Já tu ještě pro xtondu doplním ohledně "zmrzačeného PDF", že jeho tvůrce klidně může zakázat některé operace s ním, viz obrázek.
Samozřejmě to většinou jde, s některýma správnýma nástrojema, "hacknout", ale ty jsou v drtivé většině případů už placené, takže je doma už jen tak někdo nemá ;-)
Mě zaujalo, jak se tu postupně pomalinku občas v diskusích objevují felinofilové. Tu si jedna číča brousí drápky na letácích, tam si další nárokuje postel, Moureček se zlobí kvůli prázdné misce...
:-)
Hlaďte kočky, krmte kočky a spěte s kočkami.
Copak kočky... já mám dvě, ovšem dům na venkově. Synáček má dvě kočky v 2+kk v centru Brna. (Plus psa plus morče.)
V září byl na dovolené v Chorvatsku, kde měl pan domácí kocoura, který si ho ovšem víceméně proti jeho vůli adoptoval. Pán ho krmil, ale moc o něj nestál. A synova přítelkyně si prosadila názor, že "koček není nikdy dost" a toho kocoura si z Chorvatska přivezli jako suvenýr.
Stál je nejspíš víc peněz než kdyby si pořídili čistokrevňáka. Ještě v Chorvatsku ho nechali očkovat proti kdečemu, očipovat a vystavit mu zvířecí pas, aby bylo všechno legální a zatím ho drží "v karanténě", kdyby přece jen měl nějakou kočičí nemoc. Ovšem jak to dopadne, když k těm dvěma zabydleným kočkám začnou nutit třetí, to jsem fakt zvědavá.
To jen tak když je řeč o felinofilech.