Co zase trosku aktualizovat nase rozmisteni? Ja jsem hrozna hracicka a tak to obcas lamu do google mapy, ale kdyz to tam tak davam, zjistuji ze spousta lidi uz sem nechodi a ze je tu spousta novych lidi....
A to chceš jako gps souřadnici výskytu?? :-)
0
Primo do kuchyne:-) Tam to muze byt u tebe zajimave:-)
Ne, tak jako posledne. Jen obec, mesto, vesnici...:-) Navic se tam daji nalamat GPS trasy, takze by to mohlo fungovat neco jako "kronika nakolaku"...dat tam mista srazu, vyjizdky....
0
Jinak zatím pořád platí tohle?
http://sweb.cz/djx/mapa.htm
0
To je hodne stare a nedodelane. Daval jsem to tam tenkrat, kdyz jsem jeste nemel svoji domenu
0
O ničem jiném nevím. Máš nějaký odkaz na něco aktuálnějšího?
Odkaz http://mapanakolaku.dosveta.com mi nějak nefunguje.
0
vsechno je smazane....
0
Viz profil - můžu ještě upřesnit: Praha - Smíchov. Ale výsledná mapa by mě zajímala, hračičko! ;-)))
0
Michal se teď sprchuje a jí, potom i sem něco napíše
bez mapy?
"Jdu si dat sprchu a najist se. Pak ti neco napisu.
REAGOVAT
Datum: dnes 21:35
Autor: neprihlasenej Michal"
8-)
0
Dobře, dávám mu ještě 20 minut, pak ale očekávám odkaz na hotovou novou mapu nákoláků!!! :-)
0
Jsem usnul:-)
0
osobně bych viděl jako "ideální" vytvořit účet na Google Maps, kde by si každý mohl celkem přesně přidat svůj "špendlíček" včetně nějakého popisku ....
0
Ucet na googlemaps uz je:-) Jen to nechci otevirat vsem....skudcu (nenakolaci) je tu dost:-(
0
Hracicka:-)
http://maps.google.cz/maps/ms?ie=UTF8&hl=cs...
0
Hezký! :-) Jak se můžu přidat do mapy? A nejsou tam ani další z Prahy 5, jestli se nemýlím - ty nás nemáš rád? ;-)))
0
Ja vas primo mijuju:-))
Je to brane z posledni mapy nakolaku, ktera je pres rok stara. Takze kdo chybi, muze sem napsat odkud je:-) A ja doplnim.
Jinak:
modra...nakolaci
cervena...nakolacky
zluta....povaleci
zelena...sefove
0
Barvy - nejdřív jsem myslel, že Jurimír má ZASE protekci, pak mi to ale došlo ;-)
Ok, zkusím to takhle: k.vl - Loc: 50°4'30.631"N, 14°22'55.074"E
0
Je to tam, teda melo by to byt tam:-)
Jinak samozrejme, ze umisteni tech blbincu je jen orientacni. Driv se ta mapa delala jen podle mest. Ale mam dve mista v Praze, kam budu umistovat za trest....zoo a psychiatricke centrum Praha:-)))
0
Tak to jdu hned ověřit, které z nich jsi vybral mně! :-)))
Jo, taky mi to přišlo orientační, když někteří, které jsem považoval za manželské/partnerské páry, bydlí dle mapy každý jinde, i když vždycky jen o pár set metrů :-)))))
Ne, vážně: je to dobrej počin!
0
Hele, já sem rozpolcená osobnost a mám pocit, že bydlim na víc místech najednou. Dá se s tim něco dělat? Můžu tam bejt víckrát?
....asi spíš ty Bohnice co?
0
Stačil by Červeňák, jestli bych mohl poprosit
Loc: 50°5'50.393"N, 14°21'31.173"E
Děkujůůůůůů.
0
Hotovooooo:-)
0
Kdybych nebyl nejsevernější český nákolák, nevadilo by mi, že na mapě nejsem. Protože alespoň v něčem chci vynikat, hlásím, že na mapě nejsem a obec mám v profilu.
0
Aha, já tam jsem, ale v jiném Vilémově. Já jsem v tom u Šluknova! Zase na druhou stranu, v Čechách jsou jen tři Vilémovy jako samostatná obec a náhoda chtěla, že ani v jednom z nich jsem se neocitl.
