reklama

Pennymarket-4ks za 199Kč sada tašek na kolo

Co říkáte na nabídku penny marketu,kde nabízejí sadu tašek na koloks za 199Kč ?
www.penny.cz

[ Zpět ]
Datum: 18.06.2005
Autor: Neregistrovaný uživatel (skricx)
  • Re: Pennymarket-4ks za 199Kč sada tašek na kolo

Mňo...to by se muselo vidět naživo.
    Já bych měl akorát trochu pochybnosti o teplotě jehly kterou je to šitý.

[ Zpět ]
    Autor: Neregistrovaný uživatel (Le Zakarr)
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Souhlasím jehla bývá až moc horká kde asi pennym.sehnal tak laciné výrobky"prvotřídní kvality"

[ Zpět ]
      Autor: Neregistrovaný uživatel (ZDENEK)
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

jezdit se dá prakticky se vším. Já jsem leta jezdil s brašnama vlastní výroby (ze starýho stanovýho plátna podle kapitalistickýho vzoru), nebť v obchodech jízdní kola šicí stroje nebylo nic k dostání (nebo jenom takový ty asketický koženkový...).
    musíš si hlavně uvědomit co od toho za ty peníze očekáváš. jestli to chceš na víkendy po čechách a všecičko poctivě zabalíš do igeliťáků nebo deště strávíš v hospodě, po večerech doma sem tam něco zašiješ eventuelně vylepšíš, tak bych se jich nebál.
    za polární kruh bych s nima nejel.

[ Zpět ]
    Datum: 20.06.2005
    Autor: Neregistrovaný uživatel (Viktor)

Žádná špička to samozřejmě není, ale své služby to splní, hlavně při slunečném počasí. Jinak do igeliťáků.

[ Zpět ]
    Datum: 20.06.2005
    Autor: Neregistrovaný uživatel (Airline)

Hmmmm. To mi ani nepřipomínej. Akce začala 16. ve čtvrtek a já ještě ráno utíkala do dvou pennymarketů. Ani v jednom to už neměli, prodavačky mi řekly, že na to čekala před otevřením fronta a brašny byly hned pryč. Moc tomu nevěřím, možná že ta sada existovala jen na tom letáku. Nebo se to snad někomu podařilo koupit?

[ Zpět ]
    Datum: 23.06.2005
    Autor: Neregistrovaný uživatel (Alena)

V Peňáku ne, ale koupil jsem 2 kousky brašniček na řídítka po 5 Eurech v Německu v akci v Kauflandu (mimochodem byly poslední). Trochu chtěly upravit (zbytelnět) -vyhodil jsem aušusovou osičku držáku, dal tam normální šroubek No... zatím to neupadlo a neprší do toho :-) Ale se zadníma brašnama jsem už neriskoval a šel do Kellys.

[ Zpět ]
      Datum: 07.07.2005
      Autor: Neregistrovaný uživatel (Wlček)

No, tak ty jsem teda viděl na vlastní oči a můžu vám říci, že takovej aušus bych nekoupil, a ještě ke všemu ten design...hrůza

[ Zpět ]
    Datum: 12.07.2005
    Autor: Neregistrovaný uživatel (Jupík)
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Na elektrokole po Olomoucku

01.06.2023
Hledám parťačku přiměřeného věku na vyjížďky elektrokolem po Olomoucku, Litovelské Pomoraví, Tovačov, Prostějovsko…

Hledám: Parťačka na kolo, hory, cestování, poznává

31.05.2023
Ahojky, hledám parťačku, kamarádku na cyklovýlety, cyklozájezdy, poznávaní jak okolí, tak cizích zemí, tůry či…

Hledám: Praha Rumburk

25.05.2023
Je-li počasí, snažím se o víkendu absolvovat cestu z Prahy do Rumburku na silničním kole. Jezdí-li někdo po této…
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

244 cyklistů (13 přihlášených)

Pár dní na Tour de Baltic

Nezbytný úvod Už nevím přesně jak to začalo, ale podle korespondence jsem někdy na začátku roku 2023 zjistil,…
petrp | dnes

RUNDREISE 2023: De - BeNeLux - Fr

Oblast, kam bychom se mohli jet letos projet, navrhl manžel. Co tam, to už mi neřekl. Plánování jsem nechala…
Quatsch | včera

Bikepacking španělsky 6.část: Z Andalusie přes Extremaduru do Castilla y León

Ronda s ikonickým mostem přes hluboký kaňon, poutnické El Rocío, kde sa naše kola topí v písku, nádherná…
Kristina | 29.05.2023