reklama

Novodobé chřipky způsobené očkováním????

Nechte se naočkovat na chřipku a noste ji v sobě zmutovanou pro své přátele a blízké aneb jak vymlátit svět čistě biologicky. Brzy přijde bobří chřipka a pak ta nejhorší myší a krysí.. /pozn. autora

Byla španělská chřipka v roce 1918 způsobena očkováním?

Chřipka vás nezabije

28. 12. 2005. Skutečnost je taková, že „chřipka“ nezabíjí. „Ale no tak!,“ řeknou mnozí kritici „byla epidemie španělské chřipky v roce 1918, jen spoustou povyku pro nic? Neumřel na ni snad prakticky každý v pradědečkově rodině (samozřejmě s výjimkou jeho samotného)?“

Pravda je jiná. Příčiny proč „španělská chřipka“ (má špatný název kvůli nesprávnému předpokladu, že začala ve Španělsku - více o tom dále) zabila tolik lidí byly dvě, a obě jsou velmi, velmi prosté – tato chřipka šla v patách dvěma novým léčebným přístupům: používání aspirinu a „chřipkového séra“.

Důkladný mnohaletý výzkum zdravotnických odborníků odhalil, že skutečné „epicentrum“ chřipkové pandemie z roku 1918 bylo v kansaské pevnosti Riley (specificky šlo o Camp Funston, kde byli vojáci držení v karanténě). Na tuto vojenskou základnu byli po první světové válce přiváděni vojáci ze služby ve Španělsku a dalších lokalit, kteří byli před propuštěním do civilu povinně podrobeni novému očkování. (Španělsko, které bylo za války relativně neutrální, si skutečně nemusí dělat výčitky svědomí, ale prohlášení, že bylo zdrojem této epidemie, je přesto důvodem úplného nepochopení skutečných příčin „španělské chřipky“.)

Zmíněné očkování bylo novinkou: zatímco předchozí verze „chřipky“ chodily dům od domu a dělaly prostě své, byla poprvé v historii „vyvinuta vakcína“ slibující zabránit šíření viru.

Vzali si „vakcínu“ domů

Domů propuštění chlapci si sebou odnášeli viry, jimiž byli naočkovaní, a takto přinesli životaschopnou (a pravděpodobně již zmutovanou) verzi viru jako dárek přátelům a rodinám. Lidé, kteří pocítili příznaky nemoci pak navíc běželi k lékaři a dostali stejnou vakcínu v naději, že nebudou další.

Byli.

Záznamy ve skutečnosti vykazují, že „epidemii“ přežili zejména lidé, kteří očkování nedostali (chudí, kteří si to nemohli dovolit a ti rozumnější, kteří očkování odmítli, když už bylo jako „nezbytné“ poskytováno v podstatě zadarmo).

Nepříliš dobré využití Aspirinu

Současně s očkováním přišel objev kyseliny salicylové (aspirinu). Tento rychle všeobecně dostupný produkt byl doporučován lékaři ke kontrole horečky, která chřipku provázela. Když ho lidé brali, teplota, bolesti a potíže ustupovaly, ale nakonec přesto zemřeli. Proč?

Je přirozené, že na každý chřipkový vir ihned zaútočí vlastní obrana těla. „Protiútok“ se vyznačuje vysokou horečkou, která je znamením, že tělo dělá přesně to, co se od něj očekává poté, když ho napadne nějaký germ. Aspirin ale uklidňoval, lidé si nedělali těžkou hlavu, a obyčejně napomohl tomu aby se virus mohl vyvinout do nejagresivnějšího stádia.

Lidé beroucí aspirin cítili, že horečky klesly a bolesti a pocit únavy se zmírnily, takže nadále chodili do zaměstnání, čímž rozšiřovali virus, současně oslabovali svůj organizmus prací (tehdy většinou namáhavější než dnes) a otevírali se dalším oportunistickým infekcím, které je nakonec zabíjely po stovkách.

Je jasné, že současná medicína bude ječet až do nebe, že oba tyto faktory - očkování a aspirin - nebyly příčinou toho, že za celosvětového vzplanutí španělské chřipky zemřely milióny lidí. Smutná skutečnost je však taková a veškerý výzkum v tomto směru ukazuje přesně k těmto příčinám odůvodňujícím, proč se chřipka

A) rozšířila tak divoce a

B) stala tak letální.

Lidé neměli ani ponětí o tom, co si sami nadrobili.

Co je chřipka?

„Chřipka“ je virová infekce s relativně krátkým průběhem, během nějž svým obětem působí potíže ve formě několika nepříliš významných efektů (zimnice, vysoké horečky, únava a bolesti kloubů a hlavy, bolesti v krku a mukózní záněty). Tyto běžné „chřipkové“ stavy sice mohou zapříčinit, že se někdo „cítí jako na umření“, ale samotný chřipkový virus zpravidla člověka ani zvíře nezabije.

Co nás zabíjí jsou průvodní jevy pramenící z těchto stavů poté, jestliže o sebe náležitě nepečujeme, když onemocníme chřipkovým virem. Jedná se v první řadě o bakteriální infekce (a někdy plísňová či onemocnění jinými viry, a také o onemocnění z napadení cizopasníky), které u člověka trpícího chřipkou propuknou v důsledku snížené imunity.

Takovou druhotnou infekcí je obyčejně zápal plic anebo řada gastrointestinálních problémů (vyvolaných parazity) provázených průjmy, které po nástupu dehydratace mohou být fatální.

Když zvířata dostanou chřipku a zemřou, pokud vůbec zemřou, je to obvykle kvůli napadení cizopasníky nebo kvůli plicní infekci. Když lidé dostanou chřipku lidé, pokud vůbec zemřou je to obvykle na zápal plic nebo v důsledku dehydratace průjmem.

Zdravotničtí profesionálové ovšem lidská „úmrtí na chřipku“ rádi přisuzují samotné chřipce, a ne oportunistickým sekundárním infekcím. Ono totiý přesně zjistit, která bakterie nebo parazit zasadil osudný úder, dá spoustu práce. Jinak řečeno, je to pro ně snazší papírování…

Článek vyšel na několika serverech, jmenuji zdravi.doktorka.cz, referaty-seminarky.cz, moje.dama.cz, www.revprirody.cz a www.romanoproks.com.

