulturu.

Hledám: Kamarádku na celoroční vyjížďky a kulturu.
09.10.2025
Ahoj, jezdím celoročně silnice / gravel. Mám rád památky, kulturu, literaturu, rád zajdu do kina....

Hledám: Parťáka na kolo

17.09.2025
Cyklistka s e-kolem hledá prima parťáka -+ 60 let na pohodové společné vyjížďky do okolí Prahy.
Cyklozájezdy | Dokempu.cz | Cyklobazar | Aktivni dovolená
Perfektní funkční oblečení pro vaše sportovní aktivity, od značky Moira.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

231 cyklistů (7 přihlášených)

Srpnové toulání 2024

Neměl jsem v plánu psát nějaký další blog, ale objevil se tady blog od Quatsch a tu mám spojenou s Černou…
petrp | 27.11.2025

Cyklocestování 2025

Myslela jsem, že s blogy končím. Žádná velká expedice se nekonala a na nakole je velká konkurence, stačí…
Quatsch | 19.11.2025

Slovinsko na kole - 5. část - Závěr

Sjezd z hor (Zgornje Jezersko) zpět do údolí k řece Sávě byl přesně takový ten táhlý a nekonečně dlouhý sjezd…
Peggy | 18.11.2025