reklama

LontBent 2025 - květen

Termín: 11.05.2025
Místo: Brno, Konečná čtyřky v Obřanech

Květnová vyjížďka lehokolistů z lontu. Ani leho ani lont nejsou podmínkou :-)
Minulý měsíc jsme vyrazili po "pětce" na jih, tentokrát to vezmeme na sever a zajedeme do Adamova na oběd.
Po obědě volitelně buď návrat, nebo protažení výletu do Blanska.

Datum: 08.05.2025
Autor: Ifča
  • Re: LontBent 2025 - květen

Případné diskuzní příspěvky možno zde nebo v průběžném celoročním vlákně: https://www.nakole.cz/diskuse/31104-lontbent...

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Autor: Ifča
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Měl bych přijet, cítím se zatím zdravě, díky rychlíkům si projedu břeh Svitavy od Olympie.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Autor: Arnošt905
    Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Takže příjezd mám teoreticky 8:14 a podél řek bych měl být u Kauflandu u Cejlu v Zábrdovicích krátce po 9:00. Docela mně překvapilo, že od nádru dolů k řece, pak k soutoku se Svitavou a na točnu v Obřanech je to přes 18km. Jsem docela zvědavý za kolik to v nastupující ranní nedělní zácpě kočárků s rodiči na kolečkových bruslách na cyklostezce dám :-D
      Teoreticky u Kauflu se potkám s LehoLaďou.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Datum: 10.05.2025
      Autor: Arnošt905
      Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: aktivní, sportovně založenou partne

Hledám: aktivní, sportovně založenou partne
17.05.2025
Hledám aktivní, sportovně (pochopitelně) založenou partnerku na kolo (silniční i MTB, ideálně z Prahy do kopců …

Hledám: parťačku i parťáka na kolo, třeba i víc...

Hledám: parťačku i parťáka na kolo, třeba i víc...
14.05.2025
Spolujízda ve dvou Cyklistka 61 let s e-kolem hledá na společné vyjížďky cyklistu i cyklistku z Plzně. Výlety do…

Hledám: Kamarádku nebo partu na kolo

12.05.2025
Hledám kamarádku nebo partu na kolo. Jsem pár měsíců v důchodu a tak mám čas kdy se mi zachce. Jezdím na horském…
Cyklozájezdy | Dokempu.cz | Cyklobazar | Aktivni dovolená
Perfektní funkční oblečení pro vaše sportovní aktivity, od značky Moira.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

155 cyklistů (13 přihlášených)

Pobaltí 2023 - 2. část

...s mírným zpožděním... Z Litvy do Lotyšska Tuto cestu jsem si poprvé ani nepsala žádný deníček, ani nic…
Peggy | 24.04.2025

Norsko 2024 aneb za tučňáky a pižmoni

Dovrefjell Dovrefjell je pohoří v jižním Norsku v krajích Møre a Romsdal, Trøndelag, Innlandet. Na severu je…
šíp | 23.04.2025

Slunce, smích a první letošní kilometry po Vltavské cyklostezce

Začátek dubna nám letos nadělil opravdu krásné počasí - modrá obloha, lehký vánek a příjemných 17 stupňů.…
Mirila | 21.04.2025