Potkali jsme v lese rodinku s dítětem na odrážedle, které se nám zalíbilo. Pamatuji si jen nápis na rámu Rennrad, ale v žádném cykloobchodě jej neznají. Dle zahraničních portálů k němu lze přimontovat i pedály. Máte někdo zkušenost s tímto odrážedlem?
Odrazedla 18" mame v rodine dve a mohu je jen doporucit.
Blog o nich jsem psal zde:
http://www.nakole.cz/blogy/martis/268-jsou...
Tehdy jeste nebylo mozno je koupit v Cechach, protoze chybel oficielni dovozce,takze ja je kupoval v DE. Cenove jsou vyse nez bezna odrazedla,ale vezme-li clovek v potaz,ze jde o velmi kvalitni odrazedlo a kolo v jednom, je cena naopak velmi nizka.
Nyni uz dle mych informaci existuje i oficielni zastoupeni v Cechach:
www,treninkove-balancni-kolo.cz
Celkem použitelná varianta je z klasického kolečka odmontovat kliky a střed s řetězem. Používat to jako odrážedlo a až přijde čas zase to smontovat a používat jako kolo. S většími dětmi jsem ani nevyšroubovával střed, ale uřezal tenisáky a udělal z nich kryty a to bylo vše.
Z osobní zkušenosti doporučuji koupit zvlášť odrážedlo a pak kolo. Kluk teď jezdí na obojím, na pěší výlety je výhodné odrážedlo, protože je lehké a kdykoliv s může vzít do ruky, tam kde s ním nejde jet. Na kole zase jezdí pouze po asfaltkách a ještě ho to tolik nebaví. Neustále to předělávat z jednoho na druhé by mě nebavilo.