Kdysi mi vyprávěli v Temelíně jak odjížděla Avie a při rutinním měření na odjezdu u ní zjistili zvýšenou radioaktivitu. Tak ji prohledali a nakonec se ukázalo, že svítí ocel z pružin. Asi se do šrotu dostal nějaký zdroj, který tam neměl co dělat.
Ale je to jen orální historie, třeba jen urban legend.
0
To je klidně možné. Ten zářič, jako těžký kov, se rozpustí v železné tavenině. Teď mají v hutích na vstupu šrotu detektor, který to hlídá.
Pro stínění komor pro detekci nízkoprahové aktivity se shání ocel odlitá před výbuchem v Hirošimě, aby mněla sama nízké radioaktivní pozadí. V takové komoře po hodinovém snímání naměří i radioaktivitu z tebe. Vznikne třeba z pojídání šumavských hříbků.
-3
Nejen tam, třeba i spalovny odpadů to hlídají (a jak vyprávěl známý, docela CITLIVĚ)
Oblíbeným zdrojem pro tuhle "neozářenou" ocel prý bývají lodní vraky příslušného stáří - jeden by nečekal, že na ztroskotání lodi bude i něco pozitivního :-)
0
Tomu bych moc nevěřil, myslím, že by ji vůbec nepustili dovnitř!
Byli jsme tam se školou na exkurzi v Temelínu před nějakými 20-25 lety, přes dozimetr a detektor kovu šli povinně všichni a bylo nám vysvětleno, že právě proto se všechno měří už na vstupu, aby nenastal zmatek, když by si radiaci někdo přinesl zvenku...
0
"Já jsem na tříkolce nikdy nejel, ale myslel bych si, že to je bezpečnější, protože se na tom člověk nemůže nečekaně svalit a že se dráha tolik nevlní jako u jednostopého kola. Taky je to širší, tak bych čekal, že se řidiči aut nebudou při předjíždění tolik snažit cpát mezi tříkolku a protijedoucí auto."
Datum: dnes v 12:23
Autor: xtonda
Ve 161 mě to už nedovolilo reagovat :-), proto zde:
Já na ní jezdím asi dvacet let. V podstatě souhlas, jen když už se ten předjíždějící rozhodne "to tam pustit" a ze zatáčky do které nevidí, vyjede v protisměru auto, tak pak je to mnohem "zajímavější", a člověk na tříkolce má co rozdejchávat. Na klasice zajedeš až na krajnici a polovinu řidítek máš už mimo silnici, na tříkolce, pokud je podél silnice dost hluboký příkop, provedeš do něj půlvýkrut, což pod třicetikilovou tříkolkou nemusí dopadnout bez následků :-(. Také jízda do kopce je spíš pro masochisty. Přesto, pokud jedu celý den na těžko, nebolí zadek, zápěstí, za krkem, ale prostě jenom nohy.
0
...jen když už se ten předjíždějící rozhodne "to tam pustit" a ze zatáčky do které nevidí, vyjede v protisměru auto, tak pak je to mnohem "zajímavější",...
To jsem právě zažíval nějak moc často. Zase na druhou stranu, půjčená tříkolka měla kvůli svému majiteli dost lehké převody, takže třeba Ještěd jsem vyjel i když pravda, babky s francouzskými holemi mě předbíhaly. Ale z kola bych v té rychlosti už spadl, na tříkolce jsem se vyplazil.
0
Naše tříkolky mají výrazně lehčí převody než naše MTB a přesto je to do kopce mnohem větší dřina a nižší rychlost. Před nákupem jsme u AZUBu testovali dva dny klasické leho a tříkolu. A i když nám jízda ani rozjíždění na klasickém lehu nedělala problémy, právě možnost pomalé jízdy do kopce rozhodla - i s ohledem, že budeme stárnout. A spíš počítám s tím, že jednou v budoucnu budeme ty tříkoly muset elektrifikovat.
0
Nevím, kolik vám je let, ale pokud vydržíme a budeme jezdit dlouho, čeká nás ta elektrifikace všechny. Zatím odolávám, ale už se mně stává, že nestihnu někam dojet včas. Kopce sráží "rovinatý" průměr, který je bez protivětru "natěžko" kolem 15ti km/h, při kopcovité trati někam k deseti kilometrům za hodinu.
0
> Nevím, kolik vám je let, ale pokud vydržíme a budeme jezdit dlouho, čeká nás ta elektrifikace všechny.
Mě ne. Páč na klínkovou osu středu na Esce pravděpodobně nepůjde hento elektroheblo naroubovat.
> už se mně stává, že nestihnu někam dojet včas.
A to nic. Až budeme opravdu staří, budeme řešit, že jsme nestihli včas doběhnout...
;-)
-3
"Mě ne. Páč na klínkovou osu středu na Esce pravděpodobně nepůjde hento elektroheblo naroubovat."
