reklama

Mám Mitsubishi Carisma r.v.1997 s fixačními držáky. Zvažuji, zda

Mám Mitsubishi Carisma r.v.1997 s fixačními držáky. Zvažuji, zda koupit nosič na střechu a k tomu dokoupit ještě 4 nosiče na kola. Fakt je, že až tak často s koly cestovat nehodláme, a když tak většinou jen ve dvou. Ve čtyřech plánujeme jet nyní na dovolenou se známými, ale moc se nám nechce platit 2500 na držáky pro jejich kola. Celkovou investici jsem spočítal na min. 6 - 7 tisíc. Měl bych dva dotazy: Jestli nosič na střechu od firmy Piccola M je možno používat i pro jiné držáky než na kola (př.tzv.\"rakev\")... A druhý dotaz, jestli vůbec lze a pokud ano, jestli se vyplatí si oba držáky na dovolenou někde půjčit. Děkuji za odpovědi na tento komplikovaný dotaz.

[ Zpět ]
Datum: 11.05.2008
Autor: Neregistrovaný uživatel (Pepa800915 ([email protected]))
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Partnerku na kolo Praha a okolí

Hledám: Partnerku na kolo Praha a okolí
08.08.2025
Sympatický cyklista na seznámení... 180/49 let. Mám rád hory, přírodu a kolo (aktivní životní styl). Partnerku na…

Hledám: Parťačka na cyklistiku

22.07.2025
Ahoj, hledám tu parťačku na cyklovyjížďky kamkoli se domluvíme

Hledám: Parťáka na kolo

Hledám: Parťáka na kolo
22.07.2025
Ahoj, ráda jezdím na kole, spíše cykloturistika na pohodu. Nerada jezdím sama, hledám spolujezdce ze Svitav a…

PR články:

Cyklozájezdy | Dokempu.cz | Cyklobazar | Aktivni dovolená
Perfektní funkční oblečení pro vaše sportovní aktivity, od značky Moira.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

311 cyklistů (4 přihlášení)

WISLA - proti proudu

...Teplota na místě, kde byl, klesla zatím na -47 stupňů. Tu noc, v době, která uplynula mezi Junovým…
Monolema | 29.07.2025

Dámská 2025 VVO

pramen Vltavy - Vydra - Otava - Písek - Příbram - Praha 11. 7. až 14. 7. 2025 Druhá desítka Dámských opravdu…
HMS | 25.07.2025

Hellenic Mountain Race – nekonečná stoupání v řeckých horách

Řecko si většina lidí představí jako dovolenkovou destinaci. Teplo, pláže a pohodička. Já jsem tam vyrazil na…
Fabulator | 12.07.2025