reklama

Test Giant ROAM XR3

Giant pro novou sezonu zcela přestavěl svoji nabídku krosových kol. Nově je rozdělena do dvou linií, nazvaných ROAM a ROAM XR. My měli možnost otestovat nejnižší model vyšší řady XR, pod značkou ROAM XR 3.

Datum: 09.12.2009
Autor: Redakce
  • Re: Test Giant ROAM XR3

kolu v dané cenové relaci by spíš slušela pevná vidlice, hmotnost kola by šla minimálně o kilo dolů a člověk by se nemusel otravovat s problematickou obsluhou odpružené, cena by taky mohla jít dolů nejmíň o litránek, kolo na takových gumách stejně do náročnějšího terénu není

[ Zpět ]
    Datum: 09.12.2009
    Autor: vladaza
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Přesně,jen bych k té pevné vidli narval co nejobjemnější plášť co pobere a to samé vzadu. No a co by labužník, vyměnil bych sedlo a to za nějakého napérovaného Brookse. :-)

[ Zpět ]
      Datum: 11.12.2009
      Autor: Juras
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

zadní vidle /podle fotky/ moc objemnější plášť asi nepobere, ale rozměr 40-622 /Marathon Cross třeba/ by se vejít mohl /je to můj oblíbenec, tak si neodpustím udělat mu trošku reklamy :-)/

[ Zpět ]
        Datum: 11.12.2009
        Autor: vladaza
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Na elektrokole po Olomoucku

01.06.2023
Hledám parťačku přiměřeného věku na vyjížďky elektrokolem po Olomoucku, Litovelské Pomoraví, Tovačov, Prostějovsko…

Hledám: Parťačka na kolo, hory, cestování, poznává

31.05.2023
Ahojky, hledám parťačku, kamarádku na cyklovýlety, cyklozájezdy, poznávaní jak okolí, tak cizích zemí, tůry či…

Hledám: Praha Rumburk

25.05.2023
Je-li počasí, snažím se o víkendu absolvovat cestu z Prahy do Rumburku na silničním kole. Jezdí-li někdo po této…
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

238 cyklistů (11 přihlášených)

Pár dní na Tour de Baltic

Nezbytný úvod Už nevím přesně jak to začalo, ale podle korespondence jsem někdy na začátku roku 2023 zjistil,…
petrp | dnes

RUNDREISE 2023: De - BeNeLux - Fr

Oblast, kam bychom se mohli jet letos projet, navrhl manžel. Co tam, to už mi neřekl. Plánování jsem nechala…
Quatsch | včera

Bikepacking španělsky 6.část: Z Andalusie přes Extremaduru do Castilla y León

Ronda s ikonickým mostem přes hluboký kaňon, poutnické El Rocío, kde sa naše kola topí v písku, nádherná…
Kristina | 29.05.2023