Už před dobou nástupu elektrokol, měl kolega z práce na nosiči kyvně uchycený spalovací motor, který měl na výstupu třecí segment dosedající přímo na plášť. Jezdilo to svižně. Určitě je možné udělat to i s motorem elektrickým. Navíc, znakem mnoha českých podomácku vyrobených samohybů je úžasná míra improvizace, jistě se dá vypořádat i s klínkovým středem.
"A to nic. Až budeme opravdu staří, budeme řešit, že jsme nestihli včas doběhnout..."
;-)
Komu se v životě nestalo, že nestihl doběhnout, je určitým způsobem o tento zážitek "ochuzen" :-).
0
A vždyť blábolí nesmysly, při použití přestavbového motoru se původní osa vyhazuje a motor ji nahradí, favority mají většinou BSA68 středy, tak Esky snad taky, vždycky se dá dát nábojový motor.
-1
Klínkovou osu ještě někdo v 21. století používá? To byla první věc, kterou jsem v 90. letech ze svého Favorita vyhodil a nahradil Shimanem.
Na prvním lehu jsem celou dobu - více než 10 let - měl zapouzdřený Kinex, na kterém jsem nic neudržoval (nebylo co) a celou dobu běhal hladce bez vaklu. Žádné seřizování vaklů, žádné vyžvejkané klínky, nádhera.
0
Elektrifikaci bych se nebránil, ostatně elektro mám na ježdění do práce jako jiní cyklisté jezdí do práce autem.
Co nás zatím odrazuje je nutnost cestovat se zřetelem na to, kde si budeme moc píchnout kolo do zásuvky. Dosti na tom, že člověk řeší všechny ty elektronické krámy typu mobil, gps, interkom,...
0
To je přesně ono, ztráta svobody. Samozřejmě si umím představit, že si někde najdu místo, kde se ubytujeme a budeme jezdit okolo s akčním rádiusem daným baterkou, ale ta volnost, že vyrazím a jedu kam chci, jak rychle chci a přenocuji kde chci by byla pryč. A ve svém věku nemusím spěchat, nikdo a nic mě nenutí dodržovat časový harmonogram.
Častý argument elektrocyklistů je: "stihnu toho víc, objedu to rychleji". A to vůbec nepotřebuju. Elektrika mě začne zajímat, až se opravdu nedokážu dostat na oblíbená místa, až tam kolo opravdu ani nevytlačím.
0
Ještě docela nadějné je to, že se rozrůstá počet míst, kde lze nabít. Je mi v této souvislosti zároveň záhadou, proč u všech těch autonabíječek není i zásuvka na 230 V. Vůbec by mě nevadilo tam utratit nějaké peníze za možnost dobít si kolo/mobil/powerbanku.
Když se zadá na mapy.com "dobíjení elektrokol" tak to ukáže docela dost míst.
0
Někdo tu nedávno psal, že to tak praktikuje, takže by to mělo na těch pomalých AC nabíječkách jít, maximálně je potřeba nějaká redukce. Mě to přijde i zajímavý pro dobití startovací baterie v normálním spalovacím autě, jednodušší než akumulátor demontovat a tahat ho do bytu.
0
Když jsem s plně naloženým kolem stoupal na Tok na Brdech a míjeli mne povídající si ženy na elektrokolech, tak jsem jim velmi záviděl. Ale to těžké kolo, srovnatelné váhově s tím mojím netěžko, jim nezávidím. Ano, zvyknou si. Ale ta pohoda zvládání lehkého kola v terénu zmizí a ruční manipulace po schodech, do vlaku a jinam musí být otrava a občas na hranici sil.
Znám starce, kteří se té těžké manipulace tak bojí, že raději zatím jezdí za své.
-1
Máš pravdu, ale občas si připadám jako menšina. Minulý týden se u nás dělal nějaký obecní cyklovýlet, ale když jsem si uvědomil, jak je to kopcovité a že většina lidí má elektro, tak jsem docela byl rád, že hnusně prší a já mám důvod proč nejet.
0
Jo, už jsem to tu jednou psala. Před nemnoha lety se pořizovalo kolo těch slabším, aby stačili silnějším. Nejčastěji ženě, aby jí manžel neujížděl atd.
Dnes si lidi kupují elektrokolo, aby stačili těm, co už ho mají.
Takže jsem vděčna za každého, kdo jezdí za své a je ochoten jet se mnou. :-)
Většinu života se za něčím honím. Aby člověk stíhal práci a rodinu a vše okolo. Víceméně životní nutnost. Ale řešit elektriku, že abych dojela dál a rychleji atd. - proboha proč? Doufám, že pár podobně založených obětavců k sobě vždy najdu. Až ne, budu holt řešit.
0
V poslední době se mi stává, že když s někým diskutuji o profilu nebo o délce trasy apod., vždycky se najde někdo, kdo mě odpálí slovy "o co ti jde, vždyť máš elektriku".
