reklama

GT NOmad LTd

Ake mate nanho názor?

[ Zpět ]
Datum: 04.07.2005
Autor: Neregistrovaný uživatel (Jurki)
  • Re: GT NOmad LTd

Mám ho necelý rok a jsem spokojen. Upozorňuji že mám model roku 2004, modely pro 2005 se liší v některých komponentech. Někdo by mu možná vytkl, že obsahuje komponenty různých řad, tj. přehazovačka je Deore, přesmykač už nikoliv apod. Já to považuji při jeho ceně za rozumný kompromis, kdy se někde šetří naúkor např. kvalitní odpružené vidlice. Pro někoho může být kladem i nezaměnitelná stavba rámu (triple tringle), takže toto kolo lze mezi těmi všemi uniformními Authory okamžitě poznat :-)

[ Zpět ]
    Datum: 04.07.2005
    Autor: Neregistrovaný uživatel (Marcel)
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Občasné vyjížďky, Nymburk,Jicin,Semily.

Hledám: Občasné vyjížďky, Nymburk,Jicin,Semily.
21.09.2023
Ahoj.Hledam dívku,zenu na občasné cyklovýlety.

Hledám: Ahoj, někdo na kolo, brusle...cokoliv,

Hledám: Ahoj, někdo na kolo, brusle...cokoliv,
01.09.2023
Ahoj, někdo na nějaké to sportování, radost z pohybu je mým pohonem. Ale sám se vybičovat, to už není legrace. A…

Hledám: Chlap chlapa

29.08.2023
Je mi 48 a hledám mladšího chlapa na seznámení. Miluju kolo a výlety.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

311 cyklistů (14 přihlášených)

Východní Balkán - 4. část - Bulharsko - Rodopy

Na pěkné noclehy si člověk rychle zvykne. Prostě jsme ty krásné přístřešky začali brát jako standard, až jsem…
Peggy | 22.09.2023

Východní Balkán - 3. část - Rozžhavený nejjižnější bod

Na úvod jsem zapomněla na pár důležitých informací: - Dětem už je (rok 2021) 12 a 14 let (ano, nočník jsme už…
Peggy | 11.09.2023

Z Čech k moři – Alpe – Adria

PŘÍPRAVY KAM SE VYDAT? Nějaký čas ve mně zrála myšlenka nechat letos, až budou děti na táboře, doma obytňák…
PetrVobo | 11.07.2023