Zdá se, že český překlad pořídil gewo, vydavatel magazínu WM, a že článek poprvé vyšel na www.mwm.cz. Anglický originál vyšel 20. října 2005 a najdete jej zde: www.rumormillnews.com.

S tím aspirinem by to mohla být pravda. Skutečně se ví, že horečka je obranný mechanismus organismu a podle moderní medicíny by se neměla tlumit (tedy pokud se neblíží 42°C :-)). Aspirin horečku srazí, čímž potlačí přirozenou obranu těla a bacily potom mají rej.

Ale očkování proti španělské chřipce v té době? To by byla bomba, kdyby to byla pravda. Ale je?

Nějak se mi ta zpráva nezdá. Pokusil jsem se vygooglovat více informací. Zdroje, které Google našel, si protiřečí doslova o 180 stupňů. Po zadání hesel spanish flu vaccine mi jako první vyskočila zpráva AFP z dneška, kde se doslova uvádí: Influenza vaccines were not available in the deadliest flu pandemic on record in 1918, when Spanish flu killed an estimated 50 million people. (Vakcína proti chřipce neexistovala při nejsmrtelnější pandemii v záznamech, ke které došlo v roce 1918. Tehdy zabila španělská chřipka asi 50 milionů lidí.)

Hned o několik řádků níže jsem našel článek The 1918 Influenza Pandemic, Vaccines and Flu Shots, kde se naopak tvrdí to, co ve výše uvedeném článku a za ním článek THE SPANISH INFLUENZA EPIDEMIC OF 1918 WAS CAUSED BY VACCINATIONS laděný stejně. Nicméně články nezmiňující nějaké očkování v letech 1918/19 převažují.

Wikipedia pod heslem spanish flu popisuje celkem podrobně průběh pandemie, ale ani slovem nezmiňuje aspirin, ani jakékoliv očkování. Schválně jsem si klikl na historii změn u toho hesla. První, co mě upoutalo, byl velký počet zásahů a změn v posledních měsících. Přibližně to koreluje s mediálním zájmem o prasečí chřipku. Klikl jsem si na jednu z prvních verzí toho hesla z dubna 2003. Tehdy se ještě o prasečí ani ptačí chřipce moc nemluvilo. Nic. Ani slovo o očkování. Takže zmínka o očkování tam zřejmě nebyla od začátku.

Další hledání pokračovalo heslem Vaccination. Podle Wikipedia se první očkování proti neštovicím objevilo v Číně nebo Indii už kolem roku 200 př.n.l. A pak se táhlo staletími až k dnešku. Lékaři starověku a středověku nerozuměli přesně mechanismu očkování, ale zdálo se, že to funguje. Slovo vaccination – očkování bylo poprvé použito nějakým Edwardem Jennerem v roce 1796. V 19. století pak Louis Pasteur svou pionýrskou prací o mikrobiologii pomohl naformulovat koncept očkování.

Takže není pochyb o tom, že mechanismus očkování byl v době španělské chřipky poměrně dobře znám a teoreticky by takové očkování proběhnout mohlo. Ale proběhlo doopravdy? A jak je to s tím aspirinem? Hrál tehdy nějakou roli? Dávali to nemocným?

Netroufám si říct, jak to vlastně bylo. Tenhle článek otevírá diskuzi. Chtěl bych se dopátrat dna této zprávy. Přiznávám, že jsem příliš dlouho nepátral. Moje skromná rešerše je popsána výše. Možná někdo z vás bude vědět o kvalitních zdrojích k tomuto tématu.

Je to jen PR zpráva z tábora odpůrců očkování, nebo k očkování tehdy v letech 1918/19 skutečně došlo? Kde je pravda?

Nerad bych, aby se diskuze zvrhla na přestřelku mezi fanatickými odpůrci očkování a zbytkem světa. Jen fakta, prosím.

e hodno pozornosti, že pokles nakažených prasečí chřipkou byl zaznamenán, aniž by došlo k očkování.
Velký propad v počtu nakažených prasečí chřipkou

Minulý týden v Anglii zaznamenali 30 tisíc nových nakažení. Týden předtím to bylo 110 tisíc. Ve Skotsku bylo 1050 nakažených, týden předtím 1500.

Úřad pro ochranu zdraví sdělil, že nejsou indikace, že by virus mutoval do nebezpečnějších forem, nebo že by se u něj objevila resistence proti lékům.

V Anglii a Skotsku celkem na tuto nemoc zemřelo 40 lidí.

Rovněž Wales hlásí pokles nakažených. S příznaky chřipky bylo zaznamenáno 2670 nových případů, týden před tím to bylo 4410.
Počet nakažených prasečí chřipkou klesl o 80 tisíc

Irsko hlásí, že počet onemocnění se stabilizoval.

Počet nahlášených onemocnění prasečí chřipkou minulý týden klesl o 100.

(Role slunce, které stimuluje produkci vitamínu D a s tím spojený nižší počet nemocných, což je v tomto ročním období typické.)
Jak velké je nebezpečí? Patrně jen hádají

Před měsícem odhadovaly oficiální vládní zdroje, že koncem srpna každý den onemocní prasečí chřipkou 100 tisíc lidí. Včera zveřejnili statistiky ukazující, že počet nakažených je za vrcholem. Za celý týden onemocnělo pouze 30 tisíc lidí. Jak se mohli tak splést?

Novinárka vzniesla obvinenia proti Svetovej zdravotníckej organizácii a OSN za bioterorizmus a úmysel hromadného vraždenia

S blížiacim sa júlovým uvedením na trh Baxterovej vakcíny proti pandémii chrípky, rakúska vyšetrujúca novinárka varuje svet, že najväčší zločin v histórii ľudstva je už v plnom prúde. Jane Burgermeisterová podala do FBI (Federal Bureau of Investigation) trestné obvinenia proti Svetovej zdravotníckej organizácii (WHO), Organizácii Spojených národov (OSN) a niekoľkým najvyšším vládnym funkcionárom a vedúcim predstaviteľom obchodných spoločností, a to vo veci bioterorizmu a pokusu o hromadnú vraždu. Okrem toho vypracovala súdny zákaz voči pripravovanej vakcíne, ktorý podala v Amerike. V apríli podala ďalšiu žalobu proti Baxter AG a rakúskej biotechnologickej spoločnosti Avir Green Hills Biotechnology za vyrábanie kontaminovanej vakcíny proti vtáčej chrípke, vyhlasujúc, že išlo o úmyselný čin s cieľom profitovať z pandémie.

http://zdravi.doktorka.cz/chripka-vas-nezabije/
http://www.zvedavec.org/komentare_3255.htm
http://www.zvedavec.org/nazory-3275.htm#ptr197519

[ Zpět ]
Datum: 10.08.2009
Autor: Neregistrovaný uživatel (STW)
  • Ježčí chřipka

         

    Riziko je vysoké !
    Nejezděte na dovolené !
    Nechoďte do práce, obchodu, nikam !