Málokdo je schopen pochopit, že jsem si e-kolo pořídila s ohledem na zdravotní obtíže s pohybovým aparátem a přípomoc zapínám jen tam, kde bych řadila "kašpárka".
-2
Jasně - šup do e-škatulky.
Zajímavé, jak malé nenápadné "e-" před slovem "kolo" dělá mnohým zatemnění mozku.
Nejsou schopni pochopit, že vlastností e-kola se dá využívat, ne je zneužívat.
Pokud si správně pamatuji, zrovna ty si mi tu psal, že je idiotština pořizovat si e-kolo jen s baterií 250W.
Pořídila jsem si ho a po 12 letech můžu říct, že splňuje přesně to, co jsem si představovala.
A jistě chápeš, že s touto baterií nejde opravdu o nic víc než o přípomoc v kopcích - prostě místo kašpárka si pomůžu elektrikou.
-2
Tak já střídám e-kolo a zasvé-kolo už 13 let, takže vím o čem mluvím. A i když si uvědomuju všechny výhody a nevýhody, přesto pořád jsem fascinován když mi někdo vypráví "i na e-kole se musí šlapat". To sice ano, ale ta náročnost je o řád jinde. Nicméně tvoji potřebu chápu, ostatně kdybych měl jezdit do práce za své (občas to dělám přes léto, kdy nejsem tolik limitovám spolupracovníky), tak bych jezdil vlakem. Mám po cestě jeden blbý kopec, navíc s kameny a šotolinou a tam mě to bez elektriky fakt štve.
Že mě předjíždějí mlaďoši na elektrokolech, na to už jsem si zvyknul, to už mě nijak nevytáčí. Kdybych byl v jejich věku, uřčitě bych si nějaký elektrický MTB pořídil taky.
0
Baterie 250W? To bude asi nějaký omyl, watt je jednotka výkonu a nic takového se u baterie neudává. Někde se stala chybička.
0
Ten závěr "Přesto, pokud jedu celý den na těžko, nebolí zadek, zápěstí, za krkem, ale prostě jenom nohy." máš v podstatě společný s lehokolem.
Byť pravda, co jsem v Azubu při čekání tříkolky okukoval, tak sedadla jejich tříkolek už připomínají víc závodní auto než kolo... :-)
Každopádně, co jsem teď byl nucen víc než měsíc fungovat jenom na MTB, tak kromě zadku při delší cestě protestovaly hlavně zápěstí...
Ono za volantem bezohlední a agresivní pitomci byli vždycky, ale připadá mi, že jich v posledních letech výrazně přibylo. To předjíždění v zatáčce, kam nevidí, je jedna z mnoha nebezpečných věcí... :-(
0
Nemusí to být hned agresivita, třeba jen nedostatek představivosti, co se může stát. A pak "ON" má jednu velkou výhodu-má okolo sebe tunu plechu.
-1
Tuhle zkušenost zatím nemám, mým největším problémem zůstávají plicní lázně, když někdo "konečně najde odvahu" mě předjet a má potřebu naakcelerovat 90 na maximálně deseti metrech...
Ale může to být jak tím, že mě auta předjíždějí opravdu "uctivě" tak taky tím, že na třech kolech má člověk výrazně vyšší toleranci i k autům mizejícím "těsně". Přecejen, ani průvan kamionu mě nestrhne, takže dokud je minutí bezkontaktní, je to ok...
-2
Včera náročnější, ale pěkné, z Podkrkonoší do Krkonoš. Ráno přesun do Dvora Králové, nákup u Kupkoláků a pak nasednutí na kolo. Přes Nemojov na Vítěznou a sjezd do Chotěvic, vystoupat přes Čermnou a Vlčice na Hrádeček, byly tam i zapálené svíčky. Pak sjezd do Svobody a následovalo náročnější stoupání kolem Janských Lázní Janským dolem na Zlatou vyhlídku a k Hoffmannově boudě, následovalo další stoupání přes tři zatáčky až k vysilači Černá hora, dál přes Zrcadla na Pražskou bodu. Nebýt školních výletů a dětí tak bylo na celé Černé hoře téměř mrtvo. Následoval 700 m sjezd Černým dolem až do Fořtu. Následoval výstup na Sněžku, tentokrát jen na Malou, ale pořád Sněžku :-) Dál přes Prosečnou, Slemeno a Dolní Olešnici výjezd do Mostku, sjezd do Horní Brusnice a výstup na oblíbenou Zvičinu. Pak už jen sjezd přes Třebihošť a Doubravici zpět do Dvora Králové.
Dojezd za světla a bez nějaké velké únavy a s rezervou. Potěšilo, že to v kopcích dobře jelo a je šance ještě na malé zlepšení za měsíc pro Beskydy.
Počasí přálo a bylo lepší než inzerovali. Na větší stoupání bylo zataženo, odpoledne dokonce přestalo úplně foukat a vyjasnilo se.
