reklama

Polskem bez cíle

Když se ukázalo, že letos pojedu na dovolenou nejspíš sám dlouho jsem nevěděl kam. Bylo jasné, že všechny původní plány patří do šuplíku, rád bych kdybychom je přeci jen někdy uskutečnili s Petrou společně. Navíc jsem měl jen týden. Nejprve jsem cestu nabídl kamarádovi Jirkovi, ale ani on nemohl,…

[ Celý text ] [ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 16.08.2020
Autor: petrp
  • Re: Polskem bez cíle

Hezký výlet, super čtení a krásné fotky. Díky

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 17.08.2020
    Autor: Aar
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • Re: Polskem bez cíle

Pěkné, velmi pěkné!
    Jenže - tím popisem teď vím, jaké to tam je a už tam vlastně ani jezdit nemusím.
    ... ta zatracená lenost mě zase přemohla. Ona nikdy nedovolí, abych někam vyrazil ...
    8-(

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 18.08.2020
    Autor: AV
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Na elektrokole po Olomoucku

dnes
Hledám parťačku přiměřeného věku na vyjížďky elektrokolem po Olomoucku, Litovelské Pomoraví, Tovačov, Prostějovsko…

Hledám: Parťačka na kolo, hory, cestování, poznává

včera
Ahojky, hledám parťačku, kamarádku na cyklovýlety, cyklozájezdy, poznávaní jak okolí, tak cizích zemí, tůry či…

Hledám: Praha Rumburk

25.05.2023
Je-li počasí, snažím se o víkendu absolvovat cestu z Prahy do Rumburku na silničním kole. Jezdí-li někdo po této…
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

243 cyklistů (18 přihlášených)

Bikepacking španělsky 6.část: Z Andalusie přes Extremaduru do Castilla y León

Ronda s ikonickým mostem přes hluboký kaňon, poutnické El Rocío, kde sa naše kola topí v písku, nádherná…
Kristina | 29.05.2023

Stezka středozemím

Inspirací pro letošní trasu byly knížky Jana Hocka o dálkových trasách v ČR (na internetu www.viaczechia.cz).…
Aar | 19.05.2023

Norsko 2022 – S děravou botou Hardangerviddou

Náhorní plošina Hardangervidda není pouze norská, nýbrž s největší určitostí i evropská nejrozsáhlejší horská…
šíp | 30.03.2023