    Londýn myslí na nejhorší a chystá masové hroby.
    http://zahranicni.ihned.cz/c1-38099360-praseci...

    [ Zpět ]
    Datum: 20.08.2009
    Autor: Neregistrovaný uživatel (stopgrip)
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: Ježčí chřipka

           

      Masový hrob = noční můra vegetariána :-)

      [ Zpět ]
      Datum: 20.08.2009
      Autor: Jarda
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • Re: Novodobé chřipky způsobené očkováním????

         

    Sakra tady by se tak dobře dejchalo, kdyby někdo zatrhnul nám nymům zakládat vlákna a otravovat tady vzduch :-(

    [ Zpět ]
    Datum: 20.08.2009
    Autor: Neregistrovaný uživatel (xxx)
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • Re: Novodobé chřipky způsobené očkováním????

         

    Česko koupí vakcínu proti prasečí chřipce pro půl milionu lidí
    Vláda pod tlakem farmaceutických firem rozhodla, že Česko nakoupí milion dávek vakcíny proti prasečí chřipce. Vystačí pro půl milionu obyvatel. Jednání ale nebylo standardní, Česko totiž přebírá garance za případné nežádoucí účinky, nemusí ani dostat požadované množství dávek včas. Firmě GlaxoSmithKline zaplatí 200 milionů korun.
    Pro GlaxoSmithKline (GSK) nakonec rozhodlo to, že všechny vakcíny může dodávat na podzim, Novartis to prý zaručit nemohl.

    Jednání s firmami se prodlužovalo, vláda se s nimi nemohla dohodnout na přijatelných podmínkách. Podle Fischera daly firmy vládě najevo, že pokud nepřijme jasné stanovisko do dnešního poledne, tak z jednání odstoupí, proto bylo svoláno mimořádné zasedání kabinetu.

    Firma GlaxoSmithKline garantuje nám, že vakcíny může dodávat už v podzimních měsících, uvedl na tiskové konferenci premiér Jan Fischer.

    Ve smlouvě ale stojí, že firma termín nemusí dodržet. Navíc GSK negarantuje účinky vakcín, garanci přebírá stát. Nákup milionu dávek (očkuje se dvakrát, proto vakcína vystačí pro půl milionu lidí) přijde Českou republiku na 200 milionů korun.

    Ministryně zdravotnictví Dana Jurásková uvedla, že firmy jsou si vědomy svého výhodného postavení v situaci narůstajících počtů nemocných prasečí chřipkou. Jednání tak nebylo zcela standardní. Podle náměstka Marka Šnajdra vakcíny nabízejí pouze čtyři firmy na světě.

    Ministerstvo bude také doporučovat lidem, aby se nechali naočkovat také proti běžné sezonní chřipce, která má stále závažnější charakter. Ročně jí v Česku podlehne na 2 500 lidí, zejména starších a oslabených.

    "Budeme rovněž dál pokračovat v opatřeních, která souvisí s výskytem nemoci. Doporučíme české populaci, aby se nechala očkovat proti sezonní chřipce, budeme dále jednat s kraji a se všemi resorty, budeme jednat i s výrobci antivirotik," uvedla Jurásková.

    Podle odhadů by v pandemii mohly onemocnět tři miliony lidí, 40 tisíc by se léčilo v nemocnici s komplikacemi. Ke čtvrtku bylo v ČR potvrzeno 217 nakažených, průběh nemoci byl u většiny lehký, nikdo nezemřel.

    http://zpravy.idnes.cz/cesko-koupi-vakcinu...

    http://zpravy.idnes.cz/special-otazky-a...

    [ Zpět ]
    Datum: 21.08.2009
    Autor: Neregistrovaný uživatel (H1N1)
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Poslední odstavec :-D

           

      Vakcín bude málo, pro hasiče či policisty bude povinná.
      http://zpravy.idnes.cz/vakcin-bude-malo-pro...
      Lidé, kteří budou vybráni, aby řídili chod státu v případě pandemie prasečí chřipky, dostanou novou vakcínu povinně. "Krizové řízení musí být schopné fungovat. Tito lidé nemohou být ohroženi nákazou. Podle zákona musí mít vakcínu povinně," řekl hlavní hygienik Michael Vít po zasedání epidemiologické komise.
      Ta v pondělí řešila, podle jakého klíče vybírat půl milionu "vyvolených", kteří dostanou očkování proti nové chřipce od státu.

      Prasečí chřipka v ČR

      K 24. srpnu bylo v Česku 237 potvrzených případů nemocných prasečí chřipkou.

      Většina nemocných se nakazila virem A (H1N1) v zahraničí. Nejsou hlášeny závažnější komplikace průběhů onemocnění, naprostá většina případů je v domácí izolaci a zotavuje se bez antivirotické léčby.
      Vybírat se bude z několika skupin. Na předních místech jsou zdravotníci a záchranáři, hasiči, policisté, dopraváci, lidé z energetiky a potravinářství. Už teď je však jasné, že se bude v seznamech značně škrtat.

      Vláda totiž plánovala, že nakoupí vakcínu pro dva a půl milionu lidí. Kvůli nepřijatelným podmínkám farmaceutických firem se nakonec rozhodla pro o dost menší nákup. Firma GlaxoSmithKline dodá České republice vakcíny jen pro půl milionu lidí.

      "Přednost dostanou praktičtí lékaři a zdravotníci na lůžkových odděleních nemocnic. Bude se vybírat i mezi policisty a hasiči," prohlásila ministryně zdravotnictví Dana Jurásková. Podle hlavního hygienika bude muset každý resort seškrtat své seznamy o jednu třetinu.

      Je pravděpodobné, že mezi vybranými budou i vrcholní politici. "Zatím jsme tento požadavek neměli, ale je jistě legitimní," řekl Vít.

