reklama

LontBent 2025

Vyjížďky lehokolistů z lontu. Ani leho ani lont nejsou podmínkou. :-)
Zakládám opět nové vlákno pro další rok a doufám, že mi organizační elán vydrží déle než loni. Ovšem vlákno je otevřeno i komukoli jinému s chutí něco vymyslet a vyhlásit.
První letošní vyjížďku bych ráda podnikla tuto neděli (tj. 13.4.). Takže s tím předběžně počítejte; vydrží-li předpověď počasí, vyhlásila bych přesné dispozice zítra či pozítří.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 08.04.2025
Autor: Ifča
  • Re: LontBent 2025

Přeji k úplňkové vyjížďce příjemné počasí.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Autor: Pepíček
    Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • 13.4. nepojedu

Hm, omlouvám se za plánované áčko, jsem všechno kromě zdravý...

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Autor: Arnošt905
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Počasí stále vypadá přijatelně, takže vyjedeme.
    Původně jsem měla s Arnoštem domluvený jiný program, ale když odpadnul, nechám to "na inda". Takže nic originálního, jen tradiční a osvědčený oběd v Židlochovicích. Start v jedenáct od lodě.
    (Pro lepší upoutávku založeno i v akcích.)

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 09.04.2025
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Nějaký odhad, kdy dojedete na ten oběd? Možná bych vyjel naproti, potkal vás někde cestou a jel s vama na oběd.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Datum: 10.04.2025
      Autor: Jirka
      Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Jeje, co já vím? V jedenáct vyrazíme (pokud nebudu mít echo, že máme na někoho čekat, tak akademickou čtvrthodinku držet nebudu)... do půl jedné bychom tam snad měli být.

[ Reagovat ] [ Zpět ]

Ok, tak já nějak mezi 11 a 11:30 zkusím vyjet z Přísnotic a tím pádem bych se s váma měl potkat někde v půli cesty mezi Komárovem a Židlochovicema.

[ Reagovat ] [ Zpět ]

Doufám, že přijedu, těším se! Třeba to stihnu na start, ale jinak na mě nečekejte, když tak bych se připojil po cestě, nebo až na obědě.
    Dnes jsem jel celkem 190 km a nic z toho nešlo odložit. A že přes kopce, to je jasné. Teď se hlavně vyspat.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 12.04.2025
    Autor: Radek

Tak řekla bych, že vyjížďka se vydařila. Jirka, Radek a já na lehokolech, plus tři vzpřímená kola. Ve strachu, abych nejela sama, jsem si zlanařila syna s přítelkyní. Jestli jsem to správně pochopila, třetí účastník přijel stylem, že hledal na netu, zda není v Brně nějaká akce na kolech a my mu vyskočili. Šest lidí je celkem slušný počet.
    V květnu mám jediný volný víkend, a to jedenáctého. Tak s tím můžete předběžně počítat a bude-li počasí, pár dní předem vyhlásím.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 13.04.2025
    Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Já si říkal, kde se vzal ten třetí :-).

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Datum: 14.04.2025
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Parťačka na kolo

včera
Ahoj, hledám parťačku na jarní cyklovyjížďky Praha a okolí, na pohodu, nejde o kilometry, ale o to užít si jízdu.

Hledám: Věřím, že ještě potkám lásku.

25.04.2025
Život je náhoda a musí se mu jít naproti… a tak tu jsem a říkám si, že třeba zrovna tady bude moje druhá polovina…

Hledám: Jsem jaká jsem.

25.04.2025
Já bez závazků, hledám parťáka pro život, který už je na tom také podobně. Pouze vážně, ale s nadhledem a…
Cyklozájezdy | Dokempu.cz | Cyklobazar | Aktivni dovolená
Perfektní funkční oblečení pro vaše sportovní aktivity, od značky Moira.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

368 cyklistů (2 přihlášení)

Pobaltí 2023 - 2. část

...s mírným zpožděním... Z Litvy do Lotyšska Tuto cestu jsem si poprvé ani nepsala žádný deníček, ani nic…
Peggy | 24.04.2025

Norsko 2024 aneb za tučňáky a pižmoni

Dovrefjell Dovrefjell je pohoří v jižním Norsku v krajích Møre a Romsdal, Trøndelag, Innlandet. Na severu je…
šíp | 23.04.2025

Slunce, smích a první letošní kilometry po Vltavské cyklostezce

Začátek dubna nám letos nadělil opravdu krásné počasí - modrá obloha, lehký vánek a příjemných 17 stupňů.…
Mirila | 21.04.2025