Délkou to bylo akorát 113 km a výškově 2.400 m.
-1
To si dobrej. Mě stačí vidět ten pík na výškovém profilu abych věděl, že to bych jen tak nedal.
0
Při plánování jsem zvažoval jestli zařadit Černou horu nebo to z 800 m od Hoffmannových nad Janskýma střihnout rovnou do Černého Dolu, pak by to bylo o 500 m nižší. Byla to varianta brod pokud by výjezd nad Jánky do 800 m nějak víc bolel. Taky tam jede lanovka a vozí kola takže bys to určitě dal :-)
0
Tak jsem si vyhlédnul hezký strom v Choceňském parku, respektive dva a dneska jsem mezi nimi zkoušel napnout slackline.
V parku v Ústí jsem totiž nenašel vhodnou kombinaci stromů pro vzdálenost nad 30m.
Představoval jsem si najít stromy tak 32-35m od sebe, abych přidával postupně, ale našel jsem takové, co už jsou přes 40m daleko, nicméně zkusil jsem to...
První problém nastal už při napínání popruhu. Věděl jsem, že kotevní body výjdou vysoko, ale třikrát jsem je musel posunout ještě výš, protože pokaždé se mi popruh nepovedlo napnout tolik, abych uprostřed nestál na zemi.
Nakonec bylo kotvení na stromě nejen nad hlavou, ale úplně nejvýš, kam jsem na špičkách ze země dokázal dosáhnout.
Podobně blbě se dosahovalo na kladkostroj i vlastní popruh... :-)
Že o 10 metrů delší vzdálenost, než jsem zatím zkoušel přejít, bude problém, mi bylo předem jasné... takže žádné překvapení - po nástupu na lajnu následovalo několik vratkých kroků a pak nedobrovolný sestup. Občas na sestup došlo už během nástupu, ale párkrát se těch kroků podařilo i trochu víc... dost na to, abych viděl, že to není nemožné a zkusil to zase příště... :-)
0
40m, to je už docela dálka. To se musí člověk snažit, aby se šípem trefil. 50m je nejdál, co jsem kdy střílel. To už mi luk přímo nestřílí a musím mířit nad terč.
Tak ať ti to šlape :)
-2
Podle některých metodik se slackline počítá za LONGLINE od 30m, podle jiných od 40m. Takže teď už opravdu můžu tvrdit, že jsem longline zkoušel...
To, abych takovou vzdálenost dokázal celou přejít, bude nejspíš výzva na mnohem delší dobu. Respektive přejít úplně celou lajnu od jednoho stromu k druhému jsem zvládnul naposled při 20m. S prodlužující se vzdáleností už začínám a končím velký kus od stromu kvůli kladkostroji a kotevním smyčkám. Tady bude odstup ještě větší, protože z víc než dvou metrů spadnout na zem fakt nechci... ono ani seskakování z metru a půl není ideální...
0
musíš hledat dolík mezi dvěma stromy ;-)
0
Ano, to by dost pomohlo!
Ovšem prakticky jsem rád, že jsem našel místo, kde je mezi použitelnými stromy aspoň +/- rovina.
Ono totiž co na první pohled jako rovina vypadá, se po napnutí popruhu rovné většinou nezdá...
Příjde mi, že u stromů vzdálených 30+ metrů, mezi kterými je louka, skoro vždy je střed louky oproti okrajům zvýšený. Možná důsledek sekání a hnojení?
Při procházce trávou rozdíl 0.5m na 30m vzdálenosti ani nepoznáš, ale slackline popruh musím zvednout kvůli většímu krtinci v prostředku.
0
Říční koryta? V létě teče většinou uprostřed jen potok, ale chtělo by to něco na pískách.
0
Nojo, připravený seskok 2 m dolů není problém, ale spadnout to necheš. Horolezci si na písku dávají první kruh klidně do 4m. Tvrdí, že odskočit to není problém, pokud kotníkem netrefíš nějaký pařez. Mně se to nikdy nelíbilo. Ale zato jsem se dožil celkem ve zdraví skoro 70 let.
-2
Absenci pudu sebezáchovy u horolezců na písku radši nebudu komentovat. :-)
Pro mě jsou dva metry nad zemí bez jištění maximum a nutnost seskakovat velmi nekomfortní řešení. S trochou smůly si člověk může ublížit i z půl metru...
0
A co skoky do vody? Nezanedbáváš to?