      A co vedlejší účinky?

      Mezi lidmi, kteří vakcínu dostanou, by měli být i chronicky nemocní. I v této skupině se bude škrtat. Na rodiny záchranářů, se kterými se původně počítalo, tak zatím nezbývá. Problém je, že nová vakcína nemá ještě všechny testy. Ty budou hotové až na konci roku, státy z obav před pandemií však očkují "své lidi" už teď. "Moderní vakcíny by měly mít jen minimální vedlejší účinky," říká Hana Roháčová z Infekční kliniky na pražské Bulovce. Stát se však farmaceutické firmě zaručil, že by případné následky nesl sám.

      Kdo přesně bude očkovaný, bude jasné na konci září.

      [ Zpět ]
      Datum: 25.08.2009
      Autor: Neregistrovaný uživatel (Reuters)
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • Re: Novodobé chřipky způsobené očkováním????

         

    Bože, bože, když už tu nejsou bitky Medvěd vs. nic nechápající zbytek světa nebo JS vs. nic nechápající zbytek světa tak tu zase někdo vytáhne paranoidní spiklenecké teorie ze Zvědavce... tenhle web vážně směřuje do hajzlu... :-(

    [ Zpět ]
    Datum: 21.08.2009
    Autor: Aviatik
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: Novodobé chřipky způsobené očkováním????

           

      Vakcína proti smrti nebo na smrt je stále aktuální.
      http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/177417...
      Brazílie počátkem srpna oznámila, že zahájila přípravu vlastní generické vakcíny proti prasečí chřipce a její sériová produkce začne v říjnu. Země sama vyrobí 20 miliónů dávek a dalších 17 miliónů dávek doveze ze zahraničí. Mnoho škol odložilo začátek školního roku až po zimních prázdninách, aby zabránili šíření nákazy mezi žáky.

      [ Zpět ]
      Datum: 27.08.2009
      Autor: Neregistrovaný uživatel (ECDC)
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
      • Re: Novodobé chřipky způsobené očkováním????

             

        Zdravotníci se brání očkování proti H1N1, nechtějí být pokusnými králíky

        Očkování proti prasečí chřipce, které má začít v listopadu, dostalo vážnou trhlinu: někteří lékaři a zdravotní sestry, se odmítají dát očkovat. „Nechtějí být pokusnými králíky,“ řekl Právu v pondělí Milan Kubek, prezident České lékařské komory.



        „Firma, která má vakcínu dodat, si smluvně zajistila, že neponese žádnou odpovědnost za nežádoucí účinky vakcíny. To je naprosto nepochopitelné. Divím se, že stát mohl takovou smlouvu podepsat,“ řekl Kubek.

        Podle jeho slov „kdyby si firma byla naprosto jista, že vakcína je bezpečná, tak proč by si něco takového smluvně zajišťovala“, uvedl Kubek.

        Od začátku listopadu má přitom být očkováno půl miliónu vybraných občanů, z toho 250 000 chronicky nemocných pacientů, hlavně s dýchacími potížemi a nemocemi srdce a cév, 160 000 zdravotníků a 90 000 pracovníků infrastruktury, především v energetice, vodním hospodářství, dopravě, spojích, policii atd.

        „Riziko vakcíny nevyvažuje její přednost, protože průběh onemocnění prasečí chřipkou je mírný,“ řekl Kubek s tím, že očkování je dobrovolné a tak každý zdravotník se musí sám rozhodnout, zda se očkovat dá, nebo ne.
        Ministerstvo: Je to nezodpovědné

        Ministerstvo zdravotnictví „udivuje nezodpovědný postoj některých lékařů, kteří veřejně deklarují svou neochotu k očkování“. Podle mluvčího ministerstva Vlastimila Sršně „nemocný zdravotnický pracovník při úzkém kontaktu s pacientem může být zdrojem nákazy a proto by se měl nechat očkovat“.

        Očkovací látka, která bude v Česku použita, dostala minulý týden pozitivní stanovisko od evropské lékové agentury a tím splnila všechny přísné požadavky i z hlediska bezpečnosti.

        V současné době ministerstvo a kraje dál upřesňují seznamy vybraných pracovníků k očkování a také místa, kde se bude očkovat. Vakcína běžně k dostání nebude, a občanům ministerstvo doporučuje nechat se očkovat vakcínou proti sezónní chřipce. Ta proti prasečí nechrání, ale pokud by člověk prasečí chřipkou onemocněl, její průběh by prý byl lehčí.

        http://www.novinky.cz/domaci/180728-zdravotnici...

        [ Zpět ]
        Datum: 06.10.2009
        Autor: Neregistrovaný uživatel (Stopgrip)
        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • Re: Novodobé chřipky způsobené očkováním????

         

    Nepropadejte panice:D

    [ Zpět ]
    Datum: 06.10.2009
    Autor: Lazarus
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • A je to tady!! Je to pravda!! :O((

           

      http://www.novinky.cz/domaci/181902-chripka...

      Chřipka ohrožuje až třetinu národa, 10 tisíc občanů by jí mohlo podlehnout

      Česko se chystá na druhou vlnu prasečí chřipky, která by měla přijít v listopadu nebo v prosinci, a to souběžně se sezónní chřipkou. Zemřít by podle odhadů mohlo až deset tisíc lidí.
      Vláda upřesňuje pandemické plány, resorty a kraje vytvářejí vlastní přípravu tak, aby očekávaný nápor nemocných, který má být až tři milióny občanů, byl zvládnut.

      "Chřipku nepodceňujeme, jde o onemocnění, které může být smrtelné,“ řekl Právu doktor Michael Vít, hlavní hygienik ČR.

      V pandemickém plánu, který schválila vláda, se mimo jiné píše, že by mohlo být hospitalizováno až 45 tisíc osob, ambulantní návštěvy u lékaře by stouply na dva milióny pacientů a zemřít by mohlo přibližně deset tisíc lidí.

      "Ekonomické dopady pandemie by byly také vážné,“ soudí Vít. Devadesátidenní pandemie by mohla znamenat pokles výkonnosti ekonomiky měřené ročním hrubým domácím produktem o 1,5 až dvě procenta. A to do ztrát nejsou zahrnuty následné škody na zdraví, případně úmrtí, které by působily na pokles ekonomiky dlouhodobě. Pojišťovny by zaplatily navíc za léčbu pacientů přibližně dvě miliardy korun.
      Chrání jen očkování

      Proti sezónní i prasečí chřipce chrání jen očkování. Vakcínou proti sezónní chřipce již lékaři očkují a je běžně dostupná pro všechny zájemce.

