Je v poriadku konektor medzi motorom a batériou? Tam by mohol byť problém...
-1
Zkoušel jsem konektor párkrát rozpojit a zapojit. Závada stále přetrvává. Není možno konektory nijak proměřit, protože konektory jsou zalité v plastu.
0
Aký je to motor? Stredový, alebo nábojový?
-1
Pred reklamaci zkuste udelat tu samou jizdu do prudkeho kopce s plno nabitou baterkou.
Pokud problem zustane - jiste reklamovat cele kolo, pravdepodobne nejaky problem s draty.
Pokud problem jiz nebude - tak staci reklamovat jen baterku, ktera nedrzi proud potrebny pro jizdu do kopce.
0
Kolo je vzaruce,ale mám obavu jak budu vysvětlovat že to dělá jen v kopci nebo při větší zátěži. Mám obavu z toho, že se na kole projedou a po měsíci mi hodně vrátí s tím , že se závada neprojevila.
0
zjistěte kolik amp davá ta vaše baterka max po jakou dobu zjistíte nejspíš u prodejce nebo na netu.
0
Pred reklamaci zkuste udelat tu samou jizdu do prudkeho kopce s plně nabitou baterkou jak píše kolega.Ale muže se stát že vaše baterka neumí dodat potřebné množství energie protože to neumožnuje zvládá třeba jen 15amp a vy byste potřeboval 20amp a víc.Baterka není špatná jen není vhodná pro takovou zátěž i tak to muže být a nebo bude problém jinde tak reklamujte.
0
Nedávno se tady diskutovalo, že motor 250W v zadním kole není do prudkých kopců vhodný, pokud cyklista vydatně nepomáhá. Pro méně trénovaného cyklistu je zřejmě vhodnější středový pohon, který ulehčí motoru díky nastavení lehčího převodu a pomůže udržet vyšší otáčky motoru a tím jeho efektivnější chod. Možná popisované chování tedy není chyba, ale projev nedostatečného výkonu motoru pro danou situaci.
-1
Domnívám se, že opravdu kolo nebude konstruované pro tuto zátěž. Zaráží mě ale , že když bylo kolo úplně nové tak se žádné cukání neprojevovalo ve stejném kopci.
A taky se domnívám, že v kole bude nějaká tepelná ochrana, protože jak začne kolo vynechávat a já zastavím nebo na displeji nastavím 0 asi na minutu, tak potom kolo zase normálně jede. Bohužel asi tak 100 metrů a opět začne vynechávání.
0
Zaráží mě ale , že když bylo kolo úplně nové tak se žádné cukání neprojevovalo ve stejném kopci.
Tak to je k zamyšlení proč až ted a před tím nic.
0
A napadlo ma ešte, prejavil sa tento problém náhle, alebo to začalo robiť postupne a zhoršuje sa to?
0
Môže to byť batéria, ako starne zhoršujú sa jej parametre a už nemusí zvládať to čo predtým. Je známe že batérie sú na hotových ebajkoch dosť slabo dimenzované. Kým je to nové ide to ešte ako-tak, ale ako to začne degradovať začnú problémy. Počas prestávky sa batéria trochu zregeneruje, ale v záťaži po chvíli začne zase kapať... Aj to je možný scenár. Ak by to bolo teplotou tak by sa to prejavovalo asi od nova.
0
Ale toto je motor 350W , a to je sakra rozdíl v jízdě do kopce oproti klasické 250W.
0
Nemůže být na vině špatná kabeláž, že ampéry neprotečou jak by měly ? Kolega na začátku píše, že kabel fajruje.
-1
Podle mě bude příčinou skutečně přetížení motoru. Tomu nasvědčuje, že když si motor, resp. baterie "odpočine", zas kolo chvíli jede. Pokud by byl špatný kontakt v kabeláži, tak by to blblo nezávisle. A proč kolo dřív jezdilo lépe? Možná bylo chladno, tj. motor se tolik nepřehříval, baterie byla méně opotřebovaná atp.
-1