reklama

Na kole všemi státy bývalé Jugoslávie část 2 – Bosna, Č.Hora, Al

Bosna a Hercegovina

Do Bosny vjíždíme kousek za Metkovičem. Je takové to krásné letní ráno: sluníčko svítí, nebe jako vymetené; předzvěst toho, že zamračené a deštivé počasí z předchozích dní je u konce, pomalu ustávají také všechny kašle a bolesti v krku. Že bychom si po skoro 14 dnech začali…

[ Celý text ] [ Zpět ]
Datum: 02.05.2013
Autor: Peggy
  • Re: Na kole všemi státy bývalé Jugoslávie část 2 – Bosna, Č.Hora

čtlo se to opět velmi dobře a už se těším na maďary :-)

[ Zpět ]
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Krásné počtení, díky :o)))

[ Zpět ]
    Autor: radka
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

To já děkuji :-)
    Že to někdo čte až do konce ... tedy, co to povídám, konec to ještě není ...

[ Zpět ]
    Autor: Peggy
    Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

S chutí jsem si to přečetl. Je to cestování z úplně jiné kategorie než bych si troufl já, takže se tak díky čtení mohu alespoň v duchu zúčastnit takového podniku.

[ Zpět ]
    Autor: petrp

Přesně tak. A hlavně je to cestování do krajů, které jsou sice krásné, ale já bych se tam na kole nevydala.
      Nějak na to nemám tu správnou dobrodružnou povahu :o)))

[ Zpět ]
      Datum: 03.05.2013
      Autor: radka

Opět paráda, příjemné čtení, pěkný příběh. Vaše cesta je dobrou inspirací.

[ Zpět ]
    Autor: pavelv

Super, jste skvělí. Díky :-))

[ Zpět ]
    Datum: 04.05.2013
    Autor: básník
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Na elektrokole po Olomoucku

01.06.2023
Hledám parťačku přiměřeného věku na vyjížďky elektrokolem po Olomoucku, Litovelské Pomoraví, Tovačov, Prostějovsko…

Hledám: Parťačka na kolo, hory, cestování, poznává

31.05.2023
Ahojky, hledám parťačku, kamarádku na cyklovýlety, cyklozájezdy, poznávaní jak okolí, tak cizích zemí, tůry či…

Hledám: Praha Rumburk

25.05.2023
Je-li počasí, snažím se o víkendu absolvovat cestu z Prahy do Rumburku na silničním kole. Jezdí-li někdo po této…
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

168 cyklistů (3 přihlášení)

Pár dní na Tour de Baltic

Nezbytný úvod Už nevím přesně jak to začalo, ale podle korespondence jsem někdy na začátku roku 2023 zjistil,…
petrp | 09.06.2023

RUNDREISE 2023: De - BeNeLux - Fr

Oblast, kam bychom se mohli jet letos projet, navrhl manžel. Co tam, to už mi neřekl. Plánování jsem nechala…
Quatsch | 08.06.2023

Bikepacking španělsky 6.část: Z Andalusie přes Extremaduru do Castilla y León

Ronda s ikonickým mostem přes hluboký kaňon, poutnické El Rocío, kde sa naše kola topí v písku, nádherná…
Kristina | 29.05.2023