Se svou dírou v lýtku se přes krásné teplo nemohu jezdit koupat a plavat. Jen hniju doma :(
-2
Zanedbávám. Od předminulého týdne je v provozu koupaliště v Litomyšli, byl jsem tam zatím jednou. Zkoušel jsem jen skoky z 1m, vyšší prkno jsem si nechal na příště, v minulém týdnu se mi kdoví proč zablokovalo rameno, v pátek to bolelo tolik, že jsem nedokázal pravou ruku upažit... tak si zatím nejsem jistý, zda už je to dostatečně dobré, abych to pokoušel, když nevím, co bylo příčinou? :-/
0
Zkusil jsi někdy lom Hříměždice? Mají tam asi v 5 metrech prkno a spoustu možností skákat z různých výšek. Dělávaly se tam i závody. Do Příbrami dojedeš vlakem a pak 20km po silnici na kole.
-2
V Hříměždicích jsem byl 2016 během Eposurvivalu...
https://www.nakole.cz/blogy/jrr/939-s-lehokolem...
Podívat bych se tam někdy chtěl https://hrimmeeting.com , ale dopravně mi takový výlet během jednoho dne nepřipadá bez auta zvládnutelný... :-(
0
Volná projížďka po lese mezi Horním Jelením a Chocní. Dalo mi trochu zabrat naplánovat si trasu v 10 km lese aby to mělo alespoň 50 km a nejelo se dvakrát po stejné cestě, ale povedlo se. Když se vyjede z lesa na okraj Chocně, tak tam je přímo boží pekárna U Finků. Všechno tam je stále čerstvé a výborné, ale jejich koláče jsou přímo nebesky boží, zvlášť ty svatební a kulaté a všechny ostatní. Lepší jsem nikde ještě nejedl. V polovině trasy výborní snačinka a zase zpět do lesa a křížem krážem zpátky.
Trasa byla zárověň testovací po sestavení "nového" kola podle představ. Je ještě pár věcí k doladění, ale jinak výborné, spokojenost.
0
Oprava názvu, pekárna je U Lifků.
0
Včera se mi fakt nechtělo někam do kopečků, tak to jistila mastňácká vyjížďka podél vody po stezce do rajchu. Proti očekávání byla skoro prázdná, za dvě hodiny jsem napočítal celých 27 cyklistů. To i volavek u břehu bylo skoro víc :-)
A jen tak, zcela zbytečně, jsem si opět přejel novou lávku, tam a hned zpět, když už jí tady máme! Zdálky vypadá jako "podle pravítka", ale zblízka je vidět, že projektant měl to pravítko jakési zvlněné, nebo ohlodané ...
-1
Už máte lávku zkolaudovanou?
Minulý víkend jsme strávili v Drážďanech a blízkém okolí a také jsem musel konstatovat, že turistů ubylo. Asi fakt jsou vedra. Normálně za deštivého počasí je těch lidí snad víc než bylo v tu chvíli.
Samozřejmě ta pec, který bude v DRS tenhle víkend bude ještě horší.
0
Lávka je v užívání taknějak načerno. Není zkolaudovaná a nemá ani rozhodnutí o předčasném užívání stavby. Tož tak.
Příští středu bude zavřená, budou měnit tlumící prvky. Pak možná dojde i na kolaudaci.
Ale politici se na ní už fotili snad všichni :-)
0
Není jich na těch 8 teepee málo? :o)))
Ale na druhou stranu - budou mít pohodlí :o)))
0
Včera jsem si udělal letos první výlet se slackline do lomu a jelikož jsem se bál provozu na I35, udělal jsem si tentokrá zajížďku, abych silnici překonal mimoúrovňově...
Dost mě překvapilo něco jako dětské pirátské muzeum. Je to v otevřeném prostoru hned u silnice v přístřešku trochu větším než autobusová zastávka.
Překvapilo mě, že takové místo může v Česku existovat bez ostrahy. Zřejmě zloději a vandalové chodí jinam než do Pekla? ;-)
0
A nebo to tam je zatím jen krátce a vandalové ještě nedorazili.
Já jsem dneska potkal takový ten cyklopoint s pumpou s neuřezaným šlauškem a na lankách ještě pořád viselo nářadí. Historicky vím, že už minimálně jednou to někdo zničil/rozkradl, tak budu počítat dny...
0
Vyjel jsem se po ránu vykoupat do Berounky, to byl asi druhý nejpříjemnější bod dne, i když možná první. Ono se to těžko porovnává.
Ten konkurenční bod jsem chytil u prodejního okýnka v Černošicích-MokrýchPsech, asi jedna z největších výhod lehokola :-)
Dlužno dodat, že posledních asi 10km cesty bylo docela drsných, dělal jsem v boji se sluncem snad všechno možné a nakonec byl vskutku rád, že jsem se dovlekl domů - v tomhle počasí, zejména v tom těsně popoledním píku, se fakt jezdit nedá...
0
Já už celý měsíc jezdím ráno před šestou hodinou plavat do jednoho zatopeného lomu. Dneska jsem konstatoval, že:
a) přibývá bordelu okolo (obaly od nejrůznějšího pití). ještě před pár dny to byla tak jedna, dvě lahve či plechovky, takže jsem to vždycky naložil a odvezl do nejbližší popelnice, ale teď už se mi to nikam nevejde
b) voda už má 25 stupňů (vozím si teploměr), tak to už mě moc to plavání netěší
0
Včera začátek dost dobrý, závěr slabší. Chtěli jsme si udělat takový menší test jak na tom jsme s kolem na horách, tak jsem naplánoval v Orlických horách takový kilometrově 3/4 Drtič jen terénem víc náročnější.
