reklama

Minimalistický nejlevnější dislej BBS

Dobrý den,
Chtěl bych zjistit jaký lze použít nejmenší, nejlevnější a minimalistický displej pro středový BBS1 at už pod značkou Bafang, 8FUN či EVBike...

Zaujal mě tento:

https://www.akumo.cz/panel-led-apache-power...

(v popisu je Panel LED Apache Power 2018, konektor 9 mm
Délka kabelu 250 mm.
Vodotěsný konektor 5pin 9 mm do kabelu EB-BUS.
Komunikační jazyk UART.
Hmotnost 38 g.) Cena 446Kč.

Dle konektorů by měl pasovat ale nevím jestli bude vůbec fungovat místo klasického C965.
Všude jsem narazil jen na velké a nebo drahé od 1600kč až do skoro 3000Kč za displej.
Stačí mi jen ovládačem zapnout motor, přidat či ubrat asistenci a taky zobrazení kapacity baterie. Takové tři základní funkce.
Děkuji.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 13.04.2021
Autor: patan
  • Re: Minimalistický nejlevnější dislej BBS

Mě u C965 hlavně nevyhovovalo zobrazovaní kapacity baterie, kdy na třetím dílku z pěti vypínal motor. Zde to odhaduji stejně. Já jej vyměnil za 500c, který je také malý, ale zobrazuje baterii na 10 dílků a má možnost zobrazit napětí ve Voltech. Takto se daleko lépe odhaduje kapacita. Navíc daleko lépe řídí motor, který začíná vypínat až při tom minimálním napětí (když zhasíná poslední 1-2 dílky).

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 14.04.2021
    Autor: Ladas
    Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Tak o tom 500C taky uvažuji má dohromady ovládání i displej což se mi líbí a navíc nezabírá mnoho místa.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Datum: 19.04.2021
      Autor: patan
      Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

porovnání z e-pohon:

https://www.e-pohon.cz/fotky4744/fotov/_ps...

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 21.04.2021
    Autor: Julek
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Tak cena okolo 100 euro, ale je to asi najmensi displej s moznostou kompletneho nastavenia motora + kopec inich funkcii...
      https://eggrider.com/

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Datum: 21.04.2021
      Autor: marekSk
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Na elektrokole po Olomoucku

01.06.2023
Hledám parťačku přiměřeného věku na vyjížďky elektrokolem po Olomoucku, Litovelské Pomoraví, Tovačov, Prostějovsko…

Hledám: Parťačka na kolo, hory, cestování, poznává

31.05.2023
Ahojky, hledám parťačku, kamarádku na cyklovýlety, cyklozájezdy, poznávaní jak okolí, tak cizích zemí, tůry či…

Hledám: Praha Rumburk

25.05.2023
Je-li počasí, snažím se o víkendu absolvovat cestu z Prahy do Rumburku na silničním kole. Jezdí-li někdo po této…
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

225 cyklistů (7 přihlášených)

Pár dní na Tour de Baltic

Nezbytný úvod Už nevím přesně jak to začalo, ale podle korespondence jsem někdy na začátku roku 2023 zjistil,…
petrp | včera

RUNDREISE 2023: De - BeNeLux - Fr

Oblast, kam bychom se mohli jet letos projet, navrhl manžel. Co tam, to už mi neřekl. Plánování jsem nechala…
Quatsch | 08.06.2023

Bikepacking španělsky 6.část: Z Andalusie přes Extremaduru do Castilla y León

Ronda s ikonickým mostem přes hluboký kaňon, poutnické El Rocío, kde sa naše kola topí v písku, nádherná…
Kristina | 29.05.2023