Teda ta otázka je zavádějící, i když to UÁAAA jsem dneska ráno řval taky a hodně nahlas - správně to má být: gillette nebo wilkinson?
Deset roků se holím trojbřitým žiletem a dobrý. Včera jsem koupil trojbřitýho wilkinsna - a přišel jsem nejmíň o půl deci krve...
Jak u vás? Nebo snad jsem zase ten levej jedinej? :-)))
Kup si strojek na zastřihování fousů a nech se zarůst :-) garantuju, že ztráty krve nebudou :-)) no a 5x do roka se zakrátíš))) a UÁAAA si zařveš tak leda při tom posledním slovu na tři ...
0
ten muj to řeší rovnou strojkem na vlasy:) Jednou za čas ojede celou hlavu strojkem na vlasy nastavenym na 4mm a přibere i vousy a je to:) Ačkoli já preferuju spíše 7mm, je to celkem praktické, žádná krev neteče a navíc vousatí chlapi sou asi o 100% hezčí než bezvousí
0
Jen o 100????? :-)
0
Dělám to stejně, mašinkou na vlasy se holím i stříhám vlasy. Při holení žiletkou bylo někdy krve jak z vola, tak už několik let mašinka na vlasy.
0
používám klasický žiletky buď Gillete nebo Wilkinson a pořežu se akorát když pospíchám a spíš na hlavě než na tváři....
0
Za mych mladych :o))) let vegetariani bojkotovali Gillette kvuli vivisekci, zmenilo se to uz?
0
??? vo ničem takovým nevím. Nemám takovou paměť, abych mohl pamatovat, co bejvávalo za tvých mladých let....
Pánové od Gillete se ve volných chvílích baví vivisekcí? O podobném svinstvu nevím...
Ale přesto jsem si tedy Gillete nekoupil několik let, protože u nás mají prostě Wilkinsona :o)
0
Tak rypák jsem si ještě nenakrouhal.
Dodnes nechápu, jak se mají holit šlachy okolo kotníku, tam to vystupuje tak, že sem se tam dycky nějak fiknul.
Nakonec jsem zakoupil mtb a mám pokoj, pouze se obávám že jen dočasně.
0
Já používám takový ty jednorázový wilkinsonky (oranžový).....ale tím slovem "jednorázový" se moc neřídím a jako drobný škudlil je používám dokud to jde:-)....no a ono to někdy už moc nejde a pak je to taky trochu pouštění žilou:-)))
0
Ta otázka není zavádějící. Takové jedno až dvoudenní strniště na pánské tváři není při sexu nic příjemného. Takže pánové - Wilkinson nebo Gilette, to je jedno, hlavně hladká tvář. 8-)))
0
Strach z efektu suchého zipu? :-))
0
jo takže to nechat růst dýl, to je jasný. Takýže když jsem se neholi soro měsíc, tak už je to v pohodě?
Jo jen tak mimochodem, takové srniště u dámy není při sexu taky nic příjemného :o)))
0
"Srniště" ? U dámy ? Co je tohle za praktiky, mládeži? o)))
0
Strniště na bradě u dámy není nic příjemnýho ani mino sex... ;-)))
0
to by nejeden blil
0
srniště ?
Slečno, vy máte nohy jako SRNKA!!
??? tak štíhlé???
ne, tak chlupaté
0