reklama

twister

nevite jake je twister kolo

[ Zpět ]
Datum: 17.07.2005
Autor: Neregistrovaný uživatel (mac)
  • Re: twister

Na mě působí důvěryhodným dojmem (http://www.twister-bike.com/), ale neznám je. Máš-li někde ve svém okolí specializovanou cyklistickou prodejnu, která je má v sortimentu, tak bych se ničeho nebál. Solidních značek je dost a jejich kola se v kvalitě příliš neodlišují. :')

[ Zpět ]
    Datum: 17.07.2005
    Autor: Neregistrovaný uživatel (Joe)
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: twister

Ahoj, koupil jsem Twistera (XC disc) asi pred mesicem. Najel jsem na nem zatim jen kolem 150 km, coz na hodnoceni neni, ale vubec si nestezuju uz proto, ze byl ve sleve ze 23 na 15 tis.
      Bubas

[ Zpět ]
      Datum: 15.08.2005
      Autor: Neregistrovaný uživatel (Bubas)
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Parťák na cyklo Jsi tu??

01.04.2026
Hledám parťáka na cyklodovolenou --- letos zlínský kraj--- jedu v srpnu první týden. Napiš máš li zájem. Více…

Hledám: kamaráda

01.04.2026
Kamaráda na kolo 50-60letého z Bystřice pod Hostýnem

Hledám: relax pohoda

29.03.2026
Zdravím chtěl by jsem najít skupinu lidi co jezdí na kole ..Bydlím v Hradci kralové nemám s kym by jsem jezdil po…
Cyklozájezdy | Dokempu.cz | Cyklobazar | Aktivni dovolená
Perfektní funkční oblečení pro vaše sportovní aktivity, od značky Moira.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

179 cyklistů (1 přihlášený)

Cyklodovolená 2025 – kratičký okruh Balkánem – 2. část

Ze Srbska do Černé Hory aneb když v ráji pršelo... 3. denAmbivalentní pocit je, když se vaše tchyně vybourá…
Peggy | 30.03.2026

Cyklodovolená 2025 – kratičký okruh Balkánem – 1. část

1. část Srbsko – Zlatibor Naše druhá rodinná letní cesta v omezené sestavě - jen ve třech. Ani letos Víťa (18…
Peggy | 25.03.2026

Baťův kanál

Tak a teď už budu jezdit jenom roviny. To jsem si řekl v době, kdy se starší syn nastěhoval do svého nového,…
Stanley58 | 16.02.2026