      Vakcínu proti prasečí chřipce nikdo nesežene, nakoupil ji stát a ten také určil, kdo ji dostane. Budou to především lidé s chronickým onemocněním, zdravotníci a pracovníci nezbytní pro chod státu. Očkovat se začne začátkem listopadu. Vakcína má být pro půl miliónu lidí, kdy každý z nich dostane dvě dávky. Nyní se ale zkoumá, zda by nestačila jedna dávka, a v tom případě by vakcína byla pro milión lidí. Kraje upřesňují, koho do očkovacích seznamů zařadit.

      "Kromě toho má Česko zásoby 2,5 miliónu antivirotik, která se nasazují do 48 hodin po onemocnění,“ uvedl Vít.

      V ČR je zatím situace poměrně příznivá. Prasečí chřipkou onemocnělo přes 300 občanů a nikdo nezemřel. V celém světě se již prasečí chřipkou nakazilo téměř 400 tisíc lidí a přes čtyři tisíce zemřelo.
      Co je v pandemickém plánu
      Zákaz shromažďování a konání kulturních, společenských a sportovních akcí.
      Zákaz návštěv v nemocnicích, ústavech sociální péče, domovech důchodců.
      Omezení provozu škol a některých úřadů.
      Nemocnice by musely připravit lůžkové kapacity pro nemocné a byl by omezen rozsah poskytování zdravotní péče možná jen na urgentní medicínu.
      Nedostatek lůžek pro nemocné by byl řešen se samosprávou a je možné, že by se využil lůžkový fond každého regionu, například internáty, lázeňská zařízení, hotely, penziony apod.
      Studenti 5. a 6. ročníků medicíny by pomáhali v ordinacích praktických lékařů.
      Každý resort má stanoveno co, kdy a do kdy musí udělat, aby zamezil šíření epidemie.
      Stát zatím neuvažuje o nákupu dýchacích přístrojů pro pacienty s případnými komplikacemi a prověřuje stávající kapacity přístrojů. Pokud nebudou stačit, budou dokoupeny. Odhaduje se, že pro akutní dýchací potíže může být hospitalizováno až 30 tisíc osob, přičemž 15 tisíc by mohlo potřebovat intenzívní péči a 50 procent z nich mechanickou ventilaci.

      [ Zpět ]
      Datum: 19.10.2009
      Autor: Neregistrovaný uživatel (jenda.maťásek)
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: Novodobé chřipky způsobené očkováním????

           

      V Karlových Varech zemřela na prasečí chřipku žena

      Starší žena zemřela ve čtvrtek v krajské nemocni v Karlových Varech. Ženu lékaři přijali ve středu kvůli srdečním obtížím, pozdější vyšetření u ní prokázala přítomnost prasečí chřipky. Žena byla se srdcem dlouhodobě nemocná.
      http://www.novinky.cz/domaci/182321-v-karlovych...
      "Její stav byl vážný i bez chřipky, ta ale její stav zkomplikovala a mělo to bohužel fatální důsledky," řekla mluvčí nemocnice Zdeňka Marková.

      S virem H1N1 leží v karlovarské nemocnici na oddělení ARO ještě 30letý muž. I jeho stav je vážný. Stejně jako žena má chronické zdravotní obtíže, které virus jen zhoršil.

      V České republice bylo v polovině října hlášeno 309 případů nakažení prasečí chřipkou. Týdně se nově nakazí do deseti lidí. Nejvíce nových případů lékaři evidovali v létě. Většina lidí se léčí doma, nepotřebují brát antivirotika.

      Lékaři upozorňují, že riziko nákazy virem H1N1 zmírní očkování proti běžným sezónním chřipkám. Hygienici se obávají, že by nyní téměř neškodný virus mohl zmutovat a vrátit se v mnohem nebezpečnější formě.

      Nemocí se nejčastěji nakazili lidé v USA, tam je také nejvíce obětí na životech. V Evropě je nejvíce případů ve Velké Británii. Ve většině evropských zemí už v souvislosti s novou mutací viru lidé umírali. Podle hygieniků bylo jen otázkou času, kdy se tak stane i v České republice.

      [ Zpět ]
      Datum: 22.10.2009
      Autor: Neregistrovaný uživatel (Imunita)
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
      • Re: Novodobé chřipky způsobené očkováním????

             

        Zemřela na srdeční potíže, protože byla těžký kardiatik. Na obdobné komplikace u nás umírá na "chřipku" asi 2,5 tisíce lidí, zejména důchodců.

        Když budu mít chřipku a přejede mne auto, tak taky umřu na chřipku?!? Logikou tohonovinářského paskvilu zřejmě ano... Zeman měl pravdu, novináři jsou žumpa a póvl...

        [ Zpět ]
        Datum: 22.10.2009
        Autor: hekynen
        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
        • Re: Novodobé chřipky způsobené očkováním????

               

          bať

          [ Zpět ]
          Datum: 22.10.2009
          Autor: hekinen
          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
          • Re: Novodobé chřipky způsobené očkováním????

                 

            Dobrej nick.

            [ Zpět ]
            Datum: 22.10.2009
            Autor: Lazarus
            Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
          • Re: Novodobé chřipky způsobené očkováním????

                 

            Dobrej nick.

            [ Zpět ]
            Datum: 22.10.2009
            Autor: Lazarus
            Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
        • Re: Novodobé chřipky způsobené očkováním????

               

          Na čuňačí chřipku podle nich zajdeš i když tě přejede tramvaj řízená nemocným tramvajákem... :-)

          [ Zpět ]
          Datum: 23.10.2009
          Autor: ronda
          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • Re: Novodobé chřipky způsobené očkováním????

         

    Tak teď už jen zbývají tato témata :
    Princezna Dajána
    Práškování lidí z dopravních letael
    americká stopa ve vývoji HIV a finálně zatím ne úplně odhalené spiknutí několik desítek tisíc lidí v čele s trotlem Bushem vedoucí k pádu dvojčat.....

    [ Zpět ]
    Datum: 06.10.2009
    Autor: újezďák
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: Novodobé chřipky způsobené očkováním????

