Zdravím. Několik let používám motor bbshd a vše v pohodě, až do teď. Motor zničeho nic ztratil výkon. Závada začala cca před týdnem, kdy během jízdy párkrát jakoby ztratil výkon a následně se zase rozjel naplno, ovšem teď už pár dní je opět bez síly. V motoru nic nechrastí ani nic nezkřípá. Při jízdě po rovině je to celkem v pohodě, ale jakmile přijde kopec je slabý jak čajík. Je to jakoby místo 1000w měl teď tak 250w. Tuší někdo co by to mohlo být za problém ? Díkes.
Tenhle motor neznám, ale dost podobné příznaky jsem viděl u Bionxu. Pomohlo vyčištění silových konektorů vatovou tyčinkou namočenou v lihu.
Když už tu máme dotazovací vlákno na problematiku bafangů.
Mám BBS02 a mám převodník 45z. To je podle mně moc, když aku zdechne na dojetí natěžko. Takže jako si dám dopředu osvědčený 38z. Narazil jsem v čajná na adaptér na 104mm. No, dobře, je možné aby se pak ty převodníky jednoduše měnili?
Popř. řešili byste s tímto případně dvojtalíř?
Já to koupil kvůli dvojtácu, ale nakonec jsem pořešil 9kolečkem 12-41, vepředu mám 46z a i na 28" se dá dojet bez baterky, jak jsem si nedávno v Jeseníkách ověřil.
Jak jsem měl včera servisní odpoledne, tak že si prohodím ty převodníky. Vyšroubuju zalepený úchytný šroub ve čtyřhranu a klika nešla ani sem a ani tam. Myslíte prosím Vás, že mám použít nějaký nově koupený stahováček nebo to nechat servisu?
Ostatně na ten nový převosník pak chcu přimontovat k té 38z takový ten ochranný překryt nebo i s novým větším převodníkem.
Přehazování převodníků je nevhodné, musí se sundat i pravá klika a častou výměnou odejde závit na klice (vlastní zkušenost). Existuje i dvojtác na Bafang 42/50, kde by šlo před terénem přehodit na menší převodník ručně, pokud nejde do rámu instalovat přesmykač.Používal jsem ten dvojtác s přesmykačem asi 1-2 roky a pal jsem raději přešel na 2 kola. Jedno na silnici s 46T jednopřevodníkem (BBS02) a nové full-MTB s Bafangem M510-má 38T převodník.Kryt převodníku nepoužívám-špatně se s tím čistí převodník.
Však právě proto jsem koupil ten 4 pacičkový adaptér, jsou i 5-ti pacičkové pro jen kruhy převodníků. A na ten adaptér, že bych přišroubl dva převodníky. Mám ten 4 pacičkový, ale nevím, jestli vzhledem k dostupnosti těch okruží není vhodnější ten 5-ti pacičkový.
A nyní se dívám, že ohledně tohoto jsem koupil blbě. Bo jsou 3 upevňovací průměry 104, 110 a 130mm, kdy na 110mm obrovská nabídka i dvojkotoučů 39/50-53. Na 104 nic takového a na 130mm jedna jediná nabídka a redukce z bafangu na 110mm není, leda si 130mm adaptér převrtám sám, což bych nedělal vlastníma rukama bez stojanové vrtačky :-D
Rozteč mezi převodníkovýma okružíma bych řešil oboustranou montáží na ten adaptér. Při kolizi bych koupil tu redukci nějakou vyhnutou.
Použití adapteru na montáž dvoupřevodníku neřeší základní problém s horší řetězovou linkou. Při použití největšího pastorku kazety a menšího převodníku bude špatná řetězová linka-řetěz se bude moc křížit. Např kazeta Deore 11sp 11-51T a dvojtác vpředu s adapterem 36T/46T).Při zařazení převodu 36/51 téměř nefunkční! Mnohem lepší je použití jenom speciálního jednopřevodníku (Bling ring chainring) s kazetou většího rozsahu nebo speciálního dvoupřevodníku na Bafang 01/02:42-50, nebo 40/48 viz Twin Chainring 40 - 48T Bafang BBS01 BBS02 :https://precialps.com/uk/accessories-bafang...
Pro BBS02 je nejmenší" Bling ring" 40T.
Pro lepší řetězovou linku je možná i úprava kazety-rozebrání vhodné kazety a redukce převodů s posunem největších pastorků o 1-2 polohy.