Ráno jsme se přesunuli do Slatiny nad Zdobnicí a vyjeli jsme po modré a stoupali přes Rokytnici k pevnosti Hanička a tam vlevo a převážně po červené přes Anenský vrch, Jílovec, Mezivrší, Komáří, Pěticestí, U Kunštátské kaple a Tetřevec ke Kačenčinu šenku pod Homolí, kde byla nezbytná občerstvovací a chladící zastávka u Čertovodolského potoku. Od Kačenky stoupání na druhý nejvyšší vrchol na Korunu a pak přes vrch Jelenka a Malý Šerlich na Šerlich. Ze Šerlichu jsme pokračovali po polské straně po hranici podél patníků směr Vrchmezí. Kousek za lanovkami je několik cvičných překážek pro bajkery. Bohužel brácha dostal poněkud nešťastný nápad je přejet, všechny dobrý a na poslední drobná chybička sice jen s malými odřeninami, ale s naraženým zápěstím. Pokračovali jsme ve výjezdu na třetí nejvyšší vrch na Vrchmezí a doufali, že naražení nebude tak velké a půjde to dál. Na Vrchmezí pauza a tam něco málo za polovinou trasy jsme usoudili, že dál těžším terénem přes kořeny, kameny a hrboly to s naraženou rukou nepůjde, takže náhradní trasa po hlaších cestách a bohužel i asfaltu zpátky do Slatiny. Přes Polomský kopec a Šerlich na Velkou Deštnou, sjezd do Zdobnice a přes Nebeskou Rybnou k říčce Říčka a směr Rokytnice a po cyklotrase 146 zpátky do Slatiny.
Kilometrově to bylo kratší o 6 km než plán, ale bohužel výškovými metry nižší asi o 600 m, takže bohužel jen něco málo přes 1.900 m.
Sice trasa nebyla odjetá podle plánu, ale zase tak špatně to nedopadlo, ruka je v pořádku a jelo se i přes větší teplo dobře a bez potíží, takže spokojenost :-)
Na profilu je vidět bezpečný návrat od 47 km.
0
Nemohu sehnat (za rozumný peníz!) lněnou košili se stojáčkem a dlouhým rukávem. Dočasně to musím řešit bavlněným trikem, což je diskomfortní. :-(
-2
V tomhle horku vylézt na plochou střechu bez stínu a tam horkovvzdušným fénem svařovat lepenku, tomu říkám moderní peklo. To si snad ani ty nezasloužíš :(
-1
Do slov " tam horkovvzdušným fénem ochlazovat lepenku" se vám vloudilo pár překlepů :)
0
Tak si to užij, když tě těší hledat chyby ostatních. Píšu to na telefonu a občas hmátnu vedle a ne vše nasledně zachytím. Občas mi ujede i gramatika. Vždy mi dělala potíže. Myslel jsem, že tohle těší jen Favorita. To poukazování na to, že on tu gramatiku na rozdíl ode mne má nadrilovanou.
-4
Nečetl a přesto rozmrazil :-)
0
Ono ani pro elektroniku tohle počasí nebyla radost...
V práci na mě čekala hromada zařízení, co během víkendu vyhlásily poruchu, tak teď musím zjišťovat co přesně se upeklo a proč. Holt když je venku 40, tak v plechové krabici napěchované elektronikou, na kterou celý den svítí slunce, panovaly pekelné teploty...
0
Takhle jsem zažil horké okamžiky, když přehřátý počítač sice běžel, ale když jsem byl nucen udělat restart, tak se BIOSu nepřihlásil nějaký kus hardwaru jak měl a počítač nenaběhnul ... a protože řídil jedno zařízení ve fabrice, tak jsem z toho byl dost vyděšený.
0
V horku nejezdím, většinou vyjíždím na chvíli až večer, ale teď bylo vedro i po osmé, tak jsem vymyslela, že vyjedu nad ránem :-)
Čas do svítání jsem využila přesunem do Ostrova nad Oslavou po státní. V neděli nad ránem tam nic nejezdí, je tam pěkný asfalt, nejsou tam žádná strmá stoupání a cesta pěkně odsýpala. Za svítání už jsem byla za obrátkou v Radostíně nad Oslavou a zamířila jsem po pravém břehu Oslavy na jih.
0
U Netínského rybníka jsem byla poprvé a moc se mi tam líbilo. Moc světla na focení ještě nebylo, ale ptáci zpívali ze všech stran a krajina je tam moc pěkná. Za Meziříčím už ranní slunce krásně osvětlovalo krajinu kamenitých ostrůvků.
