Pardubice směle konkurují německým městům a v některých ohledech je dokonce překonají. Tuto skutečnost odhalil rozsáhlý průzkum dopravního chování, který dal Pardubičanům jedinečnou možnost porovnat se s našimi severními sousedy.
Přiznám se, že mě nijak nepřekvapilo, že v Pardubicích se hodně jezdí na kole i chodí pěšky.
Trochu mě v závěrech průzkumu překvapilo, že (cituji):
"•Obyvatelé Pardubic v průměru vykonají každý den 2,5 cesty
•Největší podíl cest je z práce a do práce (29 %), následováno nákupy (25 %) a cestami za zábavou (24 %)"
Nějak nevím, jak to mám interpretovat a k čemu to vztáhnout.
A poprvé jsem zaslechla termín „koalice zdravé dopravy“
0
To bude nějaký noví mindfuckový termín, za chvíli to bude všude a děti se to budou učit povinně v environmentální výchově.
Zaujalo mne, že ta "koalice zdravé dopravy" z nějakého důvodu a bez dalšího vysvětlování zahrnuje veřejnou dopravu (zřejmě hromadnou i individuální). Přitom například veřejnou hromadnou dopravu nelze označit za zdravou snad z žádného myslitelného hlediska.
Naopak z nějakého důvodu nezahrnuje v Pardubicích tolik oblíbenou individuální vodní bezmotorovou dopravu nebo například spolujízdu.
-1
Obecně místa, kde je MHD slabší jsou potvrzeně nejlepšími místy pro cyklopřepravu a její rozvoj.
Stačí se kouknout na cyklopříkladná města a většinově zjistíš, že auta tam , v rámci místního přepracvního výkonu, jezdí srovnatelně nebo víc než v Praze a cyklistika tam pouze supluje MHD.
0
tohle se mi líbí
"Podle měst tak pomohou jiným motoristům, kteří nutně potřebují jet autem ."
Prostě je potřeba uvolnit místo pro ty zámožnější co rádi jezdí autem.
0
To se jim to jezdí po těch rovinách :-)
0
Kdyz si rikas Highlander, nemas narok fnukat. :-)
0
já vím :-)
0
Bože, to je zas laciný propagandistický blábol - vybrat si u nás asi nejkompaktnější město, navíc v úplné rovině, kde nejvzdálenější body jsou do pěti kiláků od sebe.
A srovnávat to s Drážďanama, kde nejuzší místo je o polovinu širší, než celé Pardubice, o délce nemluvě. A Lipsko je na tom podobně, jenže dokulata.
Mimochodem, u nás po vesnici jezdí na kole snad úplně všichni. Nevyplatilo by se ani startovat.
-2
A já jsem zase naopak rád, že se o tom píše. Naplní se tím totiž eurohujerská kvóta "n článků o podpoře cyklodopravy" v podstatě nekonfliktním a kupodivu i docela pravdivým vyprávěním, protože Pardubice jsou opravdu pro kolečko ideální a kolečko tam má i značnou tradici. Takže furt lepší publikovat tohle, než nějaké konfliktní aktivistické články o městech, pro cyklo podstatě méně vhodných (např. Praha), jen proto aby aby si měli filleři na čem pást své masare.
0