reklama

Dnešní muže na ženách upoutá především vzhled

????

Když nápadně ošklivý muž získá krásnou ženu, vždycky to mezi lidmi vzbudí pozornost a dohady. Jaké kouzlo přinutí špičkové krasavice k soužití s Quasimodem nevábného zevnějšku?

Většina badatelů se shoduje na jednom základním předpokladu: přístup ke zdrojům. V pravěku to bylo nejlepší sousto z uloveného mamuta a později horda sloužícího nevolnictva. Dnes je to společenské postavení a tučné bankovní konto.

Na první pohled by se zdálo, že to jasně svědčí o vypočítavosti a chamtivosti těchto žen. Chyba lávky. Je to pouze podvědomá kalkulace. Určitý typ žen se tak ujišťuje, že se partner dobře postará o ni i o její potomstvo.

Muže zajímají při výběru partnerky obvykle jiné věci než její přístup ke zdrojům. Výjimku tvoří pouze profesionální sňatkoví podvodníci. Většinu chlapů ovlivňuje především vzhled ženy. Vypovídá hodně o jejím zdraví a dobré reprodukční funkci (čistá pleť, široká pánev, bujnější poprsí). Důležitý je také úzký pas. Poskytuje jistotu, že dotyčná není těhotná s někým jiným.
Mužský svět je feminizován

V poslední době začínají muži nápadně často pečovat o tělesný vzhled. Jako by se celý moderní mužský svět feminizoval. Musejí vonět, dobře vypadat, také si začali holit penisy, prostě přijali ženskou tezi, že vzhled těla představuje sexuální poutač.

Proto utrácejí čas i peníze v různých posilovnách a mají osobní trenéry. Čím dál častěji chodí také na plastickou chirurgii. Různé zkrášlovací zákroky a omlazující kúry už zdaleka nejsou výhradně ženskou doménou.

Co se to stalo? Že by přístup ke zdrojům nestačil? Vysvětlení je prosté. Ženy se stávají stále více finančně nezávislými. Pokud žijí ve společnosti, která jim usnadňuje péči o děti a neupírá právo svobodně navazovat vztahy, začínají se chovat podobně jako muži.

Jestliže jsou úspěšné a vlastní tučné bankovní konto, nepotřebují doma ošklivého milionáře. Zaujme je spíš elegantní, dobře vypadající a láskyplný muž, který jim pomůže s péčí o děti.

Typicky mužský hormon testosteron, který je příčinou bojovnosti, agresivity, soutěživosti, ale také úspěšnosti řady mužů, pak bývá v podobných vztazích spíše ke škodě než k užitku.
Tajemný hormon testosteron

Na Nevadské univerzitě v USA udělali vědci zajímavý výzkum. Odebírali ženatým mužům s dětmi vzorky slin a zjistili, že obsahují mnohem méně testosteronu než vzorky slin stejně starých svobodných mužů.

Tento hormon nespojují odborníci jen s agresivitou, ale i se zvýšeným zájmem o ženy. Je pravděpodobné, že pokles jeho hladiny umožňuje mužům lepší péči o děti.

Vědci rovněž zjistili, že vyšší hladinu testosteronu mají muži, kteří jsou sice ženatí, ale zároveň vyhledávají mimomanželské vztahy. A protože testosteron výrazně ovlivňuje tělesné ochlupení, začínají do módy přicházet muži s hladce oholeným tělem.

Vyvolávají dojem vlídných otců, kteří se láskyplně postarají o děti a mají menší sklon k nevěře.
Ženy s dostatkem prostředků proto budou při výběru partnera klást větší důraz na jeho tělesný vzhled než na jeho postavení a majetek. Pro chlupaté ošklivce tak zbudou jenom ženy chudobné. Těch ale zůstane pořád ještě dost.

http://www.novinky.cz/zena/vztahy-a-sex/174966...

[ Zpět ]
Datum: 02.08.2009
Autor: Neregistrovaný uživatel (Radim Osel ([email protected]))
  • Re: Dnešní muže na ženách upoutá především vzhled

         

    "Dnešní muže na ženách upoutá především vzhled"
    To je pochopitelné. Co také jiného. Inteligence? :-))))))))))

    [ Zpět ]
    Datum: 03.08.2009
    Autor: Joe-CUBE
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Na kole z Prahy do přírody

24.03.2024
Ahoj, hledá se cyklistka pro spolujízdy z Prahy ven na kolo, víkendy nebo dle dohody

Hledám: cyklistku co má hodně volného času

14.03.2024
Hledá se cyklistka na Jónské ostrovy od 7.5. do 13.6. Pobyt v domě přímo u moře, dvě horská elektrokola k…

Hledám: Island, s kolem nebo bez

08.02.2024
Neplánuje někdo letní cestu na Island bez cestovky, s kolem nebo bez? Nemá někdo zkušenost s objetím ostrova na…
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

416 cyklistů (9 přihlášených)

Srpen 2023 – okolo Otavy

Letošní zahraniční výlet nám nečekaně zrušily zdravotní problémy, musely jsme se z cesty vrátit. Po…
Aar | 23.03.2024

Dámská 2023 – okolo Ašského výběžku k nejzápadnějšímu bodu ČR a ještě kousek dál

Letošní Dámská je prémiová, protože tuhle tradici držíme už od roku 2003. Jen jeden rok jsme vynechaly, v…
HMS | 19.03.2024

Jižní hranice

„Tak jsem tady Panímámo, dřív to nešlo.“ Oblíbený citát můj a mého bratra, mně vytanul na mysli 8. září 2023,…
Stanley58 | 02.01.2024