Někde ve svém haraburdí schovávám dopis, který prošel všemi třemi, než nalezl adresáta.
0
Tak uz bys mel byt doma:-)
0
Pěkné, pěkné...
Jen mi moc nejde do hlavy, proč jsi mne odstěhoval až ke StromoFce :-) Už podle profilu je vidět, že jsem trochu odjinud ;-)
Plácni si mne přibližně sem a bude to blíže skutečnosti ;-)
Loc: 50°2'14.428"N, 14°30'16.725"E
0
:-)
Soupnu te treba na hrad, kdyz budes chtit:-) Vse je to jen orientacni....
Ale dam te tam, kam chces...:-)
0
V poho, já už tam stejně dávno jsem :-)))
Jinak zírám na rychlost, ještě jsem si ani nepřečetl tohleto a už jsem na mapě jinde ;-)
0
Sluzby zdarma jsou vzdy nejlepsi:-)
0
no tak že modrý jsou kluci a červený holky jsem pochopil hnedle, ale proč jsem žlutej? Máš mě za hermafrodita něbo nějak nevyhraněný pohlaví?
Nejdřív jsem si myslel, že budou žlutý lehokolisti, ale X těch, co znám tam jsou normálně pod barvou pohlaví, tak tedy nevím..... :o(
Veřejně tady prohlašuju, že jsem chlapeček a jestli nevěříš, tak ti to ukážu! :o)
0
Vždyť máš tak krásně žlutý (leho)kolo. Nebo už jsi to přestříkal namodro?
0
Já mám lehokolo černý a jsem taky modrej.
0
Jak jsem tebe mohl poslat mezi vzprimene cyklisty, to nechapu...uz jsi zlutej:-)
0
Spíš "zkroucené" cyklisty. Skutečně vzpřímenej jsem tu jenom já. :o))
0
Skoda ze tam neni figurka medveda:-)
0
Jestli jsi skutečně hračička, tak to dokážeš. ;o))
V těch Holešovicích mě klidně můžeš nechat. Mám k nim velmi těsný (až srdeční) vztah - strávil jsem tam velkou část dětství a mládí. Bydleli tam i všichni mí prarodiče. Jinak ale patřím na Pankrác (nemyslím do kriminálu). Souřadnice jsem Ti poslal, i když jen v desetinném vyjádření.
0
No odhadl jsi to dobre...zluti jsou lezaci. Jen je proste neznam. Se holt budou muset prihlasit:-)
0
ty nevíš, že Honza K je lehokolista? Nebo třeba Jirka?
a dál třeba: Krata, Strejda Libor, Melkor atd. atd. atd. atd.
no tak dobře, tak mě teda nech žlutýho jako třetí pohlaví.... :o)))))))))
0
Honzu uz jsem zmenil:-)
Strejda Libor je lezak? Ja ho znam jako klasickeho! Ze by to byl jinej strejda Libor?
Pozmenim....:-)
0
no budeš ho muset asi udělat napůl žlutýho a napůl modrýho. Má přes rok Azub Max, ale má i klasický kolo....
0
Tak je to ten strejda, co ho znam:-) No jo...se ani nepochlubil:-)
0
ale pochlubil. Říkal to tady, měl ho na srazu.... To jenom ty jsi furt někde v pr...i, tak to nevíš :o)))))))
0
Asi jooo:-) Ma mi napsat osobni mail:-) Tady se pise tolik kravovin, ze se v tom dulezite informace ztrati:-)
0
Jo a jsem v té mapě aspoň uvedenej? Já to odsuď nejsem schopnej zkontrolovat.
(modrej, ten Štěpánov je zárodečná ves Velkého Kladna)
0
Ty to mas s tema mapama nejake divne. Me to Stepanov u Kladna nenaslo. A to ani na mapy.cz
0
To bude něco jako Staré Kročehlavy. To bys najít mohl.
0
To tam je....Tak ja ho dam nekam tam:-)))
0
Jo, podle mě je to ta samá čtvrť.
0
Staré Kročehlavy byly zárodkem Kročehlav. Ty se v roce 1930 staly městem (ale bez znaku).
0
Staré Kročehlavy-Štěpánov je podle mých informací kladenská lokalita s největší koncentrací nepřizpůsobivého romského obyvatelstva s velkými problémy při soužití s ostatními.
