reklama

Kabeláž

Ahoj.

Mám na lehotříkolce motor MAX1 MX-2, 250W. Sada jak je dodávaná s tím samozřejmě nepočítá a tak se ptám, jestli někdo víte, kde by se dala sehnat prodlužovací kabeláž. Jedná se o kabel rychlostního snímače a manuálního dálkového ovládání.
Konektory jsou: https://www.ecplaza.net/products/signal...
Bohužel asi Googlím špatně, takový káblík jsem nevygooglil.
Baterii zatím nouzově vozím mezi rameny přední nápravy, snímač rychlosti proti klice s magnetem. Baterie později přijde pod/za sedlo na nosič a budu potřebovat prodloužit kabel napájení s koncovkami XT-60. Dálkový ovladač na řídítkách zatím není.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 16.12.2019
Autor: Jimi
  • Re: Kabeláž

Kolik žil a jak uspořádaných? A hledáš hotové řešení, nebo materiál k bastlení?
    Pro nepohyblivé instalace na rámu a jestli nepotřebuješ nějaký speciál koaxiál nebo kroucené dvojlinky, zajdi do normálního elektra.
    Pro pohyblivé věci na řidítkách můžu z domácích zásob nabídnout super odolné průmyslové kablíky s PUR izolací, ale ty mám jenom tří nebo čtyřžilové.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 17.12.2019
    Autor: NightRider
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

No, raději bych hotové řešení (něco jako vyberte si 40, 60, 80, 100cm) :), neboť o elektrice vím jen to, že kope. :) Pokud by byl jen materiál, tak bych ho musel dát někomu, kdo by mi to vyrobil. :) Ten kabel má 5 pinů, jestli jsou všechny živé nevím.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Tongsheng TSDZ2 Mid Drive Motor Speed Sensor Extension Cable 110cm
    https://www.aliexpress.com/item/4000191079340.html

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Autor: ondrap
    Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

ten má sice 6 PINů, ale zkusím se tam porozhlédnout, díky.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Datum: 18.12.2019

ani hovno

[ Reagovat ] [ Zpět ]

Motor "MAX1 MX-2" bude ve skutečnosti zřejmě Tongsheng TSDZ2, tak hledej kabely k tomuto motoru. Co se týče konektoru k senzoru otáček, tak je u TSDZ2 skutečně 6ti pinový.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
        Autor: ondrap

No právě a já mám 5pin - bez toho prostředního. Nevím, jestli je to tak jednoduché, že kdybych odstranil centrální kolíček bylo by to pro mne použitelné...

[ Reagovat ] [ Zpět ]

Najjednoduchšie je prestrihnúť kábel a naletovať tam vhodný kus s dostatočným počtom žíl... Tým sa pôvodný kábel predĺži a nie je potrebné zháňať nezohnateľné veci... Jednoduché a lacné riešenie.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Autor: Lubo990
    Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Nakonec asi nic jiného nezbude i když tím přijdu o záruku a navíc to budu muset někomu svěřit. :)

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Datum: 19.12.2019
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Na elektrokole po Olomoucku

01.06.2023
Hledám parťačku přiměřeného věku na vyjížďky elektrokolem po Olomoucku, Litovelské Pomoraví, Tovačov, Prostějovsko…

Hledám: Parťačka na kolo, hory, cestování, poznává

31.05.2023
Ahojky, hledám parťačku, kamarádku na cyklovýlety, cyklozájezdy, poznávaní jak okolí, tak cizích zemí, tůry či…

Hledám: Praha Rumburk

25.05.2023
Je-li počasí, snažím se o víkendu absolvovat cestu z Prahy do Rumburku na silničním kole. Jezdí-li někdo po této…
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

206 cyklistů (14 přihlášených)

Pár dní na Tour de Baltic

Nezbytný úvod Už nevím přesně jak to začalo, ale podle korespondence jsem někdy na začátku roku 2023 zjistil,…
petrp | dnes

RUNDREISE 2023: De - BeNeLux - Fr

Oblast, kam bychom se mohli jet letos projet, navrhl manžel. Co tam, to už mi neřekl. Plánování jsem nechala…
Quatsch | včera

Bikepacking španělsky 6.část: Z Andalusie přes Extremaduru do Castilla y León

Ronda s ikonickým mostem přes hluboký kaňon, poutnické El Rocío, kde sa naše kola topí v písku, nádherná…
Kristina | 29.05.2023