           

      Jo, chemtrails je moje oblíbená teorie spiknutí. A ještě jsi zapoměl, jak američani nahráli přistání na měsíci:D

      [ Zpět ]
      Datum: 06.10.2009
      Autor: Lazarus
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
      • Re: Novodobé chřipky způsobené očkováním????

             

        proč ten minulý čas ?
        Dyť nedávno předložili údajné fotografie údajných míst údajných přistání údajně vyfocené údajnou americkou družicí .....

        [ Zpět ]
        Datum: 06.10.2009
        Autor: újezďák
        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
        • Re: Novodobé chřipky způsobené očkováním????

               

          Za tím jsou určitě ilumináti!

          [ Zpět ]
          Datum: 06.10.2009
          Autor: Lazarus
          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
      • Re: Novodobé chřipky způsobené očkováním????

             

        u tohoje člověče ale fakt dost divnejch otazníků....

        [ Zpět ]
        Datum: 19.10.2009
        Autor: Jurimír
        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
        • Re: Novodobé chřipky způsobené očkováním????

               

          Že jsem něco říkal...

          [ Zpět ]
          Datum: 19.10.2009
          Autor: Lazarus
          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
          • Re: Novodobé chřipky způsobené očkováním????

                 

            se mlčet ,se mlčet , se mlčet

            [ Zpět ]
            Datum: 19.10.2009
            Autor: újezďák
            Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
        • Re: Novodobé chřipky způsobené očkováním????

               

          nejlepší verze cesty na měsíc z posledního roku
          http://www.reflex.cz/Clanek37032.html

          [ Zpět ]
          Datum: 19.10.2009
          Autor: újezďák
          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
        • Re: Novodobé chřipky způsobené očkováním????

               

          Jurimíre, to bych od tebe nečekal :o)
          Navíc ty otazníky vyvrátili už i "bořiči mýtů", a to je fakt těžkej kalibr :o)))

          [ Zpět ]
          Datum: 22.10.2009
          Autor: PepikW
          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
          • Re: Novodobé chřipky způsobené očkováním????

                 

            hele ve světe ve kterým žiju já je možný všechno. Nemám dogmata. Všechno je možný. Ničím si nejsem uplně jistej. Ani tím, jestli se mi tenhle život třeba nezdá :o))
            A pár věcí je zkrátka divnejch. Nemám v práci čas, ale doma ti něco písnu...

            [ Zpět ]
            Datum: 22.10.2009
            Autor: Jurimír
            Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
            • Re: Novodobé chřipky způsobené očkováním????

                   

              To víš, jsem technik a letectví, tudíž kosmonautika, bylo moje hobby, tak mi různé ty spiklenecké teorie přijdou poněkud směšné. Navíc celý americký kosmický program byl velmi pečlivě monitorován "konkurencí z východu" a ti by jakoukoliv pochybnost řádně rozmázli - leda, že by byli součástí stejného Matrixu (ale na tuhle hru už jsem příliš starej a konzervativní) :o)))

              [ Zpět ]
              Datum: 22.10.2009
              Autor: PepikW
              Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
              • Re: Novodobé chřipky způsobené očkováním????

                     

                hel já taky netvrdím, že to je nesmysl, podvrh a td. atd. Já tam u toho nebyl a nedovolím si tvrdit nic! Ale jsem doma z rachoty, je čas, tak jen pár otázek. Třeba mi odpověď dáš...

                prý systém chlazení astronautů měl uvolňovat teplo ve formě krystalků zmrzlý vody. Na fotkách a videu to ale nikdo neviděl....

                Fotili na celuloidový film. Ten se při asi -18°C láme a při víc než +50°C taví... Na měsíci je prý -150 až +130...

                Jak mohly být na fotografii stíny ze tří různých směrů?

                jeden z nejcenějších exponátů říšského muzea v Amsterdamu byl kus horniny z měsíce, který muzeum získalo když umřel bejvalej premier, kterej ho dostal při doprovázení astronatů po návratu z měsíce po Holandsku. Nějakýho troubu napadlo to analyzovat a je to kus zkamenělýho dřeva.....

                zajímavá je taky barevná fotka na který v měsíčním prachu leží fotka rodinky jednoho astronauta. Svítí slunce. V tu dobu je na měsíci až +130°C průměr někd eokolo 100°C
                zkus dát fotku do trouby :o)

                měsíční program apollo je totálně nejfotografovanější událostí v lidskejch dějinách. Dohromady tam strávili všichni 4834 minut. A za tu dobu vyfotili5771 fotek. Teda průmerně fotka za 50,25 sekundy?? Jsem slyšel, že tam dělali i něco jinýho :o)))


                Já netvrdím, že tam nebyli, ale prostě mi některý věci nejsou jasný....

                [ Zpět ]
                Datum: 22.10.2009
                Autor: Jurimír
                Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                • Re: Novodobé chřipky způsobené očkováním????

                       

                  Nejsem děd vševěd, tak jen co mě k tomu napadá :o)
                  -o chlazení a krystalkách nevim nic
                  -ty teploty ve vesmíru, tedy ve vzduchoprázdnu, obecně: On astronaut ve skafandru by taky dlouho nevydržel -150, ani +130. Ta teplota je "relativní", nic ti jí "nepředává", když tam neni vzduch. Jen tě z jedné strany zahřívá dopadající záření a na druhé straně zas teplo vyzařuješ. Bez skafandru by ses na jedný straně pěkně opálil a na druhý omrzl. Ten film je ale taky v nějaký krabici a né volně v prostoru. Na celuloidové filmy se fotilo i z družic běžně, dokonce se pouzdra se svitky posílala zpět na zem a nespekly se, ani nezlámaly.
                  -stíny ze tří směrů: nevim, neviděl jsem.
                  -s tou fotkou na povrchu taky nevim, neslyšel jsem o tom, ale proč ne, jestli neměli slunce přímo v nadhlavníku, tak tam byla teplota povrchu nižší (90°C můžeš mít i za oknem auta a fotky to chvíli vydrží - tušim).
                  -zkamenělý dřevo zase nevim. Kdyby to měl být úmyslný podvod, asi by vybrali vhodnější šutr, ne? Tipuju trapný omyl.
                  -počet fotek: já se o to fakt takhle nikdy nezajímal, ale jen mě napadá - co všechno do toho počítali, třeba políčka z filmů (videí), nebo snímky pořizované automaticky, nebo i záběry diváků na kosmodromu? Co já vim.