0
:-)))
Tak uz vim, proc je AV tak "vostrej".:-)))
0
Jo na Karline jsem chodil vecer na AJ...a dost se mi tam svirala zadnice:-)
0
Já jsem zase čtyři roky chodil v Karlíně do školy. V jedné budově byla umístěna výběrová škola pro děti nadané na matematiku a zvláštní škola s převažujícím romským obsazením. Občas jsme se například museli vykoupit drobnými finančními obnosy, abychom se vůbec dostali na oběd (jinak nám hrozila nakládačka).
Prát jsme se neuměli a ani nechtěli. Měli jsme hlavu v oblacích, povídali jsme si o integrálech nebo Fibonacciho posloupnosti a ty místní Cikány dráždilo, že nesdílíme jejich "hodnoty" - tedy že se nerveme a neučíme se krást, loupit, vyhrožovat, vydírat...
0
Tahle "moudra" mám jen vyčtená - například: http://web.natur.cuni.cz/segregace/images...
Při průjezdu danou oblastí na kole jsem samozřejmě žádné problémy neměl. Možná se už také leccos změnilo. :o))
0
Tak tady je ten odkaz na tu konkrétní kapitolu č. 4, jak jsi mě žádal. Tam těch konkrétních informací opravdu asi bude podstatně víc.
http://web.natur.cuni.cz/segregace/images...
0
Štěpánov není u stávajícího Kladna!!!
Byla to ves (samostatná) od roku 1783, v roce 1915 byla čísla popisná sloučena s kročehlavskými. S Kročehlavy ves splynula v roce 1915 a spolu s nimi se začlenila (nejdřív za Protektorátu a pak definitivně v roce 1948) do Kladna.
Pozůstatkem vsi je už jen název jedné ulice "Štěpánská".
8-)
0
Tož strejdu Libora není třeba zobrazovat,už ho není možné považovat za NaKoláka.
0
skoda....:-(
0
Ehm...je zlutej:-)
0
Se teda hlásím na vyžlucení - na souřadnice: N50°11.196' E15°50.053'
0
Zlutej, premistenej:-)
0
Koukám, že ta mapa není moc aktuální :-)))))
0
Cssss....:-) Co bylo zadano, to tam bylo strceno. Ale je pravda, ze je to vic jak rok stare. Spousta novych lidi tam neni a spousta lidi, co tam je sem uz nechodi:-(
0
Jo ty myslis mapu? Koukal jsem, ze je to obcas trosku jine nez na mapy.cz:-)
Hašišárna tam opravdu není....:-)
0
hasičárna byla postavena v 2002 takže mapka už něco pamatuje :-))))
0
Tak on není žádný nákolák americký, škoda, že tu už není Vlad. ;)
0
Snad Bananovnik tam obcas jezdi.....kdyz tak ho tam obcas premistim, at jsme svetovi:-)
0
Byl sem tam jednou, ael třeba příští prázdniny..
Jinak to byl Phoenix AZ, 33 south pl asi teda... byl u toho takovej divnej "lalokovitej" rybník :-D
0
Tu ho máš:
[email protected] <[email protected]>
8-)
0
Tak za mě si můžeš udělat modrou šipku do Adolfovice (blízko Jeseníku).
0
Ahoj. Pekne misto! Trosku znam:-) Umisteno:-)
0
Tak mě můžeš kopnout semka
Loc: 50°6'27.79"N, 14°28'19.377"E
0
kopnuto....:-)
0
Hlásím se jako další povaleč na Loc: 49°11'13.61"N, 16°35'53.313"E
0
Hlasim, ze dalsi povalec je v mape. Vas teda je nejak moc:-)
0
hodit by se mohla mapa možností k přenocování. Já bévám 20 km severně od Brna - Moravské Knínice 124.
Na mapě cz má chalupa se dá identifikovat.
0
To je dobry napad. Vim, ze existuji stranky, kde je seznam mist, kde se da prespat por strechou (ruzne boudy, jeskyne...). Ale mapu jako takovou jsem jeste nevidel....
Jinak...uz jsi tam:-)
0
Nešlo by to vlevo seřadit podle abecedy?
0
Zkoumal jsem to a nenasel jsem to:-( Budu zkoumat dal, ale myslim, ze to nepujde:-( Taky me to stve....
