reklama

rolničky u přehazky

Zdravím všechny,mám tento problém:u přehazky na silničce (Campagnolo Xenon) se mi ozývají docela hlučně rolničky,konkrétně na cca třech nejtěžších převodech,dost mě to nervuje.Namazaný to určitě je.Myslel jsem,že když jsem to čistil tak jsem třeba rolničky otočil,ale řekl bych,že tohle je v pohodě.Zvuk má vyloženě charakter styku kovu a plastu.Na lehké převody to nedělá,tak v čem je sakra problém?Díky

[ Zpět ]
Datum: 07.07.2005
Autor: Neregistrovaný uživatel (Karlos ([email protected]))
  • Re: rolničky u přehazky

Zkus se podivat jestli na tech vetsich pastorkach ta horni rolnicka uz neskace po tech pastorkach,to by se melo dat sestelovat sroubkem co predepina pruzinu co je kolem sroubu,kterym se prehazka sroubuje do ramu.Jinak me nic nenapada.

[ Zpět ]
    Datum: 07.07.2005
    Autor: Neregistrovaný uživatel (lada)
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Sparing partnerka

05.04.2026
Hledám sparing partnerku na cykovylety po okolí Ivančic muž 48 let

Hledám: Parťák na cyklo Jsi tu??

01.04.2026
Hledám parťáka na cyklodovolenou --- letos zlínský kraj--- jedu v srpnu první týden. Napiš máš li zájem. Více…

Hledám: kamaráda

01.04.2026
Kamaráda na kolo 50-60letého z Bystřice pod Hostýnem
Cyklozájezdy | Dokempu.cz | Cyklobazar | Aktivni dovolená
Perfektní funkční oblečení pro vaše sportovní aktivity, od značky Moira.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

296 cyklistů (10 přihlášených)

Cyklodovolená 2025 – kratičký okruh Balkánem – 3. část

Černá Hora - Durmitor 5. denJadranka ráno smaží palačinky, mažeme si je nutelou a domácí marmeládou, padají…
Peggy | 06.04.2026

Srdce v lomu, tiché místo, které objevíš jen z výšky

Do Českého středohoří jsme tentokrát nejeli jen tak. Nebyl to vandr „kam nás nohy zanesou“. V batohu jsme si…
cenda155 | 02.04.2026

Cyklodovolená 2025 – kratičký okruh Balkánem – 2. část

Ze Srbska do Černé Hory aneb když v ráji pršelo... 3. denAmbivalentní pocit je, když se vaše tchyně vybourá…
Peggy | 30.03.2026