0
Taky řešení vyjíždět ve 4 ráno, to taky můžu, ale mě docela vadí, že toho předtím moc nenaspím a po takových 3 hodinách spánku se mi spíš nechce vstávat.
0
Vyjížděla jsem po půlnoci. V sobotu jsem byla venku brzo ráno a přes den se nedalo venku ani ležet pod slunečníkem. Tak jsem si vevnitř v chládku v posteli četla a po chvilkách dřímala, takže jsem byla už před půlnocí vyspaná a těšila se ven :-D
Vodu jsem naložila až nahoře v Bíteši u pítka (na dvacátém kilometru) ještě za tmy a vydržela mi až k vlaku. Měla jsem v záloze benzinky v Radostíně (cca 55.km) a Meziříčí (cca 70. km), kde bych mohla vodu doplnit, ale nebyla potřeba. Na nádraží ve Studenci jsem byla už po sedmé ještě za chládku. Čekala jsem 40 minut na vlak, mezitím slunko vylezlo nahoru, ale to už jsem seděla ve stínu na lavičce.
0
Podél trati místní lokálky (Křižanov-Meziříčí-Studenec) jsem dojela až do Studence, kde jsem sedla na vlak a před devátou už jsem byla v chládku doma. Celkem jsem najela 102 km a i když jsem vyjížděla při teplotě nad 20°C, bylo na Vysočině v každém údolí docela chladno, jak se studený vzduch stáhnul dolů. Měla jsem na rukách dlouhé návleky a při výjezdu na každý brdek byl teplý vzduch příjemný. Návleky jsem sundala po východu slunce, a když jsem v osm nasedala do vlaku, začínalo slunko docela zatápět :-)
0
Já strávila noc pod hvězdami v Krkonoších, i tam je vedro.
0
Ta první fotka je z místa nad chalupami, o kterých ses tu dřív zmiňoval, tedy jsi asi poznal.
0
V tom rohu nad Klínovkami? Málem jsem, takhle v protisvětle, Kotel nepoznal :-)
Tam se muselo spát "jedna báseň"!
-1
Ty máš talent. Já, kdybych nevěděla, že tam je, Kotel odtamtud nepoznám. Jinak noc byla opravdu pod širým nebem, novou útulnu jsem ještě nevyzkoušela.
0
Včera jsem se chtěl projet, přes den to nešlo, tak večer. Vyjel jsem v 19 hodin, to sice ještě byla výheň, ale přes hodinu jsem jel lesem do Týniště, takže pohoda a pak do západu slunce to bylo už dobrý a pak po půl desáté už přímo boží. Naprosto prázdné silnice a stezky, mírný větřík příjemně ochlazoval, nádherně se jelo a dýchalo.
Z Týniště jsem to vzal přes Opočno okolo nádrže Rozkoš do České Skalice. Když jsem jel okolo nádrže a zvlášť po hrázi, tak bylo cítit jak voda smrdí bahnem a rybinou. V kempech nějací lidé byli a jestli se v tom koupou, tak fuj :-)
Ze Skalice do Jaroměře a podél Labe zpátky do Hradce.
Pěkně jsem se projel, příjemně se jelo, ve 2 jsem byl doma v posteli a po studené sprše se krásně usínalo.
-1
Dneska před bouřkou další pokusy o přejití 40m slackline. Úplně se zatím nepodařilo, ale už to vypadá nadějněji než minule.
Navíc ta vzdálenost už je celkem impozantní - už to nejsou dva stromy vedle sebe jako na začátku, ale stromy na opačném okraji louky... ovšem když tam pálí sluníčko, výhoda to úplně není...
Po bouřce jsem se stavil na koupališti, voda byla pouze v malém bazénu, ale zase příležitost projít se v napouštěném bazéně, se člověku často nenaskytne, plavat tam možná půjde zítra... :-)
-1
Obdivuji Tvou výdrž v prodlužování slackline. Když už jsi téměř zvládl 40 metrů, tak zkoušíš i možnost chození po vodě? Nefušuješ tím někomu do řemesla? :-).
0
Co se týká jízdy na kole, tak na prd. Po nočním dešti jsem si chtěl natrhat nějaké třešně, když už byly "umyté", a po krátké chvilce přišel "plavák". Měl jsem to domů necelý kilometr, ale už dlouho mně tak v botách nečvachtalo :-).
0
Cesta teď už deštivou Skandinávií úspěšně pokračuje.
Sundsvall
0
Krásne zážitky a pohľady. Prosím Ťa, čo to tam sušia na prostrednom obrázku? Ďakujem
0
Norským pobřežím pomalu domů
0
Píšeš pomalu - ono to ani rychle nejde :-)
0
To bylo ještě hezky. Teď začalo dlouhodobě pršet...
0
Dnes to tedy bylo naprt.