0
Náhodou jsem koukal do telefonního seznamu a oni, pro ty kdo to nevíte, také využívají google mapu. A ukáže přímo ten barák (+/- 5 metrů), kam číslo patří. No to mě překvapilo. Soukromí je věc, kterou jsme už dávno ztratili.
0
Tak ať je těch modrých špendlíčků víc : Loc: 50°12'40.087"N, 15°49'33.298"E
0
prispendleno...
0
... ale jo, občas ještě chodí.
Žádná změna: N50 13 31.1 E12 11 54.2
0
To jsem rad, ze te tu taky jednou "vidim". Uz jsi na mape...:-)
0
Děk, čtu si i tvoje zanícené komentáře :- )
Jakže si zobrazím tu mapu? :- (
0
klikni na odkaz a mělo by to fungovat....
0
Jak zanicene?:-) Ale jo, obcas jo....:-)
Jinak klik sem, pane:-)
A melo by se to objevit....
0
Přidávám do Oblíbených, děk oběma :- )
0
N 49°54.189 E 018°20.993
Přál bych si být žlutej. :-)
0
Tak jsi tam....
0
48°51´25.482´´N 16°53´1.76´´E
Pleskni mě tam prosím :-)))
0
Je to tam...:-)
0
Ty jo, koukám, že ta jižní morava se pěkně zaplňuje... V bilovicích sem byl teď nedávno, je tam pěkně, jen ty děla, to je jak v Normandii.... Vždycky čekám, kdy přijedou tanky...
0
Tak tu JM můžu taky doplnit:
Loc: 49°10'25.076"N, 16°24'48.302"E
0
Doplneno:-)
0
To je Napoleon od Slavkova hošane!
0
Ahá, tak to je jasný!!! Máte tam těžký život.. My sme šli na Hradištěk a akorád vedle mě to bouchlo a já málem vyskočil metr vysoko, jak sem se lekl...
0
ahoj Michale, je nám ctí, že jsme taky na mapě, jen nás přemísti malinko doprava do Dudelange... to je náš nový domov :-) díky moc :-)
0
Ja jsem vedel, ze jste jinde...jen jsem si nemohl vzpomenout, kde. Ono je to tezke v takove velke zemi plne mest:-)
Premisteno.
0
tys nevěděl že bydlí v Dudlíkově? :o))))
0
Co to je za vesnici?:-)))
No to nevedel. Jen jsem vedel, ze se stehovali. Ale nejak jsem to nepovazoval za dulezite pri umistovani do mapy:-))) Ta zeme je tak prtava, ze staci napsat, ze jsou z Luxu:-)
0
Ahoj Michale, pěkná a záslužná práce! Takže jeden žlutý špendlík do 50°81'01.365"N, 4°43'43.701"E, mihule… mohylu… mohu-li prosit.
0
Ahoj.
Chjo. Strkam googlikovi souradnice horem dolem a nejak si to nechce prebrat. Mapy.cz te umistily nekam k Antwerpam:-( Tak nevim:-)
Napis mesto....a bude:-)
0
No, ono zadat souřadnice s 81 úhlovými minutami asi nebude zrovna to pravé ořechové ;-)
0
No to nebude....toho jsem si vubec nevsiml:-)
Tak ale pak jsou mapy.cz nejake potrhle:-) Tam to slo:-)
0
No jasně, chybička se vloudila, Jardovi díky za upozornění - měla tam být tečka, ne minuty atd. Nebo prostě Brusel. Ď.!
0
Tak jsi tam....
0
No jasně, chybička se vloudila, Jardovi díky za upozornění - měla tam být tečka, ne minuty atd. Nebo prostě Brusel. Ď.!
0
Tečka ? A kdepak ? Přeci tam musí být všechno, jak stupně, tak i minuty, včetně tisícin minut...
Jo, a teď na to koukám znova a opět tam vidím botu :-) V zeměpisné délce tam máš 4 stupně, tohle ale fakt není na našem území :-)
0
tak já se tam taky nevidím, ale loni jsem se kamsi psala.
Budu asi červená, Praha 12, kopec nad Prahou
0
Ja Prazak nejsem, tak snad jsem alespon tu cast Prahy trefil dobre....:-)
0
Ale že se nám to pěkně zahustilo, ta mapa!!! Ještě jednou díky, Michale! :-)
0
Vypada to hezky.... Ani nevim kolik nas je.....
0