reklama
Země: Dánsko Dánsko

Na kole po Dansku

Ahoj, neabsolvoval jste nekdo cestovani na kole po Dansku? Stoji to za to? Pripadne na jak dlouho? Tak trochu tu (zatim teoreticky) filozofuju, kam vypadnout od pocitace...

Predem dik

[ Zpět ]
Datum: 10.03.2011
Autor: E-Ryc
  • Re: Na kole po Dansku

Nás Dánsko příliš nenadchlo. Hlavně to počasí. 10x za den déš a místní se tvářili, že je to normální :) Kvůli počasí jsme museli zkrátit trasu na polovinu. Takže čas se dost těžko odhaduje. Mnohem víc nás nadchlo Skotsko, Holansko a Albánie. http://www.putovani.net/index.php?tab=2&...

[ Zpět ]
    Datum: 10.03.2011
    Autor: Jane
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • Re: Na kole po Dansku

Z Dánska mám projetý ostrov Bornholm v Baltském moři. Taková pohodová klidná cyklistika, moc se mi tam líbilo.
    Nějaké fotky a odkaz na blog o cestování na Bornholmu najdeš na mých stránkách.

[ Zpět ]
    Datum: 25.03.2011
    Autor: MarekD
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Do vaší knihovny

Kolem světa na kole

Françoise a Claude Hervéovi
Čtrnáctiletá odysea v sedlech bicyklů aneb ani narození dcery nepřerušilo cestu.
Delší dobu vyprodaná kniha, která zaznamenala díky sympatickým Francouzům velký úspěch, se dočkala druhého vydání. Je rozšířené, má …
279 Kč
Seznamka

Hledám: Cyklistku na Kudy chodil Karel IV

včera
Přidá se nějaká cyklistka na letošní ročník akce Kudy chodil Karel IV na jednu z cyklotras se startem v Radotíně?…

Hledám: Na kole z Prahy

včera
Ahoj, našla by se tu aktivní cykloparťačka pro jarní cyklistiku z Prahy směrem ven? na pohodu

Hledám: Přejezd býv. Československa červen 2023

09.03.2023
Ahoj, přejezd z Aše do Čierne n.Tisou, jsme už dvojka, ideálně když se přidá další pár. Na těžko s plnou bagáží.…
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

209 cyklistů (8 přihlášených)

Bikepacking španělsky 5.část: Andalusie – Přes Sierru Nevadu do Granady

Z pouště se přesouváme ke stoupákům Sierry Nevady. Čeká nás nejvýše položená cyklostezka Evropy bez…
Kristina | 02.01.2023

Jak jsem jel okolo Čech

Závod Okolo republiky je další z cyklistických ultra-šíleností, do které jsem se po letošním Toulání pustil.…
JohnyB | 23.10.2022

Bikepacking španělsky 4.část: Andalusie – z pouště Gorafe na pláž v Cabo de Gata

Bláto z lesa vymění naše kola za písek z pouště Gorafe a pobřeží v Cabo de Gata. Část čtvrtá. Vyrážíme z…
Kristina | 07.09.2022