Bohužel se mi podařilo přejet užovku. Vůbec nebyla vidět ve změti stínů a světla, zaregistroval jsem ji asi metr před kolem. ještě jsem stačil nadhodit přední kolo, ale zadním to chytla. Jak dopadla celkově nevím – než jsem zabrzdil a otočil se, byla pryč. Doufám, že jsem ji moc nepochroumal a že přežije, ale ten pocit je opravdu nic moc.
0
Zajímavé, že nestihla zmizet. Ja viděl z kola užovku všeho všudy 3 x a vzdycky jen jak rychle mizí.
0
Já ji potkala začátkem června, naštěstí se plazila při kraji cesty.
Když jsem zastavila, zarazila se také. Aspoň jsem jí mohla vyfotit https://vrstevnice.com/uzovka1.mp4
Hnula se až když jsem poodjela i já https://vrstevnice.com/uzovka2.mp4
-1
16.6.2026, Novořecká hráz, "U ohnuté". Až když jsem projel, jsem si uvědomil, že to nebyl klacek. Zašlajfoval jsem a ten klacek chvíli pozoroval. Klacek chvíli dělal mrtvýho brouka, teda klacka, teda užovku, a po chvíli s nasraným syčením zmizel pod hrází :).
0
Srabe přejet pomalého hada. To já přejel na kole veverku!
-1
Sebevražedně mi skočila pod kolo.
-1
:-)
https://www.youtube.com/watch?v=TbJBKn3A1II
0
Kdysi mi mezi přední a zadní kolo naběhla kuna. Bylo to na hodně kamenité lesní cestě, z kopce, kde jsem sám měl co dělat, abych to nepoložil, a do toho ta kuna. Běžela mi pod nohama asi pět metrů, než ji napadlo vystřelit do strany. Oba jsme to přežili bez újmy.
0
hm, 2* čokl, 1* nezvedené dítě co vyběhlo z křoví za stejně nezvedenou matkou bez rozhlédnutí v zatáčce na státovku. Bábě jsem se zvládl vyhnout, ale že jí bude následovat druhej bezmozek, to jsem tušit nemohl.
Čokli totálka, dítě haksna. Na začátku prázdnin. Verdikt PČR - sebevražedný způsob přecházení....
0
něco přes 110 na oběd a zpět. Nejlepší pstruh... stánek Přívoz na soutoku Labe a Cidliny
0
Těch 110 je cena za ten oběd?
-1
na blbý dotaz přesná odpověď.. 110 je délka ujeté trasy v kilometrech. Pstruh stojí U Přívozu 169 kaček za kus.
-1
Principiálně žádná otázka není blbá, blbá může být jen odpověď.
-1
pokud se někdo ptá, jestli dnes stojí pstruh v hospodě 110 kaček... tak je to blbá otázka, jestliže tento nestrávil minulých 15 let v umělém spánku. :)
-4
A když se někdo po knajpách stravuje minimálně a několik let v žádné fakt nebyl? ;-)
0
Pořád existují místa, kde se lze naobědvat do 100 Kč. Například v Chocni ve školní jídelně pro (dospělou) veřejnout zatím chtějí 100 Kč za celé meníčko (polívka + jídlo + salát + pití), takže úplně nesmyslná otázka to není a vůbec bych nepsal, že 15 let, ty ceny vyskočily až po Covidu...
0
Oni tam mají celého čerstvého pstruha na grilu? Že bych zajel.
-1
Pochybuju, ale o velikosti porce ani způsobu přípravy jsi nic nepsal.
-1
Obrázek nestačí? Pak bys asi měl zajít k optikovi... a nestydět se za brýle. Já je nosím od cca 10 let.
-5
Ještě trochu jinak... Sladkovodní ryby nejím tak nějak z principu. Takže fakt netuším kolik dneska stojí taková potvora. A pokud si to ještě pamatuji dobře, tak kdysi, někdy pár let po "listopadu" se pstruh prodával na váhu ;-) Prostě byla cena za 100g a hotovo.
0
jj, pstruh z grilu na soutoku je skvělý. Jezdíme tam na silničkách už řadu let, máme to jako "jarní klasiku".
0
Měl jsem kliku.. měl jsem na něj chuť nekoukal jsem ani, jestli má otevříno i Přívoz a jel jsem... měl vyjímečně od 12, protože od rána prováděl velkou sanitaci a nechtělo se mu odcházet.. navíc chodili lidi. Od Nymburka jsem za sebe nabíral vláček svátečních silničářů, který nedokázali překousnout, že je předjel šedivej strejc na cesťáku s brašnama a torpedem :)
-1
Špatný tam není, ale pstruh v Pstražné (Polsko) nebo v Kudowy Zdroji je ještě o nějaký stupínek lepší, jen je dobrý si k němu přivézt náš dobrý pšenično žitný kvasový chleba, protože ten jejich bílý je k rybě docela hnus.
0