                  A vůbec, neber mi krásný vzpomínky z dětství, jo !!!

                  PS. Škoda, že se nedožiju návratu na měsíc, to mi je fakt líto (vážně).

                  [ Zpět ]
                  Datum: 22.10.2009
                  Autor: PepikW
                  Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                  • Re: Novodobé chřipky způsobené očkováním????

                         

                    Ale muselo tam být nádherně: pokochej se :o)
                    Ani za noc archiv neprohlídneš. Ukázka:
                    http://www.lpi.usra.edu/resources...

                    [ Zpět ]
                    Datum: 22.10.2009
                    Autor: PepikW
                    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                    • Re: Novodobé chřipky způsobené očkováním????

                           

                      jj, je tam fakt krásně...

                      [ Zpět ]
                      Datum: 22.10.2009
                      Autor: hekynen
                      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                      • Re: Novodobé chřipky způsobené očkováním????

                             

                        Jaký by asi bylo, jezdit tam na kole...

                        [ Zpět ]
                        Datum: 22.10.2009
                        Autor: Lazarus
                        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                        • Re: Novodobé chřipky způsobené očkováním????

                               

                          Asi super. Nikdy tam nefouká. Takže oblíbená kratochvíle matky přírody protivítr tam i zpět by se nekonal. I když ona by už určitě něco vymyslela, jak mi to udělat zajímavější... :-)

                          [ Zpět ]
                          Datum: 22.10.2009
                          Autor: hekynen
                          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                          • Re: Novodobé chřipky způsobené očkováním????

                                 

                            ...z čehož zároveň logicky vyplývá, že na Měsíci tě ani nemůže ofouknout, takže tam prostě nejsou chřipky... No, musel jsem se přece nějak vrátit k původnímu tématu... ;-))

                            [ Zpět ]
                            Datum: 22.10.2009
                            Autor: hekynen
                            Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                            • Re: Novodobé chřipky způsobené očkováním????

                                   

                              Fakt je, že tě tam nikdo nemůže poprskat i kdyby měl rýmu a kýchal, trocha ironu a flanel by to spravil :-)

                              [ Zpět ]
                              Datum: 22.10.2009
                              Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                            • Re: Novodobé chřipky způsobené očkováním????

                                   

                              Akorát by to chtělo nějaký lehčí skafandr.

                              [ Zpět ]
                              Datum: 23.10.2009
                              Autor: Lazarus
                              Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                        • Re: Novodobé chřipky způsobené očkováním????

                               

                          Žádnej odpor vzduchu a 6x menší gravitace. Potřeboval bys mnohem těžší převody. A kdybys šel přes řidítka, letěl bys několik sekund, než bys dopadl na zem.
                          Akorát tam nejsou žádný stromy, jenom šutry a prach, taková "měsíční krajina":-)))

                          [ Zpět ]
                          Datum: 22.10.2009
                          Autor: Joe-CUBE
                          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                          • Re: Novodobé chřipky způsobené očkováním????

                                 

                            ...Jo a taky kdyby ti došel ionťák, tak by sis nenabral vodu z potoka a o koupačce si můžeš nechat zdát:-(
                            Mimoto tam bajkuje málo ženskejch a nejsou tam pořádný hospody. Ani automaty na kafe za bůra...

                            [ Zpět ]
                            Datum: 22.10.2009
                            Autor: Joe-CUBE
                            Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                          • Re: Novodobé chřipky způsobené očkováním????

                                 

                            Tak to by asi byly jetelný 6x prudší kopce:-)))

                            [ Zpět ]
                            Datum: 23.10.2009
                            Autor: Lazarus
                            Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                            • Re: Novodobé chřipky způsobené očkováním????

                                   

                              Prdlačky... Jak bys v kopci zabral - už bys ležel na zádech :o))))))

                              [ Zpět ]
                              Datum: 23.10.2009
                              Autor: PepikW
                              Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                              • Re: Novodobé chřipky způsobené očkováním????

                                     

                                Myslel jsem spíš na sjezdy:-)))

                                [ Zpět ]
                                Datum: 23.10.2009
                                Autor: Lazarus
                                Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                • Re: Novodobé chřipky způsobené očkováním????

                       

                  Když se celuloid láme při -18C, tak jak potom skoro před sto lety fotili v Antarkidě? V roce 1969 navíc už měli pár let zkušeností s focením na oběžné dráze, tam jsou podmínky srovnatelný s měsícem.

                  [ Zpět ]
                  Datum: 22.10.2009
                  Autor: Lazarus
                  Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                  • Re: Novodobé chřipky způsobené očkováním????

                         

                    Zkušený fotograf během focení nevyndává film z foťáku. (Pro ty mladší - filmu to opravdu vadí, to není jak karta).
                    Tech pár minut co šaškovali venku mohlo bejt uvnitř foťáku docela snesitelně. Mě fungovala zrcadlovka s motorovým posunem filmu a autofocusem v -25 celý den (když jsem nefotil, byla v batohu, ale nezahříval jsem ji pod bundou).

                    [ Zpět ]
                    Datum: 22.10.2009
                    Autor: Joe-CUBE
                    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                  • Re: Novodobé chřipky způsobené očkováním????

                         

                    dobový článek o fotografování v kosmu
                    http://mek.kosmo.cz/pil_lety/usa/apollo/lka.htm

                    [ Zpět ]
                    Datum: 23.10.2009
                    Autor: újezďák
                    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                • Re: Novodobé chřipky způsobené očkováním????

                       

                  Konečně jsem si vzpoměl - Norman Mailer: Oheň na měsíci. Od včerejška jsem přemýšlel, jak se ta knížka jmenuje :o)
                  Doporučuju, perfektně popsané, navíc žádná technická literatura, ale beletrie. To jen k tématu Měsíce :o)

                  [ Zpět ]
                  Datum: 23.10.2009
                  Autor: PepikW
                  Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                  • Re: Novodobé chřipky způsobené očkováním????

                         

                    mě se o měsíci líbil nejvíc Měsíc mého života od Neffa K tý se občas pořád vracím :-)

                    [ Zpět ]
                    Datum: 23.10.2009
                    Autor: Jurimír
                    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
            • Re: Novodobé chřipky způsobené očkováním????

                   

              To je skoro jako v tý pohádce o králi, kterej chtěl dát dceru za ženu někomu, koho by usvědčil ze lži. "... Že pásl váš táta s mým dědkem prasata." "To lžeš," rozkřikl se král... :-)))

              [ Zpět ]
              Datum: 22.10.2009
              Autor: abernathy
              Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
          • Re: Novodobé chřipky způsobené očkováním????

                 

            Chemtrails nebo přistání na měsíci?

            [ Zpět ]
            Datum: 22.10.2009
            Autor: Lazarus
            Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • Re: Novodobé chřipky způsobené očkováním????

         

    Checht :-)

    http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/182663...

    [ Zpět ]
    Datum: 26.10.2009
    Autor: Jarda
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: Novodobé chřipky způsobené očkováním????

           

      Chtějí nás redukovat,copak neznáte kauzu CHEMTRAILS ? Tohle je jen další z pokusů. :-)

      [ Zpět ]
      Datum: 27.10.2009
      Autor: xxxxx
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
      • Re: Novodobé chřipky způsobené očkováním????

             

        Jasně že znám chemtrails, tuhle konspirační teorii mám ještě radši, než měsíční spiknutí:-))))))))))))

        [ Zpět ]
        Datum: 27.10.2009
        Autor: Lazarus
        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
        • Re: Novodobé chřipky způsobené očkováním????

               

          Co jsou to ty chemtrails? Poučte spiknutími nezkušeného blba... :)

          [ Zpět ]
          Datum: 27.10.2009
          Autor: hekynen
          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
          • Re: Novodobé chřipky způsobené očkováním????

                 

            Chemtrails jsou kondenzační pásy za letadly, který vznikají, když do do leteckýho paliva přidává zlotřilá americká vláda (případně židozednáři, rosenkruciáni, rodina Bushových, ilumináti apod., podle osobních preferencí ad nauseam) chemický svinstvo. Takže pak máme nad hlavou spoustu barya, bauxitu, dibromidetylénu, polymerů, sloučenin vápníku a hořčíku atp. Důvodem je globální stmívání, zvýšení permeability atmosféry pro vojenský radary, projekt HAARP, pokusy na lidech nebo redukce populace.

            [ Zpět ]
            Datum: 27.10.2009
            Autor: Lazarus
            Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
            • Re: Novodobé chřipky způsobené očkováním????

                   

              No, tos mi teda fakt vysvětlil... :-)))

              Takže prostě "další" pitchovina...

              [ Zpět ]
              Datum: 27.10.2009
              Autor: hekynen
              Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
              • Re: Novodobé chřipky způsobené očkováním????

                     

                Naštěstí se proti chemtrails dá celkem dobře chránit, psal to někdo na jedné diskuzi. Musíš se střídavě v pruzích potírat silnou vrstvou hořčice, kečupu a tatarky, přitom šířka každýho pruhu nesmí překročit 5cm.

                [ Zpět ]
                Datum: 27.10.2009
                Autor: Lazarus
                Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                • Re: Novodobé chřipky způsobené očkováním????

                       

                  :-DDD

                  A ta hořčice musí být plnotučná anebo kremžská?

                  [ Zpět ]
                  Datum: 27.10.2009
                  Autor: hekynen
                  Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
            • Re: Novodobé chřipky způsobené očkováním????

                   

              A kurňa! Koukám z okna a na nebi se nějak ty chemtrails spojily v souvislý šedivý příkrov (přes nás vede spousta nějakej ten koridor), normálně se tady u nás globálně setmělo (měřeno luxmetrem necelých 1200luxů) a dokonce z toho vypadávaj nějaký svinstva - asi kyselina. Měřák na permeabilitu nemám. Nevim, jestli v práci nebudu muset přespat, než to přejde :o(

              [ Zpět ]
              Datum: 27.10.2009
              Autor: PepikW
              Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
              • Re: Novodobé chřipky způsobené očkováním????

                     

                já bych to neriskoval!!!

                [ Zpět ]
                Datum: 27.10.2009
                Autor: Jurimír
                Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: Novodobé chřipky způsobené očkováním????

           

      No, začíná mi bejt líto, že vakcína je jen pro doktory a záchranáře, ale né pro politiky a úředníky:-/

      [ Zpět ]
      Datum: 27.10.2009
      Autor: Joe-CUBE
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: Novodobé chřipky způsobené očkováním????

           

      Na gymnáziu v Českých Budějovicích má deset lidí prasečí chřipku :-(((
      http://www.novinky.cz/domaci/182733-na-gymnaziu...

      [ Zpět ]
      Datum: 27.10.2009
      Autor: Neregistrovaný uživatel (fajn)
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • Re: Novodobé chřipky způsobené očkováním????

         

    Co se stane když přechodíte prasečí chřipku ? :-)))

    http://www.komik.cz/dir_obrazky/nasledky...

    [ Zpět ]
    Datum: 27.10.2009
    Autor: Jarda
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Cyklistika z Prahy

22.04.2024
Ahoj, hledám cyklistku pro spolujízdy z Prahy ven na kolo, víkendy nebo dle dohody, na pohodu

Hledám: Kamaráda nebo kamarádku na pravidelné vyjížďky

Hledám: Kamaráda nebo kamarádku na pravidelné vyjížďky
21.04.2024
Hledám kamaráda, nebo kamarádku na pravidelné vyjížďky, nejlépe z okolí Prahy 6.

Hledám: partnerku na kolo

Hledám: partnerku na kolo
19.04.2024
vysoký, štíhlý, aktivně sportující, mladšího vzhledu hledá sportovně založenou ženu na sdílení společných zájmů,…
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

396 cyklistů (11 přihlášených)

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 1. část

Sen o krajině s jurtami a divokými koni 1. část - Cesta do budoucnosti Na úvod... Naše první cesta s koly…
Peggy | 24.04.2024

Z Linze do Budapešti přes Alpy

Linz - Budapešť, 2. - 14. 7. 2023 Po velkém úspěchu s cestou z Bratislavy do Splitu a mém sólu kolem Polska,…
Monolema | 16.04.2024

Podél sobích plotů a přes březové lesy až do nitra bažin

Evropská dálková trasa E1 Evropská dálková trasa E1, nebo jen E1, je jednou z evropských dálkových tras…